Wij hebben zowel verse melk- als water kefirkorrels gekocht. De producten werden de dag later al geleverd en produceren zo snel dat we het nauwelijks kunnen bijhouden. De korrels waren bij aankomst a... Vis mer

1. Helsekostbutikk
  2. Trening og ernæring
  3. Rådgiver innen mat og drikke
  4. Matproduksjonsutstyr
  5. Matforedling
  6. Kosttilskuddsbutikk

Online webwinkel waar u verse, levende probiotica melkkefir-, waterkefirkorrels, kant en klare kefir, viili yoghurt, jun scoby's, kombucha, gedroogde ongezwavelde vruchten, boeken, kunststof bolzeven, fermentatiepotten, hulpmiddelen om suikergehalte en pH te meten en vele overige benodigdheden kunt bestellen. Verzending binnen EU-landen en betaalmogelijkheden via PayPal, iDeal, Klarna (achteraf betalen), BanContact, KBC/CBS, Sofortbanking, Apple Pay en bankoverschrijving. Schaf het eenmalig aan en vervaardig vervolgens eindeloos, ja zelfs levenslang zelf uw eigen probiotische zuiveldrank: melkkefir of probiotische frisdrank: waterkefir. Eindeloze recepten mogelijk. Ook uw adres voor advies m.b.t. de verwerking van kefir. En dat is gratis ;) U vind overigens ook veel beoordelingen over ons via Webwinkelkeur en Google!

4,9

Enestående

Super

Alles was netjes verpakt en mooi op de afgesproken dag en met de nodige uitleg voor mijn lekkere waterkefir die zo gezond is, zalig.

30. april 2026

de versturing was snel en zorgvuldig

de versturing was snel en zorgvuldig, de post duurde veel langer, maar heeft de inhoud van de bestelling van verse kefir niet benadeeld. De beschrijving die meegestuurd was en van te voren stelde me hierover gerust

26. april 2026

prima, handleiding/beschrijving is wel beperkt…

de beschrijving op een half A4 van hoe waterkefir te maken van de korrels is nogal beperkt. gelukkig kan je dat met info van de site goed aanvullen.

16. april 2026

Svar fra Kefirshop VOF

Beste klant. Dank voor uw beoordeling en klopt! Website bied veel info en voor degenen die 'verdwalen' bied de AI assistent uitkomst. Veel plezier met uw waterkefir!

Super producten, hele goede klantenservice!

Ik ben heel blij met de melk kefir korrels die ik hier gekocht heb. En ik vond vooral de service die verleend werd heel goed. Zowel bij het kiezen van het bezorgmoment, de updates bij de bezorging, als ook de snelle reply op mijn vraag over een probleem bij de opstart van mijn kefir.

4. april 2026

Svar fra Kefirshop VOF

Fijn hoor, dank u wel en succes met de kefir!

Zelfgemaakte Kefir

Omdat we voor onze gezondheid zelf Kefir wilde gaan maken, hebben we onze melkkefir besteld in de webshop. Tegelijkertijd hebben we de benodigde materialen gesteld. Alles kwam vlot binnen en keurig verpakt. Gelukkig zat er ook een goede beschrijving bij, zodat we nu al een week onze eigengemaakte Kefir drinken. Binnenkort hopen we onze korrels te kunnen delen met familie.

18. april 2026

Uitmuntende kwaliteit

Uitmuntende kwaliteit! Eerlijk en betrouwbaar, goede kwaliteit/prijs verhouding!

18. april 2026

Fijn om te vernemen :)

Prima producten

Prima producten, met duidelijke uitleg. Goed verpakt. In een woord, TOP.

11. april 2026

Svar fra Kefirshop VOF

Dank voor de TOP beoordeling!

Fijne webshop

Duidelijke webshop, goed ingepakt en snel verzonden en producten inclusief gebruiksaanwijzing en handige tips voor de beginners

5. mars 2026

Dank!

Bijzondere goede informatie

De site is van een bijzonder uitgebreid niveau. De beantwoording in de vorm van aftersales is ook van hoog niveau. Op elke vraag via whatsapp of mail wordt een gedegen reactie gegeven. De klant krijgt niet alleen antwoord op de vraag, maar ook wordt aandacht besteed aan tips voor nuttige producten die de beantwoording van de vraag aanvullen. Last but not least: de melk-kefirkorrels van Kefirshop zijn in vergelijk met een andere leverancier, waar ik ook van betrokken heb, van uitmuntende en goedverzorgde kwaliteit. Kortom "klasse"!

4. mars 2026

Svar fra Kefirshop VOF

Dank u wel, we blozen er bijna van :)