Excellent service! My order arrived much earlier than expected, everything was packed perfectly, and the little surprise with the lollipops was such a thoughtful touch. 🍭 It really made my day. Th... Vis mer
goede producten, snel verzonden. Heb tot nu toe wel niet met klantendienst moeten werken, dus dat is onder voorbehoud.
Topbedrijf met hoogwaardige kwaliteitsproducten! Een echte aanrader voor de liefhebber van een cleane wagen! De droogdoeken van Ewocar (1200 gsm) zijn een must in het nadrogen van je wagen! Daarbi... Vis mer
JMProducts is specialist in hoogwaardige auto-detailing producten. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van topmerken voor reiniging, bescherming en onderhoud van voertuigen. Met deskundig advies, snelle levering en sterke service streven we naar maximale klanttevredenheid.
Waterstraat 48L, 8930, Menen, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Thank you for the fast shipping and great customer experience. Highly recommended!

Svar fra JMProducts
Très satisfait de ma commande chez JMProducts ! Passionné de detailing automobile, je suis toujours à la recherche de produits de qualité, et cette boutique est une excellente découverte. J'y ai notamment trouvé les produits 3D Car Care, qui sont encore assez rares en France et dont la qualité est vraiment remarquable.
L'expédition a été rapide, l'emballage très soigné et les produits sont arrivés en parfait état. J'utilise déjà plusieurs références de la gamme 3D Car Care et les résultats sont à la hauteur de leur réputation : efficacité, facilité d'utilisation et excellent rendu final.
JMProducts propose un choix intéressant pour les passionnés de préparation esthétique automobile, avec un service sérieux et professionnel. Je recommande sans hésiter cette boutique à tous ceux qui recherchent des produits de detailing performants, notamment la gamme 3D Car Care. Je commanderai à nouveau avec grand plaisir !

Svar fra JMProducts
Zeer goed vriendelijk en behulpzaam zeker en aanrader

Je ne parle pa francai?
Maar ik vond de service subliem, niks op aan te merken. Erg snel en erg makkelijk zelfs naar het buitenland.
Merci

Svar fra JMProducts
Ik heb producten besteld goede service en komt snel aan, zeker aan te raden 👌

Svar fra JMProducts
Netjes geholpen, verkeerde bestelling teruggestuurd en terugbetaling netjes afgehandeld!

Svar fra JMProducts
Daarbij is de service uitzonderlijk op de dag van vandaag!!
Correcte opvolging en snelle levering!
Dank U en graag tot gauw!

Svar fra JMProducts
ik had een product besteld maar deze was niet meer in stock. waar door ik toch een paar weken heb moeten opwachten dat is nooit fijn maar Joran lichte me altijd met een smsje de stand van zaken in wat natuurlijk zeer professioneel is verder heb ik hier niet meer aan toe te voegen ik geef hier zeker een voldoening goede service

Svar fra JMProducts
Tout s'est passé dans les délais prévus et sans problèmes.
Merci pour le service.

Svar fra JMProducts
انصحكم وبشده بهذا المنتج SD1 اذا كان عندك بقعه صعبه في الجنط يشيلها وينضفها بسرعه ينضف اصعب الاماكن المتسخه والصعبه