Mijn dochter had een chi airglam gekocht, helaas was hier 1 onderdeel van kapot gegaan. Na een email gelijk retour label ontvangen. Nu heeft ze een nieuw product opgestuurd gekregen..helemaal geweldi... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben erg tevreden over de service en het assortiment. Ik was blij dat ik hier een föhn uit een gelimiteerde collectie kon vinden, die bijna nergens anders meer verkrijgbaar was. De bestelling werd s... Vis mer
Mijn eerste bestelling ging prima Maar de 2e keer ging het mis. De bestelling zou via DHL verstuurd worden naar een pakketautomaat maar de bezorging mislukte en werd meteen teruggestuurd. Met John Be... Vis mer
Contact gehad met de klantenservice, nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld. De wachttijd is niet te lang, de medewerkster zeer klantvriendelijk en duidelijk te verstaan. Daarnaas... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
JohnBeerens.com is dé exclusieve beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle super-de-luxe merken die je kan bedenken op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Op zoek naar high-end labels als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, PUPA, Payot en Skeyndor? Bij JohnBeerens.com vind je ze allemaal!
Kontaktopplysninger
Poppelseweg 1-04 , 5051PL, Goirle, Nederland
- 0135302010
- beautycare@johnbeerens.com
- johnbeerens.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestelling in goede orde en op…
Bestelling in goede orde en op afgesproken tijd mogen ontvangen
Ik heb voor € 40 geurstokjes gekocht en…
Ik heb voor € 40 geurstokjes gekocht en je ruik de geur helemaal niet dat vind ik zonder van mij geld .Ik zal ook tegen mensen zeggen dat ze dat niet moeten kopen .
Bestelling
Snelle levering,product of producten zijn zoals ze beloven.
Heel tevreden
Fantastisch goed
Fantastisch goed. Heeft mijn haar weer helemaal hersteld. Na een week vakantie was mijn haar stug en touwerig. Nu weer heerlijk zacht en glanzend. Love it.
Uitstekend
"Ondanks een kleine strubbeling ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb een artikel gekocht dat ik uiteindelijk kon retourneren. De service was prima, de afhandeling verliep vlot en correct. Al met al een uitstekende ervaring."
Frederique
Bestel hier al jaren
Bestel hier al jaren.
Prijzen goed, levering snel en goed en bij een incidentele fout (levering verkeerd product) wordt alles meteen goed opgelost.
Gewoon goed
Bestellen is overzichtelijk.
Bestelling komt optijd binnen
Contact gehad met de klantenservice
Daarnaast geen (irritant) muziekje bij het wachten, wat ik persoonlijk ook fijn vind.
De klantenservice is top en het probleem was snel opgelost!
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!
We hebben voor meer dan 90 euro besteld. We hebben de bestelling nooit ontvangen, en ze willen niet eens meewerken en verwijzen heel simpel naar DHL! Zeer associaal aan de telefoon! We gaan hier ook aangifte tegen doen. En ook op Social Media zullen we dit verhaal delen.
Hier bestel ik nooit meer!!
Ik heb jaren lang spullen besteld bij John Beerens. Aardige man, ik ken hem van vroeger.
Tot vandaag. Ik besteld per ongeluk spul voor krullend haar , prijs 60 euro. Ik heb het gelijk terug gestuurd ongeopend!! Ik krijg geen geld retour om het niet compleet was. Heel vreemd dit. Ik heb het terug gestuurd net zoals ik het ontvangen had. Ik bestel lekker voortaan ergens anders pfff . Zo ga je niet om met goeie klanten. !!
Ontbrekend item - 3x moeten nabellen
Ik ontving mijn bestelling, maar één van de drie artikelen ontbrak. Op de pakbon stond echter wel vermeld dat dit artikel was meegeleverd. Daarom heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd aanvankelijk nogal vreemd gereageerd. Ik gaf aan dat eenvoudig bij DHL het verzendgewicht kon worden opgevraagd, waarmee direct duidelijk zou worden dat het artikel ontbrak.
Na veel heen-en-weer gepraat werd mij verteld dat ik binnen een half uur een track & trace-update zou ontvangen. Die heb ik nooit gekregen. Vier dagen later heb ik zelf opnieuw moeten bellen. Wederom kreeg ik geen duidelijk antwoord. Pas nadat ik doorvroeg of het artikel misschien niet op voorraad was, werd dit gecontroleerd en bleek inderdaad dat het product niet beschikbaar was.
Dat een artikel niet op voorraad is, kan gebeuren. Wat niet acceptabel is, is dat dit niet direct wordt gecommuniceerd wanneer een onvolledige bestelling wordt verzonden. In plaats daarvan moet de klant er zelf achteraan gaan en meerdere keren contact opnemen om de waarheid boven tafel te krijgen.
Daarnaast werd er moeilijk gedaan toen ik vroeg om een schriftelijke bevestiging per e-mail van de terugbetaling. Ook werd er op geen enkele manier geprobeerd het ongemak te compenseren of goed te maken.
Dit was voor mij de laatste keer dat ik hier bestel. Fouten kunnen gebeuren, maar gebrek aan communicatie, transparantie en klantgerichtheid is een keuze. Informeer klanten tijdig en eerlijk, in plaats van hen alle moeite zelf te laten doen.
Ik heb een verkeerde bestelling…
Ik heb een verkeerde bestelling geleverd gekregen, contact opgenomen heeft het bedrijf mij een retour etiket gestuurd en ik heb netjes het pakket geretourneerd 5/5. Ik heb mijn eigen bestelling 4/5 gedaan en ik moet mijn eigen pakketje nog steeds ontvangen. Ik heb met 2 verschillende personen contact gehad, het pakket moest eerst retour gestuurd zijn wat gedaan is en ook het bewijs via de mail meegestuurd. Meerdere malen gemaild dat ik absoluut niet tevreden ben met deze service en tot op heden nog steeds geen respons. En mijn eigen JUISTE bestelling nog niet ontvangen. Slechte service
Slechte service
Goed aanbod maar slechte service.
Kocht hier jarenlang mijn producten maar na mijn laatste ervaring stop ik daar mee. Van zo’n bedrijf verwacht je meer service dus ik ben wel echt teleurgesteld. Een klacht na gebruik van een tool wordt behandeld als kleine lettertjes, gebruikte items mogen niet retour…
Grote keus uit veel producten
Grote keus uit veel producten, goede prijs en snelle en correcte levering. Prima ervaring!
Binnen een dag geleverd
De bestelling was supersnel bezorgd ( binnen een dag) en kreeg nog een extra tool voor mijn föhn en extra korting. Zeker een aanrader om te bestellen.
Slechte ervaring
Vrijdag 8 Mei heb ik een bestelling gedaan bij John Beerens van 2 producten
Echter kreeg ik maar 1 product geleverd.
Uiteraard gemaild met de klantenservice
Zij gaven daarbij aan naar gewicht te hebben gehandeld en de doos te hebben gewogen en ook bij DHL zou het gewogen zijn. Maar dit gewicht kan nooit kloppen.
Bovendien verzin ik echt niet dat ik maar
1 product mis in de bestelling.
2 bussen Haarlak beide van het merk Chi
Daar heb ik nu dus 30,37 voor betaald inclusief verzendkosten.
Ik krijg het 2e artikel niet nageleverd en ook krijg ik mijn geld niet deels terug!
Ik vind dit echt een hele slechte service!
Was altijd zeer tevreden over producten en klantenservice van John Beerens,
Maar ben nu zeer ontevreden en zal ook nooit meer bestellen hier!
Heb nu het artikel wat mist in mijn bestelling maar besteld op een andere betrouwbare website en hiervoor dus 22,90 betaald incl verzendkosten
Uiteindelijk ben ik dus zeker 54,00 kwijt voor 2 bussen Haarlak!!
Erg teleurstellend deze service!!
Daarom.Alles ging goed!
Daarom.Alles ging goed!
Ik ben tevreden.
Zeer tevreden klant
Altijd tevreden over de producten die ik aanschaf! Mijn producten zijn vaak in de aanbieding, waardoor ik meer kan besteden voor een optimale haarverzorging en daarnaast wordt gezorgd voor een snelle levering! Ben zeer tevreden!
Wat een slechte klantenservice die…
Wat een slechte klantenservice die heeft training nog een artikel is niet geleverd en ze weigeren verantwoordelijkheid te nemen advies hier niet bestellen !
De bestelling is beschadigd zodanig dat…
De bestelling is beschadigd zodanig dat ik het niet kan opruimen en gebruiken
Super slecht ingepakt
Toen ik belde met het telefoonnummer deed de mevrouw/meid ook niet aardig
Bestel er niet meer
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.