Jollyroom.no Anmeldelser

12 677

4,0

Fikk en dukkeseng der malingen hadde laget renner. Sendte reklamasjon på en søndag. Fikk svar samme dag , en søndag og ny vare allerede onsdagen etter. 3 dager. Dette kalles uvanlig bra kundeservice.... Vis mer

Gode priser, rask levering, og god hjelp ved problem/utfordringer. Ofte gode rabatter/tilbud, det er eit stort pluss! Lite minus at ein ordre med 6 varer blei sendt som 4 kolli, istedenfor 1, spesi... Vis mer

Problemer med å betille varer, Fikk varee jeg bestilte sammen og betalte frsjt for å leveres på pall. Men fikk veldig sprett, bestilte basseng men hadde ikke lokk til. Anbefalte pumpe til som ikk... Vis mer

Bestilte eit Little Tikes-klatrestativ med sile. Varen kom heim til meg, som bestilt. Grei å montere, med enkel bruksanvisning vedlagt. Ser ut til å vere av god kvalitet, slik at den kan vare i mange... Vis mer

1. Nr. 6 av de 7 beste virksomhetene i kategorien Babyutstyrsbutikk
  2. Nr. 8 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Barneklesbutikk
  3. Nr. 6 av de 6 beste virksomhetene i kategorien Lekebutikk
  4. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Mammabutikk

Det er ikke uten grunn at Jollyroom.no er størst i Norden innen barn- og babyprodukter! Vi tilbyr alt du trenger for barn mellom 0 og 12 år, samt et heldekkende sortiment for gravide og mødre – og vi får inn nye produkter hver dag. Vårt mål er å tilby deg som kunde den best tenkelige service, og derfor leverer vi innen 2-4 dager, og har fri frakt ved kjøp over 1000 kr. Vi har prisløfte, og åpent kjøp i 365 dager

Nordens største utvalg til barnefamilien!

Bra

13k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(12 677)

742 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Gir ikke refundering dersom noe er feil med varen.

Vanskelig kundeservice dersom noe er feil.

8. juli 2026

Hei Ida,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Vi beklager at du har hatt en opplevelse av at det var vanskelig å få hjelp fra kundeservicen vår. Vi forstår at det kan være frustrerende når man opplever utfordringer med en bestilling, og vi setter pris på at du deler dette med oss slik at vi kan ta det med videre i arbeidet vårt. 💙

Vi ser at du har vært i kontakt med oss angående saken din, og etter en gjennomgang av henvendelsen står vi fortsatt ved avgjørelsen som ble tatt under saksbehandlingen. Vi har selvfølgelig forståelse for at dette kanskje ikke var utfallet du ønsket, og vi beklager dersom dette har ført til en skuffelse.

Takk igjen for at du ga oss din tilbakemelding. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved en senere anledning. 🙏✨

Jollyroom

Levering og nettside er bra

Levering og nettside er bra, men kundeservicen er forferdelig dårlig.

8. juli 2026

Hei Ali,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Vi beklager virkelig at du har opplevd utfordringer med kundeservicen vår. Vi forstår godt at det er frustrerende når man trenger hjelp og opplever at ting ikke går så smidig som forventet. 💙

Vi ser at du har aktive saker hos oss, og vi vil selvfølgelig følge deg opp videre på e-post for å hjelpe deg med å finne en god løsning. Vi tar også med oss tilbakemeldingen din videre, slik at vi kan bli bedre i vårt arbeid med å gi kundene våre en best mulig opplevelse. 🙏

Takk igjen for at du delte din erfaring med oss, og vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse fremover. 🌟

Jollyroom

Utrolig raske til å sende varer

Utrolig raske til å sende varer. Litt variert erfaring med produktene, men stort sett fornøyd.

Hei Ann Cathrin,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss! 🙏

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen vår. Vi setter også stor pris på at du deler dine erfaringer med produktene, da tilbakemeldinger fra kundene våre er viktig for at vi skal kunne bli bedre. 🌿

Vi håper du fortsetter å være fornøyd med dine kjøp hos oss, og ønsker deg en riktig fin dag videre! ☀️

Bra priser

Bra priser, rask levering

7. juli 2026

Hei Inghild,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen din! 😊

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med prisene våre og at leveringen gikk raskt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. 🌸

Vi håper du blir veldig fornøyd med kjøpet ditt og ønsker deg en fortsatt fin dag! ✨

Jollyroom

Fikk ikke produktet som eg bestilte…

Tar tak i ting, når produkter ikke dukker opp eller kommer. Bestilt ny etter de ordna opp i det.

Hei Maren,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi beklager virkelig at bestillingen din ikke kom frem som forventet, spesielt siden varen skulle være en bursdagsgave. Vi forstår godt at dette var frustrerende og leit, og det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss.

Vi ser at du allerede har fått hjelp av en av våre kollegaer, og vi håper at saken nå har blitt løst på en god måte for deg. 💙

Dersom du føler deg fornøyd med hvordan vi har løst dette, må du gjerne oppdatere anmeldelsen din på Trustpilot hvis det føles riktig for deg. Vi gjør alltid vårt ytterste for å hjelpe kundene våre, og håper dette gjenspeiles i hvordan vi har fulgt opp saken din.

Takk igjen for tilbakemeldingen din – den hjelper oss å bli bedre. 😊

Jeg handlet for over 1.200,-

Jeg handlet for over 1.200,- - som tilsvarer fraktfri levering, men ble allikevel belastet kr 89,- i frakt.
Har sendt mail til dere - men ikke fått svar.

6. juli 2026

Hei Nina,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. 💙 Vi beklager virkelig at du ble belastet frakt selv om bestillingen din var over grensen for gratis frakt, og at du heller ikke har fått svar på e-posten din. 😔

Vi kontakter deg på e-post med en gang for å se nærmere på saken og finne en god løsning.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. 🌸

Kjapp levering

Kjapp levering, perfekt basseng

Hei Marita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din! 🌸

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og bassenget. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. 💦

Vi håper du får mange fine stunder med det nye bassenget og ønsker deg en herlig dag videre! ☀️

Det var alt bra.

6. juli 2026

Hei Abdirahman,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen din! 😊

Det gleder oss å høre at alt var bra, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Det betyr mye for oss og hele teamet vårt. 🙌

Vi håper du blir fornøyd med kjøpet ditt og ønsker deg en riktig fin dag videre! 🌟

Jollyroom

Dårlig skal ikke handle hus dere neste…

Dårlig skal ikke handle hus dere neste gang

25. juni 2026

Hei Faiza,

Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din , den er viktig for oss og hjelper oss med å bli bedre. 💛

Vi vil kontakte deg på e-post snart for å se nærmere på saken din og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg. Vi håper vi får muligheten til å rydde opp i situasjonen og gjenvinne tilliten din. 😊

Meget dårlig kvalitet

Meget dårlig kvalitet. Manglende deler. Manglende manual. Deler som passer ikke. Anbefales ikke!

14. juli 2026

Hei Dean!

Vi beklager virkelig å høre om opplevelsen din med produktet. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve et kjøp hos oss. 😔

Vi har nå sendt deg en e-post for å hjelpe deg videre med saken og finne en god løsning. Du må gjerne svare oss i e-posttråden, så følger vi opp saken så raskt som mulig.

Takk for at du tok kontakt, og vi ser frem til å hjelpe deg videre. 💙

Ismail, Jollyroom

Stort oppslag

Stort oppslag , , rask levering , enkel retur

26. juni 2026

Hei Cristina,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Så kjekt å høre at du er fornøyd med det store utvalget vårt, den raske leveringen og at returen opplevdes som enkel. Vi ønsker å gjøre hele handleopplevelsen så smidig som mulig, fra bestilling til eventuell retur.

Vi setter stor pris på at du valgte Jollyroom og håper å se deg igjen snart! 💛

Transportskader PostNord

Varer som sendes med PostNord må pakkes bedre!
Transportskader på varer og ødelagt emballasje.

3. juli 2026

Hei Tove,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Det er leit å høre at varene og emballasjen ble skadet under transport. Vi forstår godt at dette er skuffende, og beklager at produktene ikke kom frem i den standen de skulle.

Jeg har forsøkt å kontakte deg på telefon for å følge opp saken, men fikk dessverre ikke svar. Derfor har jeg sendt deg en e-post i stedet, slik at vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning.

Jeg håper vi hører fra deg snart.

Sender raskt

Sender raskt

1. juli 2026

Hei Sandra,

Takk for den fine tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos oss, og håper du blir like fornøyd med produktet.

Ha en riktig fin dag, og velkommen tilbake til Jollyroom! 💛

Rask levering god kvalitet

Rask levering og god kvalitet på varene

28. juni 2026

Hei Oddrun,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🌟

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og kvaliteten på varene. Vi jobber hver dag for å gi kundene våre en god handleopplevelse, så slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Vi håper du får mye glede av kjøpet ditt, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! 😊

Hei Rahma,

Tusen takk for de hyggelige ordene! 💛

Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd. Takk for at du valgte å handle hos Jollyroom, vi setter stor pris på tilliten din og håper å se deg igjen snart! 😊

Stor trampoline

Stor trampoline. Ungene er kjempe fornøyd over kjøpet :)

Hei Karina,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Så kjekt å høre at trampolinen ble en suksess, og at barna er kjempefornøyde med kjøpet. Det er alltid ekstra hyggelig å vite at produktene våre bidrar til mye lek, aktivitet og glede.

Vi håper trampolinen blir flittig brukt og gir mange morsomme stunder fremover! 🌟

Julia Jollyroom 🌸

Mistet pakke + ikke mulig å returnere

Pakken ble først mistet i posten, så de måtte sende ett til og varen ble forsinket så lenge at vi ikke trengte det lenger. Og deretter når jeg forsøkte å returnere det på nett fikk jeg opp melding "Oops, noe gikk galt! For øyeblikket er det ikke mulig å registrere en retur på bestillingen din via vårt retursystem". Ikke en god opplevelse.

Hei Vilde,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Det er leit å høre at bestillingen din ble forsinket, og at du i tillegg opplevde problemer med å registrere returen. Vi forstår godt at dette har vært en frustrerende opplevelse.

Jeg har kontaktet deg på telefon for å hjelpe deg videre og jeg beklager at jeg ringte på et litt uheldig tidspunkt. Derfor har jeg sendt deg en e-post i stedet, slik at vi kan se nærmere på saken og finne en løsning sammen.

Jeg håper vi hører fra deg snart.

Julia Jollyroom🌸

Dårlig service på klage

Skruene på sparkesykkel var for hardt satt fast så kunne ikke løsne å bytte til trikse-stag uten at dem ble ødelagt. Sendte reklamasjon samme dag som pakke kom men en uke etterpå har vi fortsatt ikke hørt noe

22. juni 2026

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med håndteringen av reklamasjonen din. Jeg har forsøkt å kontakte deg på telefon for å følge opp saken, men fikk dessverre ikke svar. Derfor har jeg sendt deg en e-post i stedet, slik at vi kan se nærmere på dette og hjelpe deg videre.

Jeg håper vi hører fra deg snart, slik at vi kan finne en god løsning sammen.

Bra kvalitet og kjapp levering

Bra kvalitet og kjapp levering

22. juni 2026

Hei Eline,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Så godt å høre at du er fornøyd med både kvaliteten på produktet og den raske leveringen. Det er alltid hyggelig å vite at vi har innfridd forventningene dine.

Vi ønsker deg velkommen tilbake og håper å kunne hjelpe deg igjen ved en senere anledning! ✨

God kundeservice

Hei Mika,

Takk for de fine ordene!

Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår. Vi gjør alltid vårt beste for å gi god hjelp og en positiv opplevelse.

Vi setter stor pris på tilliten din og håper å se deg igjen hos Jollyroom. 💛