Jelle heeft mij onwijs goed geholpen met het behalen van mijn doel de afgelopen 6 maanden. Hij heeft mij niet alleen begeleid qua voeding en beweging, maar heeft mij ook mentaal sterker gemaakt. De ch... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben begonnen bij Jellefit met als doel om spiermassa aan te komen. Met name had ik behoefte aan een stok achter de deur om de eerste onzekere periode door te komen als beginnende lifter. Ik ben e... Vis mer
Ik heb de afgelopen drie maanden coaching gevolgd bij Jellefit met Keanu als coach, en ik kan het iedereen aanraden. Dankzij zijn begeleiding ben ik in totaal 8 kilo afgevallen én heb ik een veel... Vis mer
Eerlijke coaches die je verder helpen in je fitnessdoel, door middel van professionele begeleiding en betrokkenheid. Super veel ruimte voor persoonlijke benadering en een trainpakket op maat. Er... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Het is tijd voor een nieuwe start! Waarschijnlijk heb je al een doel, maar weet je niet hoe je dit moet bereiken. Ik ben hier om je persoonlijk te begeleiden en samen gaan we jouw doelen behalen. Of je nu 7 kilo wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of een gezonde levensstijl wilt creëren, mijn online coaching garandeert succes. Online coaching biedt flexibiliteit en personalisatie, waarmee wij samen een op maat gemaakt plan maken dat aansluit op jouw leven. Samen bereiken we jouw succes!
Kontaktopplysninger
Nederland
- jellefit.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Met Jelle kan je 100% je doelen…
Met Jelle kan je 100% je doelen bereiken.
Als er iets is dan is Jelle er altijd voor jou voor elke vraag en dat vindt altijd iemand fijn. Dus ik heb er zeker geen spijt van gekregen en als je echt hulp nodig hebt dan is Jelle de beste daarin💪🏼
Coaching Jelle
Ik ben zeer tevreden over de coaching die ik heb gevolgd bij Jelle.
Je kan ten alle tijde met vragen bij hem terecht en komt daar altijd met een oplossing op terug.
Schema’s zijn duidelijk en goed te volgen.
Wekelijks krijg je duidelijke feedback op de check-in die je hebt ingevuld.
Al met al is Jelle een goede coach en beveel ik hem zeker aan.
Top Coach
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Jelle als coach. Het feit dat ik 24/7 terecht kan met mijn vragen en zorgen geeft mij persoonlijk veel rust. elke keer als ik Jelle een appje stuurde ( al was het in het weekend) wilde die me altijd helpen.
Wat ik vooral waardeer bij Jelle is als je iets vraagt dat er echt naar je geluisterd word en je krijgt gelijk een duidelijk advies terug waar je meteen mee aan de slag kan.
Kortom voor iedereen die op zoek is naar een laagdrempelige, betrouwbare en persoonlijke begeleiding meld je aan bij Jelle.
bedankt voor je hulp maat 👌🏻
Goede coaching gehad van Jelle
Goede coaching gehad van Jelle! Transparant en leuk contact en duidelijke schema’s. Hij ondersteund je waar nodig en als er wat is kun je hem altijd bereiken. Mocht je je doelen willen halen en kom je er zelf niet uit? Aarzel niet om naar Jelle te stappen’
Jelle is een top coach!
Jelle is een topcoach!
Ik voelde mij gelijk thuis toen ik aan het traject begon. Ik kon alle vragen stellen en mijn zorgen uiten. Jelle is eerlijk en gemotiveerd om zijn klanten te helpen. Hij geeft goede tips over de algehele gezondheid. Jelle denkt graag mee en staat open voor feedback. Wat mij betreft zijn dat goede eigenschappen voor een professionele coach.
Zijn feedback is waardevol en er wordt wekelijks een doel opgesteld om het zo realistisch mogelijk te houden en stapsgewijs naar het doel te werken.
Samenvattend: ik kan Jelle met volle overtuiging aanbevelen. Wat je dagelijks uitgeeft aan ongezond eten, kun je net zo goed investeren in jezelf.
Top coach!
Goede begeleiding en echt tevreden met het eindresultaat. Jelle is een toppertje
Super fijne coach
Ik heb Jelle online benaderd via een enquete op instagram.
Zelf was ik te zwaar (naar mijn mening). Ik woog voordat we begonnen aan het traject 91kg en bij Jelle zn meting op 89kg. We begonnen heel relaxted met een meeting waardoor je al gelijk een goeie klik hebt en hij wil heel graag meedenken hoe jij zelf fijn kan sporten en toch goed kan eten (ivm budget en wat je lust).
Ik had enorme keuze uit maaltijden en er zat variatie in de oefeningen.
Elke week een check in én reflectie gekregen.
Eindstand weeg ik na dit traject 80.2kg en voel ik me weer super.
Ik raad Jelle zijn coaching enorm aan. Hij zorgt voor plezier met sporten, eten en contact met elkaar.
Coaching programma
Ik heb de coaching is als bijzonder prettig ervaren de snelle en duidelijke ondersteuning in combinatie met de app Lenus is erg prettig. Ik kan het iedereen aanraden die echt all in wil gaan om zijn doelen te bereiken. Echter wel belangrijk dat je ook genoeg tijd en focus hebt, dit had ik zelf niet waardoor ik er zelf voor mijn gevoel niet alles uit heb gehaald.
Amazing!
Jelle is an amazing person with a lot of knowledge and profession in his work!
He taught me a lot of good things I didnt know even tho I already went to the gym for 5 years!
Would definetly go back to him when I would like to achieve an goal!
Coaching JelleFit
Coaching bij Jelle mega fijn en goed ervaren.
Jaar geleden dat ik ben begonnen bij zijn coaching en zou het voor geen goud willen terug draaien. Hij motiveert je, maar laat je ook bewust worden. Hij begeleidt je zowel fysiek als mentaal door de journey, want het verloopt met ups en down en die downs zijn juist degene die je moet overwinnen.
Hij is goed bereikbaar op elk platform voor zijn coaching klanten en laat ook altijd weten als er iets is waarom het langer kan duren op antwoorden.
Ik zou zijn coaching aan iedereen aanraden die twijfelt aan zichzelf en de stap niet durft te nemen. Plan je intake gesprek en heb een rustig gesprekje met hem.
Jelle is geen standaard coach
Jelle is geen standaard coach, een man die professioneel te werk gaat. Jelle is vooruitstrevend en opzoek naar een manier die je echt verder helpt en oprecht helpt. Het voortraject is goed bevallen.
Wat Jelle onderscheidt, is zijn positieve energie en oprechte betrokkenheid. Hij checkt regelmatig hoe het gaat, motiveert wanneer het even tegenzit en viert de successen mee.
Dankzij zijn begeleiding voel ik me straks fitter, sterker en zelfverzekerder dan ooit.
Goede kerel
Goede kerel met een positieve ingesteldheid die iemand echt vooruit wil helpen. Hij weet waarover hij praat en hij wil iemand echt zijn doelen helpen bereiken. Aanrader!
Echt een top trainer
Echt een top trainer. Heel erg betrokken, ook lekker aanwezig waardoor het echt voelt alsof je een stok achter de deur hebt. Hele fijne people skills wat toch erg fijn is om te hebben in een coach. 100% een aanrader!
Top trainer
Aardige personal trainer die je echt wilt motiveren en je graag wilt helpen je doelen te bereiken
Jellefit online personal coach
Jelle heeft mij goed geholpen met het behalen naar mijn droomlichaam en aankomen binnen 6 maanden! Ook met het aankomen, mentaliteit, doelen, voedingsschema's en trainingsschema's! En wat een progressie heb ik gemaakt in een half jaar. Helemaal top!
Fijne, concrete en kundige benadering
De coaching van Jelle geeft structuur aan het plannen van je workouts en alle belangrijke zaken daarom heen, zoals eten en mentale gezondheid.
Ik heb de coaching van Jelle als zeer prettig ervaren, omdat hij met concrete adviezen komt, die specifiek op jouw wensen zijn aangesloten.
Zonder de coaching van Jelle had ik momenteel, zowel fysiek als mentaal, nooit gestaan waar ik nu sta.
Geen excuusjes en eindelijk de juiste motivatie!!
Ondanks mijn beperking dacht Jelle vanaf het begin supergoed met me mee. Waar mijn motivatie eerder vaak maar kort aanhield, heeft zijn coaching daarin echt het verschil gemaakt. Dankzij zijn begeleiding heb ik het nu al een jaar lang extreem goed volgehouden – iets wat ik zelf bijna niet voor mogelijk had gehouden.
Wat Jelle uniek maakt, is dat hij echt weet waar hij het over heeft. Hij begrijpt hoe mensen werken, waar blokkades zitten en – misschien nog wel belangrijker – hoe je ze stap voor stap in beweging krijgt. Geen vage adviezen, maar concrete doelen, duidelijke stappen en altijd afgestemd op wat jij nodig hebt. Zijn aanpak is persoonlijk, motiverend en resultaatgericht.
Hoewel de coaching nu is gestopt, ga ik vol vertrouwen alleen verder. De basis die we samen hebben gelegd zit stevig en ik knal door – juist dankzij alles wat ik van hem heb geleerd.
Jelle, ontzettend bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Je kennis, inzet en vertrouwen hebben echt het verschil gemaakt. Tijd om verder te bouwen – met alles wat jij me hebt meegegeven.
Sterke aanrader 🦾
Het coachingstraject bij Jelle heeft mijn leven positief veranderd. Door zijn begeleiding ben ik anders gaan kijken naar wat ik wil bereiken en hoe ik daar stap voor stap naartoe werk.
Het was niet altijd makkelijk, ik kwam mezelf vaak tegen, maar juist daardoor groeide ik. Jelle gaf steeds de juiste richting, was eerlijk en duidelijk, maar altijd respectvol en motiverend.
Ik weet nu hoe ik moet trainen, maak betere keuzes qua voeding en leef met meer balans.
Sterke aanrader als je écht wilt groeien. 🦾
Hele fijne persoonlijke coaching!
Erg tevreden over de coaching van…
Erg tevreden over de coaching van Jelle. Professioneel, motiverend en hij weet waar die het over heeft. Reageert snel op berichten. Heb echt het gevoel dat die de tijd voor je neemt. Veel respect ongeacht het doel. Echte aanrader!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.