Jongleringsbutiken Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin onlinebutik, supersnabb leverans, alla varor enligt specifikation. En enkel förbättring av en utmärkt upplevelse skulle vara att tydliggöra behovet av att redan från början köpa till förbrukningsk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt trevlig och snabb support och service nr jag frågade om leveransdatum (beställde sön den 21/12 och fick varan tis den 23/12). Snabb leverans! Kommer verkligen att rekommendera er! Tack fö... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bra produkt. Usel leverans. Fick köra 50 km för att hämta 3 jonglerbollar. Har ett utlämningsställe 500 m ifrån där vi bor. BYT TRANSPORTÖR OCH LOGISTIKSAMORDNARE. SKÄRPNING. SNARAST

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans, kom dagen efter jag beställde. Känns som riktigt bra kvalité på jongleringsbollarna, jag och sonen är väldigt nöjda :) tummen upp! 👍

Informasjon om virksomheten

1. Sportsbutikk

Skrevet av virksomheten

Om Jongleringsbutiken Välkommen till Jongleringsbutiken – Sveriges specialbutik för jonglering, balans och aktiva spel! Vi som driver butiken är Helene och Peter Sandström, två entusiaster med lång erfarenhet av jonglering, enhjuling och balanskonst. Redan 1994 startade vi IFX AB för att sprida produkter som inspirerar till rörelse, koordination och glädje. År 2000 öppnade vi vår första webbutik med fokus på balans och enhjulingar, och 2015 växte detta till Jongleringsbutiken – en butik med ett brett sortiment av jongleringsprodukter för både nybörjare och erfarna. Idag erbjuder vi allt från jongleringsbollar, käglor, diabolo och poi till balansprodukter som slackline, indoboard och enhjulingar. Dessutom har vi aktiva spel som passar både barn och vuxna. Vårt mål är att göra rörelse och lek tillgängligt, roligt och inspirerande för alla. Vi är en svensk, lokal butik med fysisk butik i Sollentuna, där du kan se hela vårt sortiment och få personlig hjälp. Samtidigt skickar vi dagligen beställningar över hela Sverige – men vi fokuserar enbart på den svenska marknaden och levererar inte till andra länder. Hos oss hittar du produkter som kombinerar kvalitet, kunskap och glädje – alltid med personlig service och erfarenhet i botten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

30 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fin jojo

Fin jojo. Allt bra.

7. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Jongleringsbutiken

Tack Ulf för din recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med din jojo och att allt fungerade bra.

Välkommen tillbaka till Jongleringsbutiken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans och bra produkter.

25. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Jongleringsbutiken

Tack Anders för din recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Vi försöker alltid skicka order så snabbt som möjligt från vårt lager i Sverige.

Snabb leverans!

Snabb leverans!

21. januar 2026

Svar fra Jongleringsbutiken

Tack Åsa för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi gör alltid vårt bästa för att skicka order direkt från vårt lager.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans och produkten var precis…

Snabb leverans och produkten var precis som förväntat så sonen är så nöjd.

19. januar 2026

Svar fra Jongleringsbutiken

Tack Ida för din fina recension!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten motsvarade förväntningarna. Extra kul att höra att din son är nöjd!

Varmt välkommen tillbaka till Jongleringsbutiken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt trevlig och snabb support och…

Tack för jättefin service!

Mvh Anna

23. desember 2025

Svar fra Jongleringsbutiken

Stort tack Anna för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår support och den snabba leveransen. Vi försöker alltid hjälpa till så snabbt som möjligt när kunder har frågor om sina beställningar.

Extra kul att höra att du vill rekommendera oss – det betyder mycket för oss som liten specialistbutik.

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans.
Mycket bra spel - bra och hållbart

4. november 2025

Hej Leif! 🙌
Stort tack för din fina recension – vad roligt att du är nöjd både med leveransen och spelet! 🌟
Vi hoppas det bjuder på många roliga stunder framöver.
Varmt välkommen tillbaka till oss på Jongleringsbutiken! 😊

/ Peter

Snabb leverans.

Bra info vid telefonsamtal. Trevligt bemötande

6. oktober 2025

Tack Maud för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd både med leveransen och servicen i telefon. Vi uppskattar verkligen dina ord – personlig service är något vi lägger stor vikt vid. 🤹‍♀️

Snabb bra leverans

Snabb bra leverans! ⭐⭐⭐⭐⭐

8. oktober 2025

Svar fra Jongleringsbutiken

Tack så mycket för ditt fina betyg! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vad kul att du är nöjd med leveransen – vi strävar alltid efter att skicka snabbt och säkert. Hoppas produkterna bjuder på mycket glädje och rörelse! 🤹‍♀️
Välkommen åter till Jongleringsbutiken!

30. september 2025

Tack Ernst för ditt fina omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Vi hoppas att du är nöjd med dina produkter och att de bjuder på många timmars lek och träning! 🤹‍♂️
Välkommen tillbaka till Jongleringsbutiken!

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv