1. Barneklesbutikk

Jimbo’s Universe is a colorful vintage world filled with handpicked, pre-loved kids' clothing in top quality. We breathe new life into unique styles from iconic brands like OshKosh B’gosh, Carhartt, Levi’s, and vintage Disney. Sustainable and charming pieces, ready for new adventures ♻️🌈

4,7

Enestående

Min varmeste anbefaling

Har nu købt vintagetøj fra Jimbo’s Universe to gange. Begge gange har været fuldstændig problemfrit. Størrelser som angivet. Tøjet dufter nyvasket. Hurtig levering. Fantastisk service. Samme dag som jeg bestilte kom der senere på aftenen et tilbud på hjemmesiden. Jeg fik uopfordret en mail om, at det selvfølgelig også galte min ordre og fik rabatten refunderet automatisk.

5. april 2026

Super webshop med baby vintage tøj

En virkelig god webshop med et stort udvalg af baby vintage tøj i høj kvalitet. En rigtig fin detalje var, at tøjet var pakket ind, da jeg hentede pakken - perfekt, da det var en gave, og jeg ikke lige selv havde mulighed for at pakke ind.

7. mars 2026

Så god service og fantastiske varer de…

Så god service og fantastiske varer de har. Har aldrig fundet så meget fedt tøj, samme sted! Mange variationer og alligevel samme til, det mit go to sted for børne tøj, behøver ikke at kigge hos andre, de har alt.

18. oktober 2025

Hej Camilla

Tusind tak for din feedback - det betyder enormt meget for os :)

Vi er glade for, at tingene levede op til dine forventninger :)

Bedste hilsner,

Amalie / Jimbo's Universe

God service

Fin hjemmeside, god service, nem afhentning/hurtig levering og fede produkter.
Stor anbefalning her fra!

11. september 2025

Hej Simon

Tusind tak for feedback! Vi er glade for, at du også blev glad for de seje sager i dit sidste køb :)

Bedste hilsner, Amalie

Super fint farverigt tøj

Super fint farverigt tøj, man bare ikke finder i en almindelig butik. Priserne er også fornuftige.

11. september 2025

Hej Cæcilie

Vi er glade for, at du blev glad for dit køb :)

Skønt univers!

Hurtig levering, nem hjemmeside, skønne produkter.

5. september 2025

Hej Siri

Tak for de fine ord :)

Vi er glad for, at I blev glad for de skønne ting :)

God service

De skrev til mig at der var ved et uheld gået hul på et par bukser da de skulle tages ned fra bøjlen, så de sendte et par ekstra bukser med samtidige fik jeg pengene tilbage for fragten. Det var virkelig sødt af dem og de ekstra par bukser var virkelig fede

4. august 2025

Hej Cecilie

Ja, vi beklager virkelig meget vores klodsede fingre, men er så glad for, at de andre bukser faldt i jeres smag :)

Sublim oplevelse

Bestilte de fineste smækbukser. Ejeren af Jimbos Universe gør oplevelsen at handle secondhand helt sublim! Kan varmt anbefale.

26. juli 2025

Hej Cecilie

Glad for at høre, at I blevet glade for dem :)

Kh Amalie / Jimbo's Universe

Det er mit andet køb hos Jimbo’s…

Det er mit andet køb hos Jimbo’s Universe - og ikke det sidste.

Der er et stort udvalg af lækkert vintagetøj i god kvalitet, og Amalie er yderst hjælpsom og behagelig.

11. juli 2025

Hej Stine

Er glad for at høre, at I også blev glad for disse seje ting :)

Kh Amalie / Jimbo's Universe

Super shop der har mange fine ting

Super, fleksibel og personlig betjening.
Mange fine varer - hele tiden nyt - til gode priser. Havde søgt længe efter pæne Oshkosh smækbukser til mit barnebarn.
Mine bedste anbefalinger

4. juli 2025

Hej Hanne

Vi er glade for at høre, at du endelig fandt de OshKosh smækbukser, som du havde ledt efter. Du siger bare til en anden gang, hvis vi kan hjælpe :)