Informasjon om virksomheten
Om Jewelled.nl
Skrevet av virksomheten
At Jewelled, we are on a mission to provide one of the best & trendy jewellery collection for everyone.
We believe jewellery should be accessible to everyone as flauting your style statement is your birth right.
Be Stylish. 💃
Be Unique. 😎
Be Bold. 💪
Be Jewelled. 💍
Kontaktopplysninger
Oostenburgerpark 10, 1018HT, Amsterdam, Nederland
- care@jewelled.nl
- jewelled.nl
Supersnelle levering in de december…
Supersnelle levering in de december maand. En artikel is precies zo als op website
Het was zo leuk ingepakt en het sieraad…
Het was zo leuk ingepakt en het sieraad zag er zo mooi uit. Precies als de foto en goede kwaliteit!!
het geld terug voor een ring die niet…
het geld terug voor een ring die niet goed uitviel. Snel ook nog
Very elegant & beautiful design
Very elegant & beautiful design, I loved the earrings which my friend gifted me.
amazing jewellery super cute!
Perfect service and beautiful products!
Kwaliteit sieraden
Heel fijne communicatie, snelle verzending en mooi setje gescoord.
Zeker aan te raden.

Svar fra Jewelled.nl
Super blij met mijn product
Super blij met mijn product! De kwaliteit is ook top en zal het zeker bij andere aanraden🥰

Blij met me oorbellen!
Blij met me oorbellen!
En kwaliteit super🥰

Svar fra Jewelled.nl
Ik ben erg fan van jullie producten en…
Echt een fijne service! Ik koop altijd mijn sieraden bij Jewelled

Super product!
Ben super blij met mijn product. Love it!

Svar fra Jewelled.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.