Sökte naprapat för ryggen. Fick först betala för det fanns ingen tid på regionens bekostnad först. Efter ett antal behandlingar tyckte naprapaten att jag var klar fastän jag hade ont och problem fo... Vis mer
Selskapet har svart
Båda tjejerna som jag gick hos gjorde ett kanonjobb med mina besvär. Fick lite tips på hur jag skall gå tillväga framöver då jag förmodligen har atros i höft
Selskapet har svart
Superbra. Väldigt proffsigt och personligt bemötande. Överträffade mina förväntningar. Lätt att hitta tider och väldigt bra uppföljning.
Selskapet har svart
Jag fick en tid samma dag hos kunnig och inlyssnande naprapat (Emma F) som hjälpte mig att bli fri från svår, långvarig ischiasvärk.
Skrevet av virksomheten
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Skrevet av virksomheten

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Kaserngatan 30C, 723 47, Västerås, Viksäng, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Joylife - Västerås
Fick besökstid direkt vilket var bra.
Kompetensen och erfarenheten hos joylife känns lite junior. Att inte alla är knutna till vårdavtalet är inte bra

Svar fra Joylife - Västerås
Inlyssnande och förtroendeingivande bemötande. Långsiktigt tänk. Kändes kunnig!

Svar fra Joylife - Västerås
800kr för två tejpbitar och ett råd om en övning med gummiband.. det tog knappt 15 min.

Svar fra Joylife - Västerås
Snabbt och effektivt med positivt resultat som det skall vara.

Svar fra Joylife - Västerås
Bra genomgång vid första besöket och den behandling jag fått har påverkat mina besvär i rätt riktning.

Svar fra Joylife - Västerås
Väldigt duktig och trevlig dam. Var stel i hela kroppen och blivit bättre av massagen.

Svar fra Joylife - Västerås
Dom lyssnar på en och frågar och bra instruktioner.

Svar fra Joylife - Västerås
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.