Jeg realiserede Bitcoin fra cold storage. Penning fulgte med i hele processen og bidrog til problemløs deponering på min bankkonto. Ville bruge Penning igen, men nu har jeg ingen coins

Teamet bag Penning har mange års erfaring i branchen, og det afspejles tydeligt i deres innovative handelsplatform. Den er brugervenlig, har høj sikkerhed og er enkel at navigere. Jeg kan varmt anbefa... Vis mer

Jeg har vekslet krypto til danske kroner, og processen er gået rigtig godt hos Penning. Meget hurtig service, der er maks gået 30 minutter fra ordren blev oprettet til bekræftelse på udbetaling. Heref... Vis mer

1. Kryptovalutatjenester
  2. Alternative økonomitjenester
  3. Kapitalforvaltning
  4. Valutatjenester
  5. Finansmegler
  6. Aksjemegler

Penning Group – Broen mellem Krypto og Traditionel Finans Hos Penning Group får du en sikker, reguleret og effektiv platform til dine kryptobehov. Vi er din one-stop-shop for køb/salg af krypto, brokering, stablecoin-betalinger og deep liquidity til store OTC-transaktioner. ✅ Reguleret af Finanstilsynet – Din trygge adgang til det globale kryptomarked ✅ Bankpartner i Danmark – Sikre og compliant finansielle løsninger ✅ +190 tokens | +230 lande | +25 netværk – Markedsledende dækning ✅ Ekspertteam – Erfaring siden Bitcoin’s begyndelse ✅ Fair priser & personlig service – Kvalitet og gennemsigtighed i fokus Penning Group – Din sikre vej til krypto og fremtidens finans! 🚀 Kategorier: Kryptovalutatjeneste Valutaveksling Finansiel institution Investeringsselskab Investeringsservice Finansiel tjeneste uden banklicens

4,8

Enestående

Meget tryg handel

Meget tryg handel. Fin telefonsupport og klare instruktioner.

13. april 2026

Hej David

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en tryg handel hos os, og at både telefonsupporten og instruktionerne levede op til dine forventninger.

Vi gør os umage for at gøre processen så enkel og gennemsigtig som muligt, så det betyder meget at få den feedback.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Med venlig hilsen
Penning Support

Bitcoin ind fra kulden

6. mars 2026

Hej Ole 😄

Hvor er det fedt at høre – og stærkt gået med at få dine Bitcoin “ind fra kulden”! ❄️➡️💰

Vi er virkelig glade for, at du oplevede, at vi var med hele vejen og kunne hjælpe med både processen og deponeringen på din bankkonto. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg undervejs 🙌

Og hey… at du “ikke har flere coins” lige nu, det kan vi jo heldigvis altid lave om på 😉 Du ved, hvor vi er, når lysten (eller markedet) kalder igen.

Tusind tak for din anbefaling, Ole – den sætter vi kæmpe pris på! 🚀

De bedste hilsner
Team Penning

Super support!

Super support!
Svarer omgående og gør det lidt komplicerede enkelt.
Super let at koble din fiat-bank sammen med dig cold wallet.
👍👍👍

12. februar 2026

Super fedt, tak 💪
Vi er glade for vores løsning og service lever op til din forhåbning.

Tak fordi du valgte Penning, vi vil gøre vores bedste for altid og levere den standart du har oplevet.

Venlig hilsen
Penning Support Team.

Helt igennem fantastisk service og…

Helt igennem fantastisk service

22. oktober 2025

Hej Mikkel! 🌟

Tusind tak for de 5 stjerner og de superflotte ord! 😄 Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en fantastisk oplevelse – vi gør altid vores bedste for at give top service, så det er mega fedt at høre, det lykkes! 💪

Du er selvfølgelig altid velkommen, hvis du får brug for os igen 🚀

Penning Support team.

Super support og en god platform

Super support og en platform, der er let at gå til!
Telefonen bliver teget, eller der ringes tilbage efter kort tid, når der er noget, man er i tvivl om.
Få timer fra fiat i ens traditionelle bank til crypto på ens egen wallet.
💪👍

17. oktober 2025

Kære Ulrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig! Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores support og med platformen.

Vi gør os umage for at være tilgængelige og give klar besked, når der er noget, man lige skal have styr på.

Dejligt også at høre, at overførslerne går hurtigt og gnidningsfrit – præcis som det skal være 💪

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, Ulrik. Du skal altid være velkommen til at række ud, hvis der er mere, vi kan hjælpe med.

Kære Martin,

Mange tak for de pæne ord. Det glæder mig oprigtigt at høre, at du oplever samarbejdet som godt og stabilt – netop sådan ønsker vi, det skal være.

Et solidt samarbejde bygger på tillid og god kommunikation, og det sætter vi stor pris på, at du også værdsætter.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i lang tid fremover.

Penning Support Team

God service

Vi oplevede lidt bøvl i opstartsfasen i forbindelse med nogle bankgodkendelser, men hele vejen igennem blev vi holdt godt opdateret af et dygtigt og professionelt team. Stor ros til Jimmi for super service! Alt i alt en rigtig god oplevelse – 5/5 stjerner herfra.

19. september 2025

Hej! 😊

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder virkelig meget for os! Vi beklager, at der var lidt udfordringer i starten, med at få jer godkendt, men det er dejligt at høre, at du følte dig godt opdateret undervejs, og at Jimmie kunne hjælpe dig godt igennem processen 🙌

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og tillid, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde fremover 🚀

Penning Support team

Fastest business onboarding I've had

Fastest business onboarding I've had. Great experience.

17. september 2025

Hey there! 👋

Thanks a lot for the awesome feedback! We’re really glad to hear you had such a smooth and fast onboarding experience — that’s exactly what we aim for 🚀

If you ever need any help or have questions down the road, don’t hesitate to reach out. We’ve got you covered!

Best,
Penning Support team

Nem og enkel platform at benytte!

Fantastisk oplevelse at benytte Penning.
Stor hjælp fra Jimmie ang. bank overførsel.
Jeg kommer til at benytte Penning fremadrettet både crypto ind og ud!!!

27. august 2025

Kære Bjarne,

Tusind tak for de pæne ord! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores platform, og at Jimmie kunne hjælpe dig godt på vej med bankoverførslen. Vi stræber efter at gøre det hele så nemt og trygt som muligt – så det glæder mig at høre, at det fungerer for dig.

Vi ser frem til at have dig med på rejsen fremover, både når det gælder crypto ind og ud. Og skulle du få brug for en hjælpende hånd igen, så ringer du bare – vi er altid klar.

Penning - Kundeservice

Penning spiller bare

Penning spiller bare. Fungerer upåklageligt og support er på pletten hver gang

5. august 2025

Svar fra Penning

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt fungerer, som det skal, og at du oplever, at vi er på pletten, når du har brug for support.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Penning Kundeservice & Support

Super service

Super service

31. juli 2025

Hej Christian! 🙌

Tusind tak for din anmeldelse – kort og godt, lige som vi kan li’ det! 😄

Det er virkelig fedt at høre, at du synes, servicen var super – det er lige præcis dét, vi går efter hver gang.

Du er altid velkommen, hvis du har brug for hjælp igen!

Virker perfekt og hurtigt

Virker perfekt og hurtigt. Også god dansk support både på mail og tlf :-)

30. juni 2025

Hej EFW

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er virkelig fedt at høre, at det hele bare spillede – både hurtigt, nemt samt vores support.

Vi gør os umage for at være tilgængelige og give en tryg oplevelse, så det betyder meget, at du har lagt mærke til det.

Du er altid velkommen til at tage fat i os igen! 🙌

everything runs smooth

everything runs smooth, amazing service

23. mai 2025

Svar fra Penning

Mange tak for din venlige anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt forløb gnidningsfrit, og at du er tilfreds med vores service.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Hej Niels!

Hvor er det fedt at høre – tusind tak for din anmeldelse! 😄 Vi gør vores allerbedste for at være hjælpsomme og til stede, så det betyder virkelig meget, at du lægger mærke til det.

Du er altid velkommen hos os, hvis du får brug for hjælp igen!

Penning Kundeservice 🙌

Fantastisk virksomhed

Jeg er ny kunde og super tilfreds med deres service. Klart en anbefaling!

6. mars 2025

Hej Michael,

Velkommen til Penning, og tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Det er virkelig skønt at høre, at du er super tilfreds med vores service – det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at række ud!

Nemt

Nemt, hurtigt og effektivt.

7. mars 2025

Hej Leon,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Det er fedt at høre, at du oplevede processen som nem, hurtig og effektiv – lige præcis sådan, vi gerne vil have det!

Skulle du få brug for hjælp en anden gang, så er vi altid klar.

Penning Kundeservice 🚀

Super oplevelse og en varm anbefaling.

Har brugt penning flere gange. Super service, hurtig eksekvering, dejligt med dansk talende medarbejder på supporten. Det hele kører super nemt og professionelt. Kæmpe anbefaling herfra.

30. desember 2024

Kære Morten Jacobsen,

Tusind tak for din varme anmeldelse – den varmer virkelig! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hver gang, og at du sætter pris på vores service og hurtige eksekvering.

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne tale med en dansk medarbejder, når man har spørgsmål, og vi gør altid vores bedste for at gøre processen så nem og professionel som muligt.

Det betyder meget for os med din anbefaling, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Penning Kundeservice

Super dygtig og til stole på

Super dygtig og til stole på. Har hanlde med dem over 5 gang uden problemer

Mvh Allan

27. januar 2025

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hver gang, og at du har tillid til os. Vi sætter stor pris på din loyalitet og ser frem til mange flere problemfri handler med dig!

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, så er vi altid klar.

Penning Kundeservice 😊

God og troværdig service 👍

God og troværdig service 👍

20. mars 2024

Hej Marco,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores service som god og troværdig. Vi gør altid vores bedste for at levere en pålidelig oplevelse.

Hav en god dag.

Mvh.
Penning Kundeservice

SUPER service SUPER hurtige med svar og…

SUPER service SUPER hurtige med svar og SUPER nem platform. Jeg er SUPER tilfreds og er hermed fast kunde.

11. januar 2025

Hej Vibeke,

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig skønt at høre, at du er så tilfreds med både vores service, svarhastighed og platform – og ikke mindst, at vi har fået dig som fast kunde! 🙌

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig fremover. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for noget, er vi her for dig!

Bedste hilsner,
Penning Kundeservice 😊