Banner for KaartDirect.be

KaartDirect.be Anmeldelser

10 007

4,7

Kaart direct is een site waar zeer professioneel te werk gaat heel klantvriendelijk en heel oprecht ik koop alleen mijn kaarten via kaart direct zou geen betere site kunnen aanbevelen ze zijn onder... Vis mer

Super snelle service en erg gebruiksvriendelijk! Binnen enkele minuten na betaling had ik de code al in mijn mailbox. De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlekkeloos zonder verbor... Vis mer

Bij het bestellen was ik wat sceptisch maar ik kreeg meteen de barcode plus pincode in mijn mailbox en kon na een paar minuutjes meteen al naar de winkel om de kaart te gebruiken. Dit ging heel mak... Vis mer

Mijn ervaring met Kaarten Direct was heel goed. Alles was duidelijk en makkelijk te gebruiken. Ik vond vooral de snelle service en de overzichtelijke website handig. Ik zou Kaarten Direct zeker aanrad... Vis mer

Op KaartDirect.be is het mogelijk om binnen één minuut een nieuwe tegoedkaart te ontvangen voor je favoriete service of webshop. Of het nu gaat om gamecards, entertainment cards of een vooruitbetaald abonnement, KaartDirect.nl is jouw partner in al deze behoeftes. Je kunt bij ons je tegoed volledig veilig en betrouwbaar afrekenen via een erkende betaalprovider en je ontvangt dan meteen je nieuwe code na het betalen, zowel direct op je scherm als per e-mail.

Enestående

10k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(10 007)

2 036 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snel

Snel, gebruiksvriendelijk en probleemloos! Zoals je verwacht en zoals het moet.

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt, Sam! Fijn dat alles snel, gebruiksvriendelijk en probleemloos verliep - zo hoort het. - Team KaartDirect

Snel en gemakkelijk!

Snel en gemakkelijk!

Svar fra KaartDirect.be

Dank je voor je review! Fijn te horen dat het snel en eenvoudig ging. Hopelijk tot de volgende keer!

Het gaat vlot

Het gaat vlot, en snelle ontvangst van je code. Duidelijke website. Het duurt nog geen 5min voor je vind wat je nodig hebt.

Svar fra KaartDirect.be

Dank je wel! Blij dat het vlot ging en dat je de code snel hebt ontvangen. Tot de volgende keer! - Team KaartDirect

Nice product

31. mai 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je de website duidelijk vindt en de code zo snel hebt ontvangen. We doen ons best om het zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Prima service

Prima service, alles ging vlot en was duidelijk

5. september 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt, Samir! Prettig dat alles vlot en duidelijk verlopen is. Tot de volgende keer! - Team KaartDirect

Fast and easy

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt, Diego! Prettig te horen dat het snel en eenvoudig verlopen is. Tot de volgende keer!

- Team KaartDirect

Ik heb juist kaart voor 25euro gekocht…

Ik heb juist kaart voor 25euro gekocht mijn emailadres opgegeven maar geen mail gekregen met de code

8. mars 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je bericht, An. Vervelend om te horen dat je de code niet ontvangen hebt. Stuur ons een mailtje op support@kaartdirect.be met je bestelnummer, dan lossen we dit snel voor je op. - Team KaartDirect

Siparişim 3 gün sonra ve defalarca mail…

Siparişim 3 gün sonra ve defalarca mail yazdıktan sonra geldi

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je review, DEDEKEN! Dat is vervelend om te horen - als je je code nog niet hebt ontvangen, neem dan even contact op met ons via support@kaartdirect.be, dan lossen we het snel voor je op.

- Team KaartDirect

Een hele duidelijke site.

Een hele duidelijke site.
Voor elk wat wils.
Ik bestel altijd via jullie kaarten.

Perfect!

1. september 2026

Svar fra KaartDirect.be

Dank je wel voor je mooie woorden! Blij dat onze site overzichtelijk is en dat je steeds bij ons terugkomt voor je kaarten. - Team KaartDirect

Op tijd ontvangen

8. september 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt, ALI! Blij dat de levering op tijd was. We hopen je snel weer te helpen. - Team KaartDirect

Snel geleverd

Snel geleverd

2. september 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je review! Prettig om te horen dat alles snel geleverd werd. We hopen je snel terug te zien.

- Team KaartDirect

Ik vind deze helle gemalijker ik hebt…

Ik vind deze helle gemalijker ik hebt al mijn vrienden en vriendin en mijn aan geraden om deze web te gebruiken omdat je het helle snelle aan krijgt

3. september 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je mooie woorden en voor het aanraden van KaartDirect aan je omgeving! Dat waardeer we enorm. Fijn dat alles zo snel en vlot is verlopen.

- Team KaartDirect

Bieden in 3 termijnen aan maar is in 30…

Bieden in 3 termijnen aan maar is in 30 dagen

7. september 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je review, stefan. We begrijpen dat het handig zou zijn als de betalingstermijnen flexibeler waren. Heb je vragen of wil je meer uitleg over de beschikbare betaalopties? Neem dan gerust contact op via support@kaartdirect.be, dan helpen we je verder.

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Alles verliep snel en gemakkelijk. De bestelling was duidelijk en ik ontving alles zonder problemen. Goede en betrouwbare service. Zeker een aanrader!

3. september 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je fijne beoordeling! Prettig te horen dat de bestelling duidelijk verliep en alles goed ontvangen is. Jouw aanrader doet ons veel plezier. - Team KaartDirect

Gemakkelijke bestelling en levering per…

Gemakkelijke bestelling en levering per mail. Kids happy

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je review, Tam! Prettig te horen dat de bestelling vlot en per mail geleverd is. Veel plezier ermee! - Team KaartDirect

Top service

Top service. Snelle en vlot!

23. august 2026

Svar fra KaartDirect.be

Bedankt voor je review! Fijn dat de service snel en vlot verlopen is. We hopen je snel weer te mogen helpen!