Er waren wat problemen met mijn energie simulatie, maar na meerdere mailtjes over en weer zijn we er toch uitgekomen! Ik waardeerde dat echt.
Se hva andre synes
Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Vis mer
Selskapet har svart
lees dit: jeroen nl energie opslaan water zwembad gewoon zoeken naar oplossingen, trial en error, met slimme mensen die het net als Jeroen als een uidaging zien in deze wereld te onderzoeken en... Vis mer
Selskapet har svart
Een site met veel artikelen over bewust omgaan met energie. Zonder het belerende vingertje. Vooral de stroomanalyse is interessant, wel moet je de gegevens verzamelen en dat kan wat tijd vragen, maar... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Miljø og fornybare naturressurser
- Energileverandør
- Prissammenligningsside
- Anmeldelsesside
- Samarbeidsplattform på nett
Skrevet av virksomheten
Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.
Kontaktopplysninger
Nederland
- jeroen.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
de site Jeroen.nl geeft goede inzichten…
de site Jeroen.nl geeft goede inzichten en veel onafhankelijke informatie. Verder is er veel informatie en zelfs tooling te vinden om zelf "met energie aan de slag te gaan". Het heeft mij in ieder geval al veel geleerd.
Het werken aan inzicht (en daarmee besparing) begint zelfs een beetje leuk te worden.
Ook ben ik enorm fan van de "ongezoute en transparante" commentaren op de ietwat te commerciële uitingen van bedrijven op de socials.

Mooie ervaring!
Jeroen.nl helpt!Daar waar nodig om inzicht te krijgen in je energie gebruik! Snel, effectief en heel overzichtelijk!

Topanalyses
Topanalyses, zeker met gekoppelde gegevens. Geen reclame alleen objectieve informatie met een (vrijblijvend) advies.
Zeker van de laatste stroomanalyse ga je watertanden, Een zeer compleet overzicht gebaseerd op je eigen data, dus geen gemiddelde en ervarings getallen, maar echte eigen relevante data.

Svar fra Jeroen.nl
Jeroen.nl is een top site!
Jeroen.nl is een uitstekende site om je op energie opwek/opslag enz. te orienteren.

Topper in energie managment
probeert met je mee te denken in allerlei energie oplossingen

Svar fra Jeroen.nl
Fantastisch dat Jeroen zich hiermee…
Fantastisch dat Jeroen zich hiermee bezighoud!

Svar fra Jeroen.nl
Het geeft een goed inzicht en een…
Het geeft een goed inzicht en een vergelijk met Dynamische tarieven. Erg blij mee.

Website Jeroen& energie
Sinds kort ook aanwezig bij de website van Jeroen. Bracht me veel duidelijkheid. Eerlijke meningen, diverse berekeningen en adviezen.
Op advies van Jeroen heb ik nu een contract afgesloten bij Zonneplan!
Bedankt!!!

Svar fra Jeroen.nl
Heel informatief en ook gewoon ook leuk…
Heel informatief en ook gewoon ook leuk om te lezen. Het helpt mij om de juiste keuzes te maken om te verduurzamen en meer zelfvoorzienend te worden.

Berekenen dynamische energiekosten voor de Hogeschool Rotterdam
Jeroen heeft op basis van een dataset over 2025 met kwartierwaardes inzichtelijk gemaakt onder welke voorwaarden het voor de Hogeschool Rotterdam voordelig is om over te gaan naar een dynamisch energiecontract. Geweldig nuttige informatie voor beslissingen over een contract van € 1.6 miljoen per jaar.

Svar fra Jeroen.nl
Perfecte site die niet alleen veel info…
Perfecte site die niet alleen veel info geeft, maar je ook helpt met interpreteren van eigen data.

Svar fra Jeroen.nl
Jeroen is een onafhankelijke gids
Jeroen is de gids in mijn bewustwordingsproces aangaande energie. Zo fijn om een onafhankelijke gids te hebben die je bij de hand neemt.

Snelle reactie per mail
Snelle reactie per mail, maar geen antwoord op mijn vraag over het EMS systeem bij batterijen.fijn dat Jeroen veel antwoorden geeft op allerlei energie problemen,maar helaas geen oplossing weet voor mijn probleem.mijn verwachting over het krijgen van het juiste advies was te hoog.

Svar fra Jeroen.nl
Als Jeroen iets niet weet zegt hij dat ook gewoon…
Jeroen heeft een zeer waardevolle website die je 100% onafhankelijk inzicht geeft om betere keuzes te maken als consument op gebied van energie. Met name de waarschuwingen die gedaan worden ten aanzien van thuisbatterijen zijn erg belangrijk. Ik zeg altijd, laat je informeren totdat je begrijpt wat je aan het doen bent. Jeroen helpt daarbij. En als Jeroen iets niet weet zegt hij dat ook gewoon en gaat hij op onderzoek uit :-)

TOPPIE
Overzichtelijk uiteenzetting van diverse energie leveranciers ook bij vragen komt er snel een duidelijk antwoord, daar word je blij van in deze ondoorzichtige wirwar en energie leveranciers en ook cowboys, met andere woorden ik zou zeggen TOPPIE Jeroen.nl
Inzicht in stroomgebruik
De beste site waar je zonder technische kennis op een goede manier geïnformeerd wordt hoe je inzicht krijgt in eigen gebruik en hoe je aan de hand daarvan slim kunt besparen en keuzes kunt maken
Ik ben echt onder de indruk van mensen…
Ik ben echt onder de indruk van mensen met zoveel inzet en enthousiasme. Zelfs in zijn vrije tijd neemt hij de tijd om te reageren op mijn mailtjes. Zijn advies is altijd top, goed en duidelijk.
Objectieve site en de eigenaar is heel…
Objectieve site en de eigenaar is heel benaderbaar.
Jeroen heeft mij het afgelopen jaar op…
Jeroen heeft mij het afgelopen jaar op onnavolgbare manier mij geheel vrij voorzien van de best mogelijk informatie over een Dynamisch contrakt bij Tibber en de aanschaf van een 5KW Sessy thuisbatterij.
Voor iemand met best wel wat inzicht heeft Jeroen mij alle ins en outs verstrekt over waar ik tot nu ben gekomen. In jan 2026 word mijn Sessy geïnstalleerd en kan het feest beginnen van zon en KW winnen.

Svar fra Jeroen.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.