Wielersport Math Salden Anmeldelser 4 236

4,8

Hebben gewoon keurig de spullen opgestuurd, maar denk dat mensen vaak vergelijken met zéér groot opgezette verkoopkanalen als Mantel (ook prima) maar spreid altijd zodat meerder ondernemers groot en k... Vis mer

Hallo, ein Fahrradladen der auf Rennrad ausgerichtet ist. Eine große Auswahl an Kompletträdern und Rahmen. Riesen Auswahl an Komponenten und Zubehör. Wer Kleidung, Helme und Schuhe sucht, ist... Vis mer

Kauf eines neuen Rennrads über Anfrage, Beratung und Anzahlung zuerst über Internet dann mit Vermessung und Anpassung bei Abholung vor Ort lief ausgezeichnet. Das Gesamtpaket aus Service, Produkt und... Vis mer

4,8

Enestående

4k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Top zaak - Top aanbieding - Top personeel

Topzaak en een Top aanbieding met een Wilier Filante SL, 2000,00 korting t.o.v. elders. Binnen een week geleverd en keurig opgebouwd met extra zaken zoals 30 mm banden, m'n eigen zadel. Ralph, Alain en team, dank voor de goede service! Een aanrader!

10. april 2026

Zeer goede service en snelle verzending

Voor 2de maal besteld bij Math Salden. Echter een foutje ivm levering. Contact opgenomen via email, vrijwel meteen respons gekregen. Nazending van de ontbrekende artikelen had ik 2 dagen later in huis. Zeer goede service, dank!

4. april 2026

eigen reclame op broeken zonder duidelijke vermelding

Jullie drukken eigen reclame op broeken zonder dit duidelijk te vermelden of op de foto te laten zien.
na reclamatie volgens Gunther "staat duidelijk op website". Echt niet, in de titel staat MS. Hoe kan ik in godsnaam weten dat dit betekend dat jullie er jullie eigen reclame opdrukken.
Ik had het volgens Gunther ook duidelijk op de foto kunnen zien. De eerste foto's die je te zien krijgt zijn fotos zonder reclame!!. Ja als je doorklikt zie je ergens achteraan de foto's met jullie reclame erop. Maar ja, volgens Gunther ben ik echt achterlijk en had ik dit zelf makkelijk kunnen zien en is het nu mijn probleem.

3. april 2026

Domme dingen

Dit vind ik persoonlijk een domme opmerking. Ik geef liever een beoordeling zonder er een ervaring bij te voegen. Als ik slechts 1 ster geef moeten jullie hier ook mee tevreden zijn.

22. februar 2026

Vanmorgen gebeld door Math Salden…

Vanmorgen gebeld door Math Salden n.a.v. een negatieve review. Uit het uitermate prettige gesprek bleek mijn ervaring gebaseerd te zijn op mijn gebruik van een verkeerd e-mail adres, waardoor mijn e-mails niet bij hen zijn aangekomen. Nadat we dit hadden gecorrigeerd, hebben we het probleem van de levering alsnog goed kunnen oplossen. Bij deze herzie ik dan ook mijn review en spreek bij deze mijn waardering uit over de goede after sales behandeling en de follow-up op reviews van Math Salden. Top bedrijf.
Arjen Vermazen

7. januar 2026