Se hva andre synes
Jeg har købt en bil ude hos Jobo. En ældre Chevrolet spark, super fin bil som jeg fik til en rigtig fin pris. Derudover hvis jeg 2 støddæmpere, ny synet, ny serviceret og undervognsbehandling med i... Vis mer
Min bil havde nogle små ridser som Jakob fra Jobo polerede PERFEKT væk. Bilen har ikek været smukkere end den er nu.
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med køb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, ærlig og imødekommende hele vejen – og man mærker virkelig hans passion... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Kontaktopplysninger
Ole Rømersvej 1a, 3000, Helsingør, Danmark
- carwash@jobobilcenter.dk
- jobobilcenter.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
PERFEKT service!
Absolut den mest fantastiske vaskehal.
Absolut den mest fantastiske vaskehal.
Fantastisk resultat vær gang
Fantastisk resultat vær gang
Altid tip-top
Super god vaskehal og søde unge mennesker som sørger for at håndvaske bilen de svært tilgængelige steder, inden man kører ind i hallen. Det går lynhurtigt, da der kan være flere biler ad gangen inde i "vaskemaskinen". Jeg har fast månedsabonnement og kommer der tit, og det er super dejligt altid at have en pæn og ren bil.
Jeg har købt en bil ude hos Jobo.
Jeg har købt en bil ude hos Jobo.
En ældre Chevrolet spark, super fin bil som jeg fik til en rigtig fin pris. Derudover hvis jeg 2 støddæmpere, ny synet, ny serviceret og undervognsbehandling med i prisen. FANTASTISK SERVICE.
Kompetence medarbejder og virker som en super rar arbejdes plads for dem.
Altid god service fra personalet og et…
Altid god service fra personalet og et perfekt vaskeanlæg hvor alt er som det skal være 🚙 når bilen kommer ud i den anden ende 🥰
Altid imødekommende service
Altid imødekommende service. God vaskemaskine
Skal din vakses af et mega…
Skal din vakses af et mega professionelt sted så er det helt klart her du skal kigge. Deres drive-in vaskehal er 100 den vaske hal på marker drømmer om at have det spiller bare. Personligt synes jeg at det personale valg her ude bare spiller. De kan deres kram. Kommer her næsten ugentligt

Svar fra Jobobilcenter
Altid super god service og flot ren bil.
Altid super god service og flot ren bil.

Svar fra Jobobilcenter
Altid venlig og serviceminded personale…
Altid venlig og serviceminded personale - og en Top ren bil. Fornøjelse med ingen ventetid

Masser af kundeservice
De var søde og hjælpsomme og tog sig god tid. Min bil blev virkelig flot.

Super hjælp far Jobobilcenter.dk
Jeg kørte fast på en parkeringsplads, der ikke var ryddet for sne, og ramte en betonbjælke, som var helt skjult. Min bil sad fast, og jeg kunne ikke få den fri uden risiko for at ødelægge kofangeren. Ejeren af Jobobilcenter.dk kom og hjalp mig. Det er ægte service. Kan varmt anbefales.

Ikke ordentlig ren!
Efter ankomst spøger jeg de 2 unge mennesker om de ikke lige bruger børsten foran som de plejer, men de mente at det klarer højtrykket. De ville bare gøre det bagved. Det blev til et kvart børst på bagruden.
Bilen er så ikke blevet ordren hverken foran eller bagved. Ikke første gang. Det bliver I nødt til at gøre noget ved

Svar fra Jobobilcenter
Oplevelsen var kompetent og venlig.
Oplevelsen var kompetent og venlig.
Altid god service og venlig og hjælpsom…
Altid god service og venlig og hjælpsom personale. Derudover er det bare et plus at ens børn også elsker at komme med i vaskehallen.
Altid søde og dejligt med en fed…
Altid søde og dejligt med en fed oplevelse for børnene. 👌🏻
Topkarakter
God service og en oplevelse at vaske bil ☺️
Bedste vaskehal i Nordsjælland.
Bedste vaskehal i Nordsjælland.
Servicen og resultatet
Altid friske folk og et super resultat
Bedste anbefalinger herfra.
Ps. Og så er det lokalt 🏆
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.