Super fast delivery and quality selection of stuff. Got a super antenna for a Meshtastic node using two antennae parts, one for antenna and one for the magnetic mount: Sirio - SKA 901 C | K-PO 7 Sir... Vis mer
Mijn aankoop bij K-PO is goed verlopen snelle respons ,dat weet ik namelijk ,omdat ik een verkeerd artikel had bestelt ,snel een whats appje gestuurd en vrij snel iemand aan de telefoon, en... Vis mer
I just now received the NM 532 microphone from a staff at the local post office. The box arrived very well packaged and the product in perfect condition. In the Canary Islands customs usually takes... Vis mer
De transistors zijn origineel en werden zeer snel verzonden. Binnen 3 dagen na bestelling was de FTM-200 radio gerepareerd. Ik raad deze winkel iedereen aan. Ik zal zeker nog een keer gebruik make... Vis mer
Groot- en detailhandel in hoofdzakelijk communicatieapparatuur. Wij leveren hoogwaardige radiozendapparatuur en bijbehorende accessoires voor uiteenlopende toepassingen, zoals amateur radio, CB-radio, maritieme communicatie, radio- en wereldontvangers, professionele portofoons en hobbymatige communicatietoepassingen. Onder onze eigen merken K-PO en HamKing bieden wij veel producten aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast vertegenwoordigen wij vele A-merken exclusief voor onze regio.
Argonstraat 6, 6718 WT, Ede, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
In de middag bestellen en de volgende dag thuis dus super.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Snel geleverd, goed verpakt, duidelijk wanneer het pakket kwam. Duidelijke site en informatie over het product.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Precies het artikel wat ik zocht. Beste prijs. Volgende dag geleverd.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Blitzschnelle Lieferung nach Belgien.
Ich bin begeistert!

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Produkt ungetestet (geprüft) von Verkäufer ,vor Versand des Artikels, muss auf eigene Kosten des Käufers zurückgesendet werden. Diese Unzulänglichkeit hätte verhindert werden können, wenn der Verkäufer das Produkt vor Versand auf optische und technische Mängel testet, sowie es oftmals viele kleine Funk Händler vor Versand der Ware machen.
Für den Käufer entstehen unnötige Ärgernisse und Aufwendungen.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Keurig en vlotte afhandeling van de bestelling.
Bedankt voor de goede service.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Sehr freundliches Team und sehr schneller Versand!
Bin zu weiteren Geschäften bereit!

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Scherpe prijs en na de bestelling werd het snel geleverd.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Fast shipping and delivery! Great communication! Friendly staff! Satisfaction guaranteed!

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
op de post.nl na ging het prima volgende keer anders vervoeder

Sirio - SKA 900 1/4 MAG K-PO 2
Works like a dream. Long cable is no problem for signal and helped get cable from antenna into car.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Thanks for the fast service to the USA. Wish we could have more businesses like these guys in the USA

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
'Smiddags besteld en de volgende dag al in huis, dat noem ik pas service.

Svar fra KBC import / export (www.k-po.com)
Had verkeerde item besteld, item terug gestuurd en zonder problemen het juiste item gekregen op een snelle efficiënte manier. Jan bedankt voor de correcte afhandeling van mijn bestelling. Vriendelijk groet Daniel.