JUIZZ Anmeldelser 407

TrustScore 4 av 5

4,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super behulpzame mensen. Zowel bij het proefrijden als het aanschaffen van de fiets zelf. Bij het ophalen van de fiets ook nog gesproken over eventuele verschillen met het geleverde model & het model... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We waren op zoek naar 2 e-bikes en kwamen zo bij Juizz terecht. We kregen een keurige uitleg van Stan die ons de verschillen uitlegden qua fiets, motor, display en andere zaken. Adviezen over accessoi... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Aankoopgesprek en aflevering verliepen heel plezierig. Duurde wel wat lang voordat ik de fiets kon ophalen, kwam door de vakantieperiode, zo werd mij verteld. Slechte ervaring met de (telefonische) k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn Stromer scheurijzer bij Juizz gekocht. Sympathieke vriendelijke verkoper neemt alle tijd voor je. Na het sluiten van de koop duurde de aflevering iets langer dan verwacht, dat werd echter ruimsch... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk
  2. Gatesykler

Skrevet av virksomheten

JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Sehr freundliche Mitarbeiter

Sehr freundliche Mitarbeiter. Es wird alles genau erklärt. Die Auswahl ist sehr groß. Ich war schon in vielen Fahrradgeschäften, aber den Juizz in Nürnberg finde ich am besten. Nur zu empfehlen. 😊

23. april 2025

Onbetrouwbaar

≈=========================≈
Update: hier reageren ze wel direct. Krijg steeds mail van Trustpilot dat ik het bedrijf aanvullende info moet mailen, anders wordt review verwijderd.

Misschien moet Juizz/ fietsvoordeelshop ff mijn mail lezen van 22. September jl. naar :
vragen at fietsvoordeelshop.nl

.. Ik wacht nog steeds op een antwoord.
≈==========================≈

Mijn eigen Flyer dealer was opgehouden met verkoop en onderhoud dus moest ik voor onderhoud een nieuwe hebben.. Ik zag dat de enige in de buurt Juizz Mariniersweg was.

Het begon al fout...

Met Juizz Mariniersweg gebeld. Deze zei dat als fiets niet bij hun gekocht was, onderhoud onbespreekbaar was.

Ik belde met hun klantenservice en informeerde hierover. Die zei iets anders. Afspraak werd ingepland.

Onderhoudsbeurt was op eerste gezicht soort van OK, maar moest paar keer terug omdat dingen niet goed waren afgesteld. Piepende remschijven, slecht schakelen enz.. Dus eigenlijk NIET OK. Ze checken dingen niet. Als je als monteur al niet weet hoe je een rem afstelt... Ik heb het zelf maar gedaan thuis. 3x naar de werkplaats gaan is ook niet leuk.. Vooral omdat het niet wordt opgelost.

Bij de bandenwissel gaan ook dingen fout. 1e keer is afspraak gemaakt maar niet in systeem gezet dus sta je daar voor l*l in de ochtend. Ook geen leenfiets natuurlijk.

Nu tot 2x toe is de afspraak afgezegd ivm hun verhuizing.
1e keer telefonisch, 2e keer per mail met belofte teruggebeld te worden. 4 weken later nog geen reactie. Hun online formulier doet het ook niet en op mail reageren ze ook niet.

Met andere woorden, slechte (na) service, Slechte monteurs, op 1 uitzondering na ( Ton Poel is een topper, ik snap niet wat hij daar nog doet)

Houd je geld in de zak en koop elders...

En ook voor Onderhoud van je fiets.. Zoek een ander bedrijf.

Datum van ervaring: 15 maart 2024

Nu zijn ze fietsvoordeelshop.. Die reageren al helemaal niet emails.

Lang verhaal kort: Ik zoek wel een ander bedrijf. Desnoods ga ik naar Eltener Fahrradprofi in Duitsland voor de beurten..

15. mars 2024

Beste DeJuan,

Wat vervelend dat u zulke slechte ervaring heeft met onze werkplaats.
Ik heb om meer contact gegevens gevraagd. Als u met ons er nog over wilt praten dan kunt u de gegevens achterlaten en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Met vriendelijke grote,
Team Fietsvoordeelshop.nl

16-10
Wij kunnen en zullen geen reviews verwijderen. Het jammere is alleen dat wij zonder uw aanvullende informatie geen contact met u op kunnen nemen en ook niet in uw gegevens kunnen kijken. Als u door ons gebeld of gemaild wilt worden zullen wij toch uw gegevens moeten hebben. U mag ons altijd zelf even bellen om een en ander uit te spreken.

Fijne dag,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen aftersales: fiets niet te verzekeren

dure fiets gekocht, met de afspraak dat een chip zou worden nabesteld en ingebouwd. Daar wacht ik inmiddels 4 weken op, krijg maar moeilijk contact met de winkel en wordt in ieder geval niet op de hoogte gehouden. De fiets kan nu niet verzekerd worden, dus wat heb ik precies aan de beloften van Juizz....

Aanvulling nav reactie Juizz (in de winkel): de specifieke chip van het fietsmerk zelf blijkt -anders dan de toezegging van de winkel- helemaal niet achteraf ingebouwd te kunnen worden. Ik heb de winkel aangegeven dat ik mijn geld terug verwacht, aangezien ik nu niet heb gekregen wat me is toegezegd bij de aankoop. Dit is ongeveer gelijktijdig met de reactie van Juizz op deze review.

Edit: intussen weer een week voorbij na de toezegging dat ik "vandaag of morgen" zou worden teruggebeld met een voorstel voor het retourneren van de fiets en het aankoopbedrag. Nog steeds niet gebeld.
Van de kant van de klantenservice zelf ook niets gehoord, na het verzoek van 5 dagen geleden om meer informatie.

update op 23 oktober: intussen is er sinds de vorige update weer meer dan een maand voorbij. De winkel neemt zelf geen contact op. Dus in die tijd drie keer langs geweest, en steeds te horen gekregen "de regiomanager is ermee bezig". Nou, daar is dus niets van te merken, want in de winkel kunnen me ze geen update geven en de regiomanager neemt geen contact op. Ik word hier ouderwets aan het lijntje gehouden. Beste online klantenteam: zorg ajb dat de regiomanager contact met me opneemt.

update 29 oktober: heb op 23 oktober een mail gestuurd aan vragen-apenstaart-fietsvoordeelshop.nl. Top op heden noch een ontvangsbevestiging gekregen, noch een antwoord.

dus werkelijk niemand bij Juizz / Fietsvoordeelshop geeft thuis of helpt de klant: Niet de winkelmanager, niet de regiomanager en niet de klantenservice.

18. september 2024

Svar fra JUIZZ

Wat vervelend dat u nog steeds moet wachten op de chip het inbouwen.
Ik heb informatie gevraagd, zodat we kunnen kijken voor u wat we kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet.

Beste Reinier Taudin Chabot,
Door hoge drukte in de telefonie bij de klantenservice hebben wij inderdaad u nog niet kunnen antwoorden.
Ik heb de vestiging herinnerd dat u gebeld wilt worden en op de terug betaling wacht.

Geen contact

Juizz Rotterdam is verhuisd. Servicebeurt voor fiets gekregen op de nieuwe Fietsvoordeelshop.nl locatie. Kreeg ik heel laat te horen, maar verder prima. Fiets van nog geen 2 jaar oud, dus nog binnen de garantie en weinig kilometers op de teller. Alleen paar kleine dingetjes, wel aangegeven dat er een probleem is met de snelheid. Mijn Riese & Muller fiets haalt simpelweg de maximale 25 km/u niet. Bij ophalen kreeg ik te horen dat men die dag daar geen oplossing voor had, maar zouden er snel op terugkomen.

Wel een mail gekregen met de tekst:
Excuses voor onze late reactie,
Ik zal een email sturen naar Fietsvoordeelshop Rotterdam, hier is Juizz in gevestigd. Ik heb gevraagd of ze je kunnen bellen hierover, voor een oplossing of uiteraard voor een afspraak!

Sindsdien niets meer gehoord. Ook niet na mijn herinneringen per mail. Twee maanden geleden kon de verhuizing als excuus worden gebruikt, maar de communicatie is nog steeds zeer slecht....en binnenkort loopt wel de garantie af.

_____
(UPDATE) Op reactie van JUIZZ direct gereageerd met het doorsturen van gevraagde gegevens (die men overigens al lang zelf heeft). Dit is nu 4 dagen geleden...maar nog steeds GEEN CONTACT!

14. august 2024

Svar fra JUIZZ

Wat vervelend dat u nog steeds niet gebeld bent door de vestiging.
Ik heb informatie aangevraagd om met u in contact te komen over uw review. Graag willen wij uw problemen bespreken en kijken wat we voor u kunnen doen.

Met vriendelijke groet
Team Fietsvoordeelshop.nl en Juizz

Beste Wilco.

Ik zie dat u ook bij de Fietsvoordeelshop.nl eenzelfde review heeft geplaatst en dat daar op gereageerd is en voor u een servicebus is aangevraagd.

Geen communicatie, late levering

De locatie is blijkbaar over genomen door een andere partij. Er is echter geen enkele communicatie hierover geweest en de locatie was niet te bereiken. De bestelling is 2 maanden later geleverd

8. september 2024

Beste Lisa,

Wat vervelend dat zo slecht gecommuniceerd is naar u.
Juizz was al een aantal jaar 1 bedrijf met Fietsvoordeelshop.nl, alleen heeft de eigenaar besloten om alle winkels bij elkaar te voegen.
Ik zie in uw klant gegevens dat de bestelling inmiddels geleverd is. Het werd uitgesteld omdat de fabriek de fiets niet leverde aan ons. Helaas kunnen wij dit niet versnellen.

Team Juizz en Fietsvoordeelshop.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende service in vestiging…

Uitstekende service in vestiging Nijmegen!

In april heb ik in Nijmegen een stromer ST3 gekocht, nadat ik eerst gedurende een ruime periode een st3 mee heb gekregen om uit te proberen. Zonder problemen werd de fiets aan mij meegegeven: het is een fiets met een pittige prijskaart maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Helaas kreeg ik in juli technische problemen en moest de fiets voor reparatie terug naar de vestiging. Daar kreeg ik een leen stromer mee. Ook met die leen stromer kreeg ik problemen (nu weet ik inmiddels dat stromer niet bekend staat om zijn technische betrouwbaarheid). Na die twee zeperds verloor ik mijn vertrouwen in het merk. Geen probleem: er werd mij aangeboden om de fiets terug te geven (100% geld terug), een hele nieuwe te bestellen of om de stromer om te ruilen voor een ander merk speed pedelec. Fantastische service en een grote "shout out" naar Gert van Loon, de filiaalleider in Nijmegen voor zijn 100% klantgerichte aanpak. Zo'n topkerel zou overal moeten werken.

10. april 2024

Top service

Vandaag eind van de middag aangekomen met een kapotte fiets. De mannen waren heel behulpzaam en klantvriendelijk. Voor we het wisten waren we alweer onderweg! Top service!!!

4. september 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Verkeerde informatie gegeven over fiets ophalen

In eerste instantie goed geholpen, met het uitzoeken van een bakfiets. De fiets kon thuisbezorg worden maar dan zat er wel een levertijd op van 4 weken. Wanneer we voor levering in de winkel kozen konden we de fiets al na 1.5 week ophalen in Den Haag. Dus zijn we daarvoor gegaan.

Op de zaterdag van ophalen bleek dat de fiets toch niet klaar was. Later in de middag belde ze dat er wel een fiets klaar was alleen zat er een extra slot bij die wij met korting er dan bijkregen. Daar hebben we akkoord op gegeven. In de auto naar de winkel toe bleek dat we die fiets niet mee konden nemen. De leasemaatschappij was niet open op zaterdag, waardoor het papierwerk niet geregeld kon worden en de fiets niet verzekerd was. Dinsdag zou alles rond zijn dan waren JUIZZ en de leasemaatschappij open en konden we de fiets ophalen. Hier baalde we wel van, we waren ook al onderweg. Maar goed een paar dagen later is ook nog te doen.

Vandaag (woensdag) zijn we naar de winkel gegaan om de fiets op te halen en bleek het papierwerk nog niet klaar te zijn (de fiets was al sinds zaterdag klaar). Er werd aangegeven dat we moesten wachten op een belletje en dat ze er verder ook niks aan konden doen. Ik gaf nog aan dat we een uur heen er weer moesten rijden. Ik heb met mijn werk gereld dat ik weg kon om de fiets op te halen. Maar daar hadden ze niet echt een boodschap aan. Er werd zelfs nog gezegd dat ze wel de juiste info aan ons hadden gegeven. Dit geeft een bijzonder nare nasmaak.

Ik ben heel benieuwd wanneer we gebeld worden en de fiets op kunnen komen halen.

4. september 2024

Hai Annette,

dank voor je review, we zullen hem in behandeling nemen en zo nodig contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet team Fietsvoordeelshop.nl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koop je fiets ergens anders!!

Koop je fiets alsjeblieft ergens anders! Zodra de buit binnen is, zit je met een hoop problemen en niemand die je wil helpen.

Begin mei heb ik mijn fiets gekocht bij Juizz. Sinds dat moment alleen maar problemen gehad. Verkeerde hoes geleverd, de fiets was niet goed rijklaar gemaakt, kort erna deed de versnelling het niet en na een maand liet de trapondersteuning me al in de steek. Daar sta je dan met een baby in de regen.

Het probleem met de trapondersteuning hebben ze opgelost met een lelijke las bij de connector en zijn alle draden vastgezet met tie-wraps (dat lees je goed). Afgesproken is dat dit meteen een onderhoudsbeurt was...

Nog geen week later kreeg ik weer een melding dat er een onderhoudsbeurt was vereist. Of ik voor de 5e keer sinds mei wéér even langs kon komen en anders moet ik €20 betalen om iets te laten oplossen wat er in de eerste instantie niet had hoeven zijn: "ik kan helaas niets voor u betekenen, dat zijn de regels".

Mailen met Juizz heeft geen zin, want er wordt niet op gereageerd. Dat heb ik ervaren na 3 afzonderlijke vragen om hulp. Na een maand en meerdere herinneringen nog steeds niets. Telefonisch sta je lang in de wachtrij en wordt er ineens opgehangen.

Ik heb zo'n spijt dat ik hier €7000 heb uitgegeven. Ik kan niet op mijn fiets bouwen, noch op de hulp van Juizz als je ze nodig hebt. Wat een nachtmerrie.

29. august 2024

Hoi Tiffany,

Bedankt dat je ons hebt laten weten dat er iets niet goed is gegaan. Het spijt ons echt dat je deze ervaring hebt gehad.

We hebben je onlangs een e-mail gestuurd over je review met een voorstel. We zouden het fijn vinden als je even kunt reageren, zodat we het voorstel vast kunnen leggen voor je.

We horen graag van je!

Met vriendelijke groet team JUIZZ.nl

Vriendelijke service

Vriendelijke service. Urban arrow besteld. Duurde wel lang. (Hadden ze ook gezegd) maar uiteindelijk zelf gebeld wanneer we de fiets konden verwachten. En toen bleek dat de fiets al klaarstond. Verder alles top. Duidelijke uitleg gehad hoe alles werkte op de fiets.

23. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer onvriendelijk en asociaal te woord…

Zeer onvriendelijk en asociaal te woord gestaan. Man komt knippend met zijn vinger (!) naar mij toe dat ik niet met de fiets naar binnen mag komen. Toen ik mij verontschuldigde en aangaf dat ik dit niet had gezien beet hij mij toe ''dat dit gewoon op de deur staat!'' maar de deur werd voor mij opengehouden door een dame die met haar fiets naar buiten ging waardoor ik nooit dat bordje of sticker heb kunnen zien, érg verwarrend en nogal dubbel dus... Laat dan ook geen fietsers naar buiten gaan. Dit is in ieder geval geen manier van klanten benaderen.

17. august 2024

Hoi Marieke,

Om je klacht verder te kunnen behandelen, hebben we wat persoonlijke gegevens van je nodig. Zou je deze willen aanvullen? Zodra we deze gegevens hebben, gaan we meteen aan de slag om je klacht op te lossen.

Met vriendelijke groet team Fietsvoordeelshop.nl

4-9 helaas hebben we geen aanvullende informatie ontvangen, mochten we je nog ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact op.

2 jaar geleden fiets gekocht bij Juizz

2 jaar geleden fiets gekocht bij Juizz, dus ook onderhoud daar laten uitvoeren, stuur zat los voor de rest is fiets nieuw en weinig kilometers mee gemaakt. Na onderhoud stuur nog steeds los en klacht ingediend, zou gebeld worden wanneer er plek was want het was erg druk. 2 maanden later nog geen telefoontje gehad en nu blijkt de winkel overgenomen te zijn. Denk zomaar dat toen ik mijn klacht indiende dit al bekent was. Dit verdient geen schoonheidsprijs. Marco Abdoel.

Alweer een tijd geleden dat ik een mail stuurde met me gegevens om een afspraak in te plannen en je raad het al weerom hoor je weer niks echt niet normaal

13. juni 2024

Beste Marco,

De winkel is niet overgenomen we zijn altijd 1 concern geweest. Alleen is besloten om de winkels in 1 pand te plaatsen, zodat het complete assortiment onder 1 dak is te vinden.
Ik wil met u een afspraak inplannen in de vestiging of een servicebus aan huis zonder voorrijkosten aanbieden om uw probleem op te lossen.
Daarom heb ik u om gegevens gevraagd waar u bij ons bekend bent.

Juizz.

Update:

Vandaag hebben wij elkaar gesproken en ik heb uw klacht bij de werkplaats neergelegd. U mag langs komen met de fiets op de afgesproken dag. Ik hoop voor u dat uw klacht daarna verholpen is.

Heel erg ontevreden!

Winkel is telefonisch niet tot nauwelijks te bereiken! We hadden een onderhoudsbeurt ingepland maar er was geen monteur. We stonden dus met 4 man voor een dichte deur terwijl we allemaal een afspraak hadden zwart op wit. Hier heb ik een halve dag vrij voor moeten nemen. Geen compensatie of iets.... Daarnaast een maand gewacht op een offerte! Zo ontzettend ontevreden!!! Als je dit aangeeft denken ze verder ook niet mee. Schandalig.

En dan schrijven ze nu: we hebben u om extra informatie gevraagd, u heeft niett gereageerd... uh WAAR DAN? EN WANNEER? Ik heb NIETS ontvangen. Maar dit typeert precies alles wat er misgaat bij jullie.

25. juli 2024

Beste Ester,

Wat vervelend dat u voor een dichte deur stond. De winkel is inderdaad dicht ivm verhuizing.
Ik heb om extra informatie gevraagd om uw klacht te bespreken

Met Vriendelijke groet,
Team Juizz.nl

Update: Helaas heeft u ons geen extra informatie gegeven, zodat we uw klacht niet konden bespreken.

Update: Ik weet dan niet wat er verkeerd is gegaan, aangezien er bij ons niks aan gegevens is binnen gekomen. Ik begrijp dat u mijn collega gesproken heeft en nu heb ik wel uw gegevens. Ik ga vandaag contact met u opnemen.
Inmiddels is onze vestiging in Rotterdam verhuist naar de Vierhavenstraat en weer open. Ik ga hen eerst contacteren voor ik met u contact opneem dan kan ik u van betere informatie voorzien.
Mijn excuses dat alles zo langs elkaar heen loopt.

Update:
Wij hebben elkaar inmiddels gesproken.Ik wacht uw mail af en ga dit verder oppakken zoal afgesproken.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De lovens bakfiets hadden we…

De lovens bakfiets hadden we teruggestuurd omdat deze tijdens een reparatie van Juizz Amsterdam om was gevallen en we een grote kras op de rand ontdekten. De bovenste rand zou vervangen worden. Dit is gedaan, maar de fiets ziet er alleen maar slechter uit, er zit ruimte tussen de piepschuim bak en de boven rand en de lockride zit er ook niet goed in. We zijn nu al 3x geweest voor reparatie, maar de fiets komt er eerder slechter dan beter vandaan.

9. juli 2024

Beste Tara,

Ik heb om extra informatie gevraagd. We willen graag met u in contact om het probleem te bespreken.

Team Juizz.nl

We hadden u om informatie gevraagd, maar deze niet gekregen.
Als u nog contact met ons wilt hebben mag u gerust contact met ons opnemen.

Fijne winkel

Fijne winkel met zeer behulpzaam personeel.

Had een vraag over de levering en daar 2x naar de algemene e-mail een mail over gestuurd en pas weken later een reactie. Daarom geen 5 sterren.

28. juli 2024

Goede service bij Juizz Haarle

Heel goede hulp gehad na diefstal van onze bakfiets. Juizz heeft alle contacten met de verzekeraar gedaan na onze aangifte. Daarna verliep het bestelproces heel soepel. Wij hebben geen dag zonder bakfiets gezeten omdat we meteen een leenfiets konden meenemen!!!

13. juli 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte klantenservice in geval van problemen/ reparaties

We hebben een Lovens Explorer aangeschaft die na enkele weken gebruik niet meer goed functioneert (vermoedelijk accu probleem). Reparaties worden uitbesteed aan ander bedrijf. Inmiddels ruim 3 weken geen gebruik kunnen maken van de fiets, worden niet op de hoogte gehouden van de status van de reparatie en Juizz geeft niet thuis (legt het probleem bij fietsvoordeelshop). Wij vinden het veel te lang duren, te weinig informatie over status van de reparatie en vinden dat er een vervangende oplossing (tijdelijke andere accu?) gegeven had moeten worden. Zeer slechte telefonische klantenservice.

24-7 Inmiddels contact gehad met Juizz Eindhoven. Daar werden we direct zeer vriendelijk en kundig geholpen.
Telefonische klanten service 1 ster, medewerkers locatie Eindhoven daarentegen 5.

10. juli 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv