Op verzoek sieraden gemaakt met een persoonlijke inbreng. Daarbij goede communicatie en afspraken werden goed nagekomen. Prachtige oorbellen, nog mooier dan ik verwacht had. Moet helaas nog eve... Vis mer
Jo-line maakt van haar eigen handgemaakte gemaakte glasbedels een hele mooie en fijne ervaring. Zelfs persoonlijke aanvragen zijn haar niet teveel! Ik ben heel blij met mijn bedel armband.
Kwalitatief goed, service vlot en vriendeljjk en oh wat leuk verpakt ook! Je kunt deze bedeltjes prima als kadootje naar iemand sturen, het pakje zelf is al een feestje.
Glasbedels om van te houden 💜
Profietstraat 27, 7631GN, Ootmarsum, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
ze zijn mooi en waren best snel in mijn bezit

Svar fra Jo-Line Bedels
Jacqueline neemt de tijd om je te helpen, in mijn geval, de juiste kleur van mijn herinneringsbedel, te kiezen. Het contact is super prettig, reageert ook snel. Toen ze eenmaal het as binnen had waren de bedel snel klaar en ook opgestuurd. Ze zijn prachtig geworden en dat zegt ook iedereen die ze ziet. Voor mij betekenen deze bedels erg veel, zo zijn mijn katten voor altijd een beetje bij me...

Svar fra Jo-Line Bedels
Snel geleverd met een leuk kadootje er bij voor Valentijn dag

Svar fra Jo-Line Bedels
Op verzoek sieraden gemaakt met een persoonlijke inbreng. Daarbij goede
communicatie en afspraken werden goed nagekomen.
Prachtige oorbellen, nog mooier dan ik verwacht had. Moet helaas nog even wachten om het aan de jarige te geven maar zij zal ook blij verrast zijn.
Klein verbeterpuntje, een steviger karton voor het inpakken van het cadeautje in het geval het pakketje verzonden wordt.
Nu was het helaas gedeukt, kon het wel voorzichtig herstellen en het belangrijkste de oorbellen waren gelukkig onbeschadigd.

Svar fra Jo-Line Bedels
Altijd weer een feestje om haar creaties te ontvangen en een genot om ze te mogen dragen. Ik kijk uit naar de volgende aanwinst.

Svar fra Jo-Line Bedels
Heel mooi armbandje, supersnelle levering en ontzettend leuk geholpen!!!

Svar fra Jo-Line Bedels
Alles super. Schneller Versand. Total netter Kontakt. Tolle Charms. Ganz lieben Dank nochmal aus Bremen (Germany) 🥰🥰🥰

Svar fra Jo-Line Bedels
Top service en snelle levering. En het ziet er in echt net zo mooi uit als op de foto.

Svar fra Jo-Line Bedels
Ze maakt prachtige sierraden, ze liet mij alles zien, hoe ze het maakt, wat de mogelijkheden zijn, heel deskundig. Ik wordt heel enthousiast van haar producten TOPPER

Svar fra Jo-Line Bedels
Ben echt blij mee met mijn glasbedel, die ze heeft gemaakt.

Svar fra Jo-Line Bedels
Heeft geduld met al je (lastige) vragen.
Nu een mooi sieraad voor mijn moeder.
Dank je wel!
Joke

Svar fra Jo-Line Bedels
Ben echt blij mee met gevraagde kleur glasbedel.

Svar fra Jo-Line Bedels
Ik heb Blush-Ocean gekozen, doe pedeltje fiets zilver erbij met 2 stopper dat het niet gaat schuiven en een armband RVS.

Svar fra Jo-Line Bedels
Weer wat besteld en wederom was het weer perfect..
Ga zo door..
Groetjes mariska