Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde i dag besøg af 2 elektrikere fra JK el teknik, Det var en yderst positiv oplevelse, de udførte et flot arbejde. Kan varmt anbefales,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stor fornøjelse! Jonathan har helt styr på tingene. Han ligger altid inde med gode løsningsforslag, uanset omstændighederne. Alle dumme spørgsmål blev besvaret, og jeg er mere end tilfreds med res... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektriker

Skrevet av virksomheten

Elektriker virksomhed med ekstra stort fokus på god kommunikation og kvalitets håndværk. Vi er med dig hele vejen igennem byggeprocessen.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service fra JK El-teknik – stor ros til Jonathan og Elias!

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til JK El-teknik og især til Jonathan og Elias. Fra start til slut har oplevelsen været helt i top. De er ekstremt professionelle, pålidelige og samtidig utrolig venlige og imødekommende.

Arbejdet blev udført grundigt, effektivt og med stor faglighed, og de tog sig tid til at forklare tingene undervejs, så man følte sig tryg og godt informeret. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed – og det mærkes hele vejen igennem.

Det er sjældent, man møder håndværkere, der kombinerer så høj faglighed med så god service og positiv energi. Tusind tak til Jonathan og Elias for en virkelig god oplevelse – jeg vil uden tøven bruge JK El-teknik igen og anbefale dem til alle, der har brug for en dygtig elektriker! 🙌⚡️

9. januar 2026

Hej Christina,

Tusind tak for dine virkelig flotte ord! Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut 🤩

Vi sætter kæmpe stor pris på din anbefaling, og tak fordi vi måtte hjælpe med opgaven 💪🏻
Du ved hvor vi er, hvis der en dag skal lidt ekstra strøm på projektet ⚡

JK El-Teknik

Flot arbejde

Jeg havde i dag besøg af 2 elektrikere fra JK el teknik,

5. januar 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling – det sætter vi stor pris på! Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse, og at du er tilfreds med arbejdet 🤗

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget kompetent og professionel…

Meget kompetent og professionel opgaveløsning

24. november 2025

Hej Camilla,

Mange tak for dine pæne ord – det er vi rigtig glade for at høre! 🤗

Varm anbefaling

Vi fik lavet lys og el på en ny etage, og alt blev udført hurtigt og kompetent. Jonathan er rar at have i huset og god til at finde de rigtige løsninger. Han koordinerede i øvrigt selv med tømrer og maler, så hele processen gik som smurt. Varm anbefaling.

10. desember 2025

Hej Troels,

Tusind tak for dine flotte ord og ikke mindst anbefalingen – det sætter vi stor pris på! 🤩
Det var en fornøjelse at hjælpe med projektet, og dejligt at høre at både arbejdet og processen fungerede godt hele vejen igennem 💪🏻

Topkvalitet til tiden

Jonathan leverede god rådgivning, overholdt alle aftaler til tiden og klarede det hele under budget. Kan klart anbefales!

4. november 2025

Hej Mathias,

Tusinde tak for din feedback og anbefaling – det er vi super glade for at høre! 🤩

Solid rådgivning

JK El-Teknik gav et tilbud, der var bedre end øvrige firmaer. Rådgivningen både før og under projektet var meget tilfredsstillende, og service og fleksibilitet gik igen i alle faser. Faglighed og professionalisme var helt i top, og jeg kan kun på det varmeste anbefale JK.

24. november 2025

Hej Rune,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det er simpelthen så fedt at høre! 🙌🏻
Vi er virkelig glade for, at både rådgivning, faglighed og samarbejdet undervejs levede op til dine forventninger – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder 🤩

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og og perfekt resultat

Vi har haft Jonathan fra JK El-teknik til at stå for alt elarbejdet i vores nye hus, og vi har været mere end tilfredse fra start til slut. Der var meget der skulles laves og Jonathan gik til opgaven med stort gå på mod og har hele vejen igennem været løsningsorienteret.

Jonathan var både professionel, behagelig og nem at samarbejde med.
Arbejdet er udført grundigt, pænt og til tiden, og vi har følt os i trygge hænder hele vejen. Jonathan har også været meget fleksibel og hjælpsom, når vi undervejs har haft små ændringer eller spørgsmål.

Det har bare været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og vi står nu med et resultat, vi er super glade for og tilfredse med.
Vi kan på alle måder anbefale JK El-teknik til alle, der ønsker en dygtig og pålidelig elektriker, der både leverer kvalitet og god service.

28. september 2025

Hej Natascha,

Tusind tak for den virkelig flotte og udførlige anmeldelse 🤩
Vi er super glade for at høre, at både rådgivning, samarbejde og det færdige resultat levede op til jeres forventninger – så kan vi ikke bede om mere 💪🏻

Endnu engang tak for tilliden og for den varme anbefaling 🤗

Perfekt resultat

En kæmpe anbefaling herfra. Jonathans arbejde giver et helt perfekt resultat. Han giver gode brugbare råd, både om selve belysningen og af udseende. Top professionel!!

18. juni 2025

Hej Trine,

Tusind tak for den kæmpe anbefaling – det sætter vi virkelig stor pris på! 🤩
Fantastisk at høre, at både rådgivning og resultat ramte plet 💪🏻

En meget stor anbefaling

En meget stor anbefaling! Jonathan reagerer hurtigt på henvendelser og kommer med flere forskellige forslag til løsninger på opgaven - denne er blevet løst hurtigt og meget professionelt. Har tidligere anvendt andre elektrikere med blandede oplevelser - nu behøver jeg ikke længere at lede, for Jonathan leverer bare 100 %!

23. juni 2025

Hej Marcell,

Tusind tak for dine flotte ord og ikke mindst anbefaling – det sætter vi virkelig stor pris på! 🤩
Fedt at høre, at både respons, rådgivning og udførelse har levet op til dine forventninger 💪🏻

Tak for tilliden – Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen 🤗

De bedste hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service! 😊 Kæmpe anbefaling herfra.

3. mars 2025

Hej Line,

Tusind tak for din fornemme anbefaling 🤗 Det er utrolig værdsat 🤩

De bedste hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jonathan har lavet et super godt…

Jonathan har lavet et super godt arbejde med installering af ny EL-tavle og trækning af ledninger.
Super venlig og grundig. Kan kun anbefales.

13. februar 2025

Hej Christina,

Tusind tak for de pæne ord og anbefalingen – det sætter vi stor pris på! 🤩
Fantastisk at høre, at du er tilfreds med arbejdet 💪🏻

Fremragende elektriker!

Fremragende elektriker!

Gigantisk fleksibel, service i top klasse, kanon god til at forklare løsninger, eventuelle problemstillinger og lign.

Kan varmt anbefales!

5. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elektrikker i øjenhøjde med sin kunde

Vi havde pludseligt ikke strøm udenfor, så carport og depotrum med fryser var mørklagt.
Jonathan er rigtigt nem og imødekommende at tale med og kom indenfor et par dage - præcist som aftalt.
Opgaven var måske ikke så kompliceret for en faguddannet, men Jonathan gav lige det ekstra ved at pege på ting, som man ville lave anderledes i dag. Nogle vil nok tænke, at det bare er for at få ekstra opgaver, og det er vel egentligt også i orden, men vi oplevede en interesse hos Jonathan i at bringe sin faglighed i spil og bidrage til, at vi har en god installation.
Jeg giver Jonathan min bedste anbefaling

15. januar 2025

Professionel rådgivning

Jonathan leverede en enestående og professionel service, hvilket resulterede i en optimal løsning på mit problem. Hans omfattende faglige viden var tydeligt demonstreret, idet han endda kunne yde kvalificeret rådgivning inden for børnetøj. Jeg er yderst tilfreds med hans ekspertise og engagement.

12. november 2024

Thumps up!

Kan kun anbefale Jonathan og JK El Teknik. Fleksibel og grundig og dygtig i sit arbejde. Så god service med smil. Thumps up herfra 👍👍

8. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv