0 stjerner. Jeg har nu igen igen talt med Danske Bank vedr. June, som ingen medarbejdere kender til og ikke kan få kursus i. Det svarer til at en kassedame i Netto ikke ved, hvad en økologisk banan er... Vis mer
Se hva andre synes
En god ide, dog er produktet overhovedet ikke færdiglavet. Produktet har væsentlige mangler. Deres grafiske billede af afkast osv. er på ingenmåde retvisende. Derudover er det mest vigtig feature ift.... Vis mer
June har været et meget dyrt bekendtskab. Store omkostninger, dårlige afkast og bestemt ikke det lovede: Et godt sted at gemme sin ledige kapital, rimeligt sikker og med et begrænset afkast. Endv... Vis mer
June er nemt, det virker og det tracker benchmark fint. Ligesom med alle andre investeringer, så går det op og ned. Jeg bliver træt når jeg læser at June får én stjerne og dumpe karakter pga. dårlig... Vis mer
Fejl i app
Fejl i app. Og ikke muligt at blive oprettet som kunde i Danske Bank. Når man skulle uploade billed ID chrasede programmet. Måtte vente 2x15 minutter. Fik at vide at det var et kendt problem. Den 26. juli lykkedes det at få sendt det hele ind. På hjemmesiden står at kontoen ville blive oprettet i løbet af 1-2 arbejdsdage. På trods af flere rykkere er kontoen ikke oprettet endnu. Jeg har opgivet. Vil finde en anden og mere professionel løsning. Suk.
Fuldt ud tilfreds.
Jeg har tidligere brugt june - og lige kommet tilbage - ganske fint tilfreds. Kan se en masse negative kommentarer på det sidste om folk har tabt penge. Jeg ved ikke hvad de har af tanker inden de smider penge ind. markedet har været gunstigt i nogle år og har efter krigen fået et gevaldigt hak i tuden. Hvis folk ikke kan tåle et marked som selv med lav risiko kan gå gevaldigt ned, så er investering af dine penge nok ikke for dig. Intet går kun op op op, der vil altid være udsving. June fungere perfekt og nemt og hvis du ikke vil have robottens anbefaling af hvilken risiko du vil ud i, så kan du altid overrule den. Når du får en anbefaling - så kan du Google den fond og se hvordan den har præsteret igennem tiderne, hvad den specifikt har i porteføljen, Morningstar rating osv, med june slipper jeg for aktivt at gøre noget og får spredt min investering, søger du noget hvor du har mere hands on er det nok ikke june du skal bruge ✌🏼
Negativt afkast siden januar
Negativt afkast siden januar. Har mistet 6000kr af investering på 50.000
Konstant negativ afkast
Tabt en hel del penge de sidste 12 måneder til trods for, at jeg har valgt en lav risiko (dog i en investeringsperiode på 3-7 år.) Jeg har ikke oplevet en eneste gang med positiv afkast i samme periode. Vi er et par stykker i familien, der har June.dk og alle har de samme bekymringer. Det undre mig, at der er så stor forskel på afkastet herinde på trustpilot? Hvilken risiko har I med positiv afkast valgt? - Hvad gør I anderledes?
Fint produkt til en rimelig pris
Fint produkt til en rimelig pris
Sammenlignet med MSCI World og med for forbehold for varierende obligationsandel (og tilsvarende lavere risiko) er afkastet ok.
Et afkast afhængigt af valgt fond på mellem 3 og 7 procent pr år over en længere årrække er vel forventeligt. På den baggrund har afkastet de sidste par år været forrygende!
Brugergrænsefladen har dog potentiale til forbedringer
Tabt penge i et godt år
Har lagt penge i høj risiko investering i over 6 mdr i træk med start pr. 1. juni 2021. Kontoen er nu i minus ift investering, hvilket undrer, når man læser om det gode aktiemarked på trods af Corona. Det er i hvert fald ikke vores konto, der har set noget afkast.
App’en er til gengæld nem at aflæse på.
Er ny i investering men jeg er ikke imponeret.
Konstante negative afkast siden jeg…
Konstante negative afkast siden jeg starte
Negative afkast
Jeg har fået en mail hvor der står at JUNE har givet pæne afkast. Min konto går mere og mere i minus.
Hvad er logikken i det ???
Login problemer konstant
Gang på gang er det umuligt at logge ind og se sin egen investering. Intern serverfejl er f.eks. den fejlmeddelelse man får. Det er simpelthen ikke i orden at adgangen til at administrere sin egen investering er utilgængelig igen og igen. Der kan ske ændringer som gør at man gerne vil hive sine penge ud, men det er umuligt, da man ikke kan logge ind store dele af tiden. Har påpeget dette problem for mange mange måneder siden og de lovede at stramme op, men der sker ingenting.
Unprofessional support
It's more than a month that I've contacted support without they being able to resolve my issue with making a profile. Last time they took 2 weeks to reply to my request, and their new instructions with 'special' link turned useless again.
Godt tilfreds med JUNE!
Godt tilfreds med JUNE!
Jeg har haft June med høj risikoprofil i ca 5 måneder med afkast på 10 % hvilket jeg er meget tilfreds med.
Det var lidt bøvlede at komme igang. Men når man er oprettet og indsat pengene er det nemt at følge med hverdag hvordan det står til.
Jeg skriver enlig denne anmeldelse fordi jeg også var lidt skæptisk inden pga de blandede anmeldelser, men jeg er godt tilfredse med afkastet og hvor nemt det er at logge på appen og se udviklingen.
Undrer mig over de meget negative…
Undrer mig over de meget negative kommentarer over June. Har brugt det i 3 år med absolut pænt afkast til følge. I disse tider er omkring 11% over 3 år vel fornuftigt, når risikoen samtidig er lav.
This is getting nowhere
I invested 5 months ago and the return is 0.19%. I checked the distribution of the funds and it was mostly European companies and only 19% American. I don't think it is diversified in a proper way.
Det usynlige afkast
Jeg er med på der ingen garantier er når man investerer, men når man er laveste risikogruppe og hver måned læser om fremgang via June's Blog, så undrer det mig at min investering stadig er blevet mindre værd.
Noget er helt galt
5 stjerner for fint afkast og…
5 stjerner for fint afkast og overskuelig app, men minus en fordi supporten simpelthen ikke kunne forklare mig hvordan gebyret er bygget op.
Og så burde de fratrækkes en mere for ikke at svare herinde.
Elementært
Jeg ønsker noget så elementært, som at skifte fond, men June.dk melder fejl hver gang, og når jeg ringer til deres support bliver jeg anbefalet at skrive til dem via danske bank netbank, men der sker heller ikke noget. Hvad med en chat support?
Det virker fjollet at man bliver…
Det virker fjollet at man bliver trukket igennem en masse spørgsmål, når man skal registrere sig, og til slut får man beskeden om at kontoen ikke kunne oprettes automatisk og at de beklager ulejligheden. Nogle gange skulle man teste tingene lidt bedre inden man lancerer
Jeg forventer lidt mere
Jeg har egentligt været ok tilfreds med June, men nu skulle jeg bruge nogle af de penge jeg har stående og det har der været problemer med. Jeg har efterfølgende forsøgt at komme i kontakt med June også uden held. Det er ikke et sted jeg vil anbefale at sætte sine sparepenge.
Fin investeringsløsning
Jeg er egentlig meget tilfreds med June til trods for negativt afkast fra start.
Jeg kunne godt tænke mig, at der kunne indsættes penge fra Mastercard.
Og så mangler der en rubrik til at fortælle, hvor mange penge, man har indbetalt siden start.
Ikke imponeret
Jeg har ingen uddannelse eller træning indenfor aktiehandel. Og meget begrænse erfaring.
For 3 mdr siden smed jeg 5.000 ind på Plus500 og 5.000 ind på Nordnet. Siden har disse givet 25 & 20% afkast.
For 2 mdr siden smed jeg 5.000 ind på June for at se hvordan det gik i samme periode. Lidt for at benchmarke mig selv mod "Profferne"
Trods jeg valgte høj risiko, har June givet 1,5% på 2 mdr.. Så jeg har trukket pengene ud og investerer dem selv fremadrettet. Tror ærligt talt at det reelle afkast på June er større men aldrig tilgår ens konto.. Ellers er de bare virkeligt dårlige til at investere.. Udover det virker programmet brugervenligt og fint. Derfor 2 stjerne :-)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.