Var i butiken i livli och fick hjälp av en tjej. Riktigt trevlig och professionell och hjälpte mig hitta rätt carhartt byxor. Väldigt bra bemötande. Kommer från Skåne så var enbart på besök men Komme... Vis mer
Bra priser, snabb leverans och snygga grejer. Köpte 2 ringar som låg löst i ett vadderat kuvert, hade gärna sett att ringarna hade någon form av emballage. Ena ringen gick dessutom sönder efter en... Vis mer
En av mina favorit butiker!! Har varit in på butiken i Livli när jag passerat men visste inte att det fanns en online butik förns jag såg reklam på insta. Jag är supernöjd med allt jag köpte och som t... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Fysisk butik i Linköping och webbshop. Alltid snabba leveranser & grym service
Sverige
- jhstore.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Snabb leverans & schyssta prylar 👍🏼
Snabb leverans!
Snabb och bra service!
Snabb leverans och fantastisk kvalité…
Snabb leverans och fantastisk kvalité på kläderna 👌🏻

Svar fra Jhstore
Gick riktigt snabbt att få hem den och…
Gick riktigt snabbt att få hem den och gillar verkligen kvaliteten som är väldigt bra kommer handla av er igen

Snabbt och bra!
En riktigt trevlig webshop!
Handlat till min sambo vid ett par tillfällen, älskar den här hemsidan! Så mycket snyggt och roliga produkter som man inte ser på andra ställen! Den här gånger har jag handlat alla sambons födelsedagspresenter härifrån. Är supernöjd med allt. Enkelt att beställa, snabb leverans och fri frakt! Har tidigare varit i kontakt med kundservice och det var också toppen!

Svar fra Jhstore
Personal ringde upp och berättar att…
Personal ringde upp och berättar att det blir fel storlek i lagersaldo. Fick erbjudande om annan storlek.
Har handlat på nätet i 20 år och har aldrig blivit kontaktad vid fel. Möjligen ett mail, knappt det.
Har handlat hos J H förut. Snabba. Bra. Suverän butik.

Svar fra Jhstore
Bra och snabb respons via mail
Bra och snabb respons via mail. Många plus och en guldstjärna för det!