Al vroeger gebruikte ik 'Perfect Wash' voor mijn auto. (alsook Perfect-Polish'). Dat ik dit opnieuw heb besteld (nieuwe auto gekocht) toont mijn tevredenheid aan over deze producten. Het verwonderde... Vis mer
Se hva andre synes
Wat een prima product, 3 flesjes besteld en netjes afgeleverd aan mijn adres, gekocht voor mijne oldtimer en wat blinkt hij nu !! Super product en mijn andere 2 wagens staan er schitterend bij , zo... Vis mer
We hebben al meerdere keren producten besteld bij Protect All, steeds héél tevreden over de producten en super snelle levering. Bij de laatste bestelling kregen we onze bestelling beschadigd en onvo... Vis mer
Beter communiceren rond het tijdstip van levering zou nog een ster meer opleveren. Toch tevreden. grtjs: Willy
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
ONZE MISSIE KWALITATIEVE PRODUCTEN, VOOR IEDEREEN. Protect-All producten worden ontwikkeld door perfectionisten voor perfectionisten. Wij garanderen een transparant gebruiksvriendelijk gamma waarmee jong en oud, amateur of professioneel, makkelijk, veilig en snel zijn voertuig op een kwalitatieve manier kan reinigen.
Kontaktopplysninger
Pastoor Verwilghenplein 6, 9120, Beveren, Belgia
- +32496149006
- info@protect-all.be
- protect-all.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top product en goede vlotte service.
Mijn man wil geen andere producten.
Snel geleverd en goed spul.
Snel geleverd en goed spul.
Bezorgdienst perfect
Bestelling goed afgehandeld
Levering
grtjs:
Willy
Topproducten!!!…
Van bestelling tot levering goede opvolging . Alles op de site makkelijk te vinden en normale prijzen. Producten zijn top en zeker een aanrader!!
Het product laat doorschemeren…
Het product laat doorschemeren verwijderd ook de aanslag op de auto
maar je moet dus wel eerst de auto wassen en drogen alvorens het aan te brengen
top product voor mijn camper en auto's
top product voor mijn camper en auto's
ook een snelle levering
Heb dit nu 2 weken op wagen staan en is…
Heb dit nu 2 weken op wagen staan en is een goed product,water parelt er zo af, en vuil minder kans,en minder werk om de wagen te wassen,top.
Top product goede service 👍
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.