To jedyna karma bez podrobów, która może jeść mój pies. Zamówienie dociera szybko, a ewentualne reklamacje rozpatrywane są bardzo szybko. Mam nadzieję, że tak będzie nadal.
Se hva andre synes
Jasne zasady realizacji zamówienia - (bezpłatne dostawa od 139 zł). Dobrej jakości produkty. Karma beef z serii pure Black jest pachnąca. Pies wylizuje michę. Dobre gryzaki suszone (zwłaszcza ze... Vis mer
Bardzo dobra karma, kot zajada się jak szalony! Karma jest również w przystępnej cenie, a jednocześnie ma dobrą zawartość. Zauważyłam, że kot znacząco przybrał na wadze, na czym mi bardzo zależało :)... Vis mer
Selskapet har svart
Jestem stałą klientką i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zawsze ekspresowa wysyłka, zawsze nienaganna obsługa, zawsze produkty wysokiej jakości, a zamówienia są wysyłane kompletne. Kilka razy próbował... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Psy i koty to nasza pasja i chcemy się nią z Wami dzielić! Cenimy świadome podejście do żywienia zwierząt, dlatego w naszym sklepie znajdziesz wysokiej jakości karmy suche i mokre, a także wszystkie niezbędne akcesoria dla swojego pupila niezależnie od jego wieku i rasy oraz przysmaki. Odkryj sklep dla psów i kotów inny niż wszystkie i wybieraj spośród mnóstwa produktów stworzonych dla Twojego zwierzaka.
Kontaktopplysninger
Logistyczna 7, 62-070, Dąbrówka, Polen
- +48533568955
- info@johndog.pl
- johndog.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Spleśniała karma.
Wysypując z oryginalnego worka ostatnią porcję karmy dla szczeniaka GOOD FORM LOW GRAIN Chicken zauważyłam spleśniałe, zlepione krokiety. Karmę zakupiłam 03.06.2025 r, termin ważności 07.10.2026 r.

Svar fra John Dog
Kupuje od kilku lat karmę dla psiaka
Kupuje od kilku lat karmę dla psiaka, zawsze wszystko jest w porządku,często szybkie wysyłki
Świetna torba dobrze wykonana.
Sprawna wysyłka i zadowolony mruczek.
Niestety zmieniła się jakoś i skład…
Niestety zmieniła się jakoś i skład karmy na gorsze. A szkoda. Bo kot uwielbiał aż uszy mu się trzęsły a teraz nie chce jeść i w sumie się nie dziwię, bo jak mu nakładam to sama bym tego nie chciała tknąć . Muszę zaś szukać innej, dobrej jakościowo i zdrowej karmy.

Szybka dostawa
Szybka dostawa, solidnie zapakowana. Transporterek zgodny z zamówieniem, łatwy w montażu.

wszystko OK
dobra jakość jedzenia, cena do jakości jak najbardziej adekwatna. Szybka wysyłka

Wspaniały torba
Wspaniały torba, wygodma dla psa i bardzo stylowa.Polecam z czystym sumieniem

Ponad 30% puszki to galaretka
Kiedyś ta karma była super, ale ostatnim czasem jest w niej coraz więcej galaretki... Wczesniej było to 10% puszki, w dzisiejszej ponad 30% to sama galaretka. Dodatkowo nasze koty uwielbiały królika, a teraz nie chcą go jeść, wygląda on też jakoś inaczej. Nie mamy tego problemu z kurczakiem czy indykiem, ale królika tknąć nie chcą. Rozmieszałam go z puszką kurczaka, i dwa dni później lecieliśmy do weterynarza, bo dostały rozwolnienia i pojawiła się krew na kale. Wet po różnych testach stwierdził niestrawność pokarmową. Coś z tym królikiem ewidentnie się zmieniło...

Svar fra John Dog
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.