Jollyroom.no Anmeldelser

12 684

4,0

Eg kjøpte ein trampoline til borna mine, og eg var litt uroleg både for kvaliteten og leveringa. Men alt gjekk på beste vis, og no har vi ein fantastisk trampoline av høg kvalitet. Eg er veldig nøgd o... Vis mer

Varen jeg kjøpte er en gave så den er ikke pakket opp ennå, derfor kan jeg ikke si noe om den. Men veldig rask levering. Her i øst Finnmark er vi ikke bortskjemte med at det kun går 5 dager fra bestil... Vis mer

Problemer med å betille varer, Fikk varee jeg bestilte sammen og betalte frsjt for å leveres på pall. Men fikk veldig sprett, bestilte basseng men hadde ikke lokk til. Anbefalte pumpe til som ikk... Vis mer

Fikk en dukkeseng der malingen hadde laget renner. Sendte reklamasjon på en søndag. Fikk svar samme dag , en søndag og ny vare allerede onsdagen etter. 3 dager. Dette kalles uvanlig bra kundeservice.... Vis mer

1. Nr. 6 av de 7 beste virksomhetene i kategorien Babyutstyrsbutikk
  2. Nr. 8 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Barneklesbutikk
  3. Nr. 6 av de 6 beste virksomhetene i kategorien Lekebutikk
  4. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Mammabutikk

Det er ikke uten grunn at Jollyroom.no er størst i Norden innen barn- og babyprodukter! Vi tilbyr alt du trenger for barn mellom 0 og 12 år, samt et heldekkende sortiment for gravide og mødre – og vi får inn nye produkter hver dag. Vårt mål er å tilby deg som kunde den best tenkelige service, og derfor leverer vi innen 2-4 dager, og har fri frakt ved kjøp over 1000 kr. Vi har prisløfte, og åpent kjøp i 365 dager

Nordens største utvalg til barnefamilien!

Bra

13k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(12 684)

754 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Det kommet på riktig tid og veldig bra kvalitet

Det kommet på riktig tid
Kvaliteten er veldig bra jeg er veldig fornøyd

8. mai 2026

Hei Narmin,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Veldig godt å lese at du er fornøyd med vår leveringstid og kvalitet på produktet. Det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin dag.

Fort

Fort, bra pris, forståelig og lett.

7. mai 2026

Hei Natalia,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig kjekt å høre at dere opplevde handelen som rask, enkel og oversiktlig – og at dere er fornøyde med prisene våre. Vi jobber hele tiden for å gjøre handleopplevelsen så smidig som mulig for kundene våre.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med oss! 😊

Julia Jollyroom 🌷

For å være ærlig likte jeg ikke varene…

For å være ærlig likte jeg ikke varene deres, spesielt sykkelen. Den virker veldig billig, og med en gang sønnen min begynte å bruke den, falt kjedet av. Jeg angrer ærlig talt på kjøpet og ønsket å returnere den til dere. Jeg har heller ikke mottatt fakturaen ennå eller informasjon om hvordan jeg skal betale.

7. mai 2026

Hei Mariam,

Takk for at dere deler den ærlige tilbakemeldingen deres med oss.

Det er veldig leit å høre at produktene, og spesielt sykkelen, ikke levde opp til forventningene deres. Vi forstår godt skuffelsen når produktet oppleves som ustabilt og kjedet faller av allerede ved bruk.

Vi beklager også at dere ikke har mottatt tydelig informasjon om betaling og faktura. Det skal selvfølgelig være enkelt å finne informasjon om både betaling og eventuell retur.

Vi vil selvfølgelig se nærmere på dette og hjelpe deg med å finne en løsning. Jeg prøvde nettopp å ringe deg, men kom ikke gjennom, så jeg har i stedet sendt deg en e-post der vi ber deg om å gi oss litt informasjon. Når du har gjort dette, vil vi hjelpe deg videre.

Ha en fin dag!

Julia Jollyroom 🌷

Var en fin opplevesle men

Var en fin opplevesle helt til jeg så at den ene delen har knekt har meldt til reklamajons men får ikke svar☺️

Hei Victoria,

Takk for at dere deler opplevelsen deres med oss.

Det er leit å høre at en del av produktet var knekt, spesielt når resten av opplevelsen ellers var god. Vi forstår også at det er frustrerende å ikke ha fått svar på reklamasjonen ennå.

Takk for den hyggelige samtalen. Som vi snakket om, har jeg videresendt saken din, og vi jobber med den nå. Vi tar kontakt med deg igjen så snart vi har ny informasjon. 🙌

Takk igjen for tilbakemeldingen deres.

Julia Jollyroom🌷

Nettsiden er bra MEN…..

Nettsiden er bra. Hvis du kjøper småting til barn, er møblene og andre mer seriøse ting av ganske dårlig kvalitet.
Kvaliteten på treverket er litt dårlig.
Jeg bestilte ofte fra denne nettsiden før, men nå ser jeg etter andre nettsteder med kvalitetsprodukter.

Hei,

Takk for at dere deler den ærlige tilbakemeldingen deres med oss.

Det er hyggelig å høre at dere er fornøyde med nettsiden vår, men samtidig er det leit å lese at kvaliteten på møbler og andre produkter ikke har levd opp til forventningene deres. Vi forstår at dette påvirker opplevelsen deres som kunde, spesielt når dere har handlet hos oss over lengre tid.

Tilbakemeldingen deres er viktig for oss, og vi tar den med oss videre i arbeidet med å forbedre leveringsopplevelsen vår. Vi hjelper deg gjerne med dette, og ber deg derfor om å kontakte oss på Facebook Messenger.

Ha en fin dag!

Julia Jollyroom 🌷

Tapen var meget dårlig og falle bare av…

Tapen var meget dårlig og falle bare av :-(
Hadde sett for meg bedre kvalitet for et produkt så koster en del.

Hei Ole,

Takk for at dere tok dere tid til å dele tilbakemeldingen deres.

Det var leit å høre at tapen ikke levde opp til forventningene og at kvaliteten oppleves som utilstrekkelig i forhold til prisen. Vi forstår godt skuffelsen deres.

Takk for den fine samtalen. Jeg har nå sendt deg en e-post som du kan svare på. Der etter kommer vi til å hjelpe deg videre for å kunne se nærmere på dette og finne en god løsning. 🙌

Takk igjen for at dere gjorde oss oppmerksomme på problemet.

Rask levering og et veldig fint produkt

Rask levering og et veldig fint produkt

28. april 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! ✨

Så hyggelig å høre at pakken kom raskt frem og at produktet falt i smak. Vi blir alltid glade når kundene våre er fornøyde med både levering og vare.

Ønsker dere mange fine stunder med produktet videre! 🌸

Bra kvalitet

Ser veldig fin ut

5. mai 2026

Hei Stig,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så kjekt å høre at dere er fornøyde med kvaliteten og at produktet ser veldig fint ut. Det betyr mye for oss å høre at produktet lever opp til forventningene.

Vi håper dere får stor glede av det videre, og ønsker dere en fortsatt fin dag! 🌸

Sengehesten var helt super

Sengehesten var helt super. Lett å montere. Varen kom kjempe raskt

5. mai 2026

Hei Åse,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss veldig å høre at sengehesten svarte til forventningene, var enkel å montere og at leveringen gikk raskt. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med oss.

Takk for at dere handlet hos oss, vi håper dere får stor glede av produktet videre! 😊

Lang leveringstid

27. april 2026

Hei Sara,

Takk for tilbakemeldingen deres.

Vi beklager at leveringstiden opplevdes som for lang. Vi forstår at det er frustrerende å måtte vente lenger enn forventet, og dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker å gi kundene våre.

Tilbakemeldingen deres er viktig for oss, og vi tar den med oss videre i arbeidet med å forbedre leveringsopplevelsen vår. Hvis du trenger mer hjelp med leveransen eller ordern din, kan du alltid kontakte oss via Facebook Messenger.

Ønsker dere en fin dag videre!

Veldig bra

Veldig bra. Enkelt og gret👍

Hei Anita,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at dere er fornøyde og at handleopplevelsen opplevdes som enkel og grei.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med oss, og håper å få gleden av å hjelpe dere igjen snart! 😊

Fin handel!

Veldig rask forsendelse, enkelt å betale med Klarna 🙂🌸

Hei Maren,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at dere er fornøyde med den raske leveringen og at betalingsprosessen opplevdes som enkel 🙂

Vi vil samtidig bare informere om at vi benytter Avarda som betalingspartner og ikke Klarna. Likevel er det veldig hyggelig å høre at betalingsløsningen fungerte smidig for dere.

Takk for at dere handlet hos oss , vi håper å få gleden av å hjelpe dere igjen snart! ✨

Rask levering og veldig bra produkt

Rask levering og veldig bra produkt

Hei Kari,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig kjekt å høre at dere er fornøyde både med den raske leveringen og produktet dere har mottatt. Vi setter stor pris på at dere deler opplevelsen deres med oss.

Takk for at dere handlet hos oss, vi håper dere får stor glede av produktet videre! ✨

Godt utvalg

Godt utvalg, rask levering

Hei Berit,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at dere er fornøyde med vårt gode utvalg og den raske leveringen. Vi jobber hver dag for å kunne tilby et bredt sortiment og en smidig handleopplevelse for kundene våre.

Takk for at dere valgte å handle hos oss, vi håper å se dere igjen snart! 😊

Julia Jollyroom 🌸

Jentungen hoppende glad for trampolinen…

Jentungen hoppende glad for trampolinen 🤣👏👏👏

27. april 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen!

Det gjør oss virkelig glad å høre at dere ble hoppende glad for trampolinen. Det er akkurat slike øyeblikk vi ønsker å bidra til, masse lek, glede og aktivitet hjemme i hagen!

Vi håper trampolinen fortsetter å gi mange fine stunder og mye moro fremover 🥳

Ønsker dere en riktig fin dag videre!

Vennlige hilsener,

Kjapt og enkelt å bestille

Kjapt og enkelt å bestille

30. april 2026

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Så hyggelig å lese at du er fornøyd med hjemmesiden og vår leveringstid. Det betyr mye for oss.

Ønsker deg en fin uke.

Tipp topp

Kjapp levering og gode tilbud

23. april 2026

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Veldig godt å lese at du er fornøyd med prisene våres og leveringstiden. Det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin uke.
Mvh Jan, Jollyroom.

Godt produkt å bra levering

Veldi gode produkter og vra levering

23. april 2026

Hei Juju,

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Veldig hyggelig å lese at du er fornøyd med våre produkter og leveringstid. Det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en strålende uke.

Jeg er fornøyd med.

Jeg er fornøyd med.

22. april 2026

Hei Dawit,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Så godt å lese at du er fornøyd med oss.
Det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin dag.
Mvh Jan, Jollyroom :)

Bra utvalg

Bra utvalg og rask levering

21. april 2026

Hei Hanna,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Veldig godt å lese at du er fornøyd med vårt utvalg og leveringstid.
Det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en strålende dag.