Ingen leverans 14 dagar efter bekräftad…
Ingen leverans 14 dagar efter bekräftad beställning och betalning. Svarar inte på vare sig e-post eller fråga via formulär.
VARNING!
KÖP INTE! Företaget efterlever varken gällande EU-regler för produktsäkerhet eller den nationella lagstiftning i de länder där de verkar. Produkterna verkar skickas från Kina utan korrekt märkning enligt EU-direktiv, vilket väcker allvarliga frågor kring säkerheten.
Det är dessutom i praktiken omöjligt att returnera varorna. Företaget insisterar på att man ska acceptera ett prisavdrag i stället för retur och uppger att man annars själv måste stå för returfrakt till Kina. Detta framkommer inte i deras returvillkor på hemsidan.
Jag ifrågasätter även trovärdigheten i recensionerna på deras egen hemsida, då de enligt min bedömning inte verkar vara äkta.
Sammantaget upplever jag detta som ett stort bedrägeri, där potentiellt farliga produkter säljs utan att uppfylla gällande säkerhetskrav. Jag avråder starkt från att handla här.
Vi kan starte med at leveringstiden på flere uger ikke var oplyst nogle steder. Når jeg handler med et svensk firma, forventer jeg at varen kommer derfra, og ikke direkte fra Kina. Legetøjet i sig selv var en succes, så længe der varede. Kattene fik dog meget hurtigt knækket pinden nede i holderen, noget som ikke skal ske, og som gør legetøjet ubrugeligt. Legetøj til katte skal holde til leg! Da jeg gjorde firmaet opmærksom på det, blev de ved at sige, at jeg var uden for min fortrydelsesret. Jeg gjorde dem gentagne gange opmærksom på, at jeg ikke fortrød, men at jeg brugte min ret til reklamation, som alle har jf. EU-regler. Denne oplysning valgte de gentagne gange at ignorere, og holdt til sidst helt op med at svare noget.
Jeg kommer aldrig til at handle med det her useriøse firma igen, og fraråder alle at gøre det samme.
De får kun én stjerne, fordi jeg er tvunget til det.
Køber ikke der fra man får ikke de ting man har bestilt , så forsøg man at få det der mangler i sin pakke det er ikke lykkes at for det ting der mangle ,har bestilt 3 jagtebuer men fik kun fugler og har elles skrevet til dem og at det vil være fin hvis de sendt buen til mig ,men nej det er ikke lykkes for mig at få den, så et øv til dem
Varen bliver sendt fra Kina, som de andre skriver, så leveringstiden er længre end forventet, noget der IKKE bliver oplyst.
Men 15 dage efter jeg bestilte, har jeg nu modtaget ordren, og alt er i sin skønneste orden
Jeg kan tilslutte mig koret - troede det var en svensk hjemmeside. Pengene trækkes med det samme. En måned senere ingen varer…..
Jeg har bestilt dette kattelegetøj til min kat. Leveringen var utroligt langsom, hvilket også fik mig til at tro at det var fup. Pakken kom dog dagen inden juleaften. Selve legetøjet er fantastisk, jeg er lidt ligeglad med om det skulle komme fra temu, eller andre kinesiske hjemmeside. Jeg har en kat som er utrolig hamrende glad, derfor 4 stjerner
Mage til fup firma skal man lede længe efter. Er desværre nødt til at give dem en stjerne for at kunne skrive en anmeldelse.
De skal så absolut INGEN stjerner have. Har haft den samme oplevelse, at købe kattelegetøj på en “svensk” hjemmeside, og så kommer pakken fra Kina.
The shop presents itself as Swedish and when you order it appears the product is delivered out of AliExpress.
The product wasn’t shipped after a week, when I cancelled the order. I’ll update with the response from the company.
I would look elsewhere for cat toys 🐾
Jeg bestilte kattelegetøj d 29 november og har intet hørt siden. Mit ordrenr. 6159
Jeg begynder at tro at jeg er røget i fælden for bedrag.
DET ER EN SCAM. Jeg bestilte 2x jagtbue til min kat, efter at have set reklamer for dem på fb og Instagram. Jeg troede jeg bestilte fra en svensk hjemmeside og ville modtage dem hurtigt, men da jeg fik min forsendelsesmail opdagede jeg at min ordre blev sendt fra KINA. Jeg har betalt 300 kr for 2 styk legetøj, som jeg kan finde på temu til under 20 kr stykket og 10 dage senere efter min ordrebekræftelse, er pakken ikke i nærheden af Danmark
Kattverket dot SE sender fra Kina. I det øjeblik jeg fik mail om det var sendt derfra, skrev jeg til dem, at jeg IKKE ville modtage varen. Svaret var “når du ser det, vil du være glad for kvaliteten”. Jeg skrev IGEN, at jeg ikke ville modtage den.
Heldigvis for mig, forstod Burd (udbringeren) min besked - og lover den sendes retur, når de modtager den. Det forstår Kattverket IKKE. På trods af mange mails, får jeg stadig “optimistiske” svar. Så sent som i dag med TRE enslydende e-mails med to minutter imellem.
Uprofessionelt!
Troede det var en svensk hjemmeside det er scam. Min varer er ikke modtaget
Leveringstiden var lidt længere end forventet, men wow – mine katte elsker den! Helt klart værd at vente på
Det er et fake firma, som udgiver sig for at være svensk, men varerne bliver sendt fra Kina, til overpris og er af tvivlsom kvalitet!
Legetøjet gik i stykker efter bare en dags brug.
Gå ikke i denne fælde, det er scam!
Dette er en scam! Firmaet sælger Temu varer til overpriser. De besvarer ikke henvendelser, og de beskriver en leveringstid på 5-10 dage, for at illudere at varer afsendes fra Sverige. Varene bliver derimod afsendt fra Kina, så forvent markant længere leveringstid, samt told og moms oveni de i forvejen alt for dyre varer (med tanke på at de sendes fra Kina - køb i stedet direkte fra Temu, eller andre lignende handelsplatforme, hvis du ønsker at handle i Kina).
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.