Jellefit Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerlijke coaches die je verder helpen in je fitnessdoel, door middel van professionele begeleiding en betrokkenheid. Super veel ruimte voor persoonlijke benadering en een trainpakket op maat. Er... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Het is tijd voor een nieuwe start! Waarschijnlijk heb je al een doel, maar weet je niet hoe je dit moet bereiken. Ik ben hier om je persoonlijk te begeleiden en samen gaan we jouw doelen behalen. Of je nu 7 kilo wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of een gezonde levensstijl wilt creëren, mijn online coaching garandeert succes. Online coaching biedt flexibiliteit en personalisatie, waarmee wij samen een op maat gemaakt plan maken dat aansluit op jouw leven. Samen bereiken we jouw succes!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

10/10

Jelle heeft mij onwijs goed geholpen met het behalen van mijn doel de afgelopen 6 maanden. Hij heeft mij niet alleen begeleid qua voeding en beweging, maar heeft mij ook mentaal sterker gemaakt. De check-ins zijn echt ideaal. Jelle is flexibel in contact hierdoor kan je altijd bij hem terecht.

31. juli 2026

Don’t Underestimate Online Coaching

I honestly wasn’t sure what to expect when I started with an online coach. I had my doubts at first about whether it would really be worth it 😂

But looking back now, it’s honestly worth every single euro.

Jelle is always there when you need him, keeps you motivated, thinks along with you and actually delivers on everything he promises. It’s not just some online coach who gives you a diet plan and leaves you to figure it out yourself. He genuinely cares about your progress and makes the whole process feel much easier and more enjoyable.

I’ve made more progress than I expected, and I’m genuinely really happy that I decided to give it a chance.

If you’re thinking about getting an online coach but aren’t sure if it’s worth it, I completely understand. I had the same doubts at first. But trust me, you get more than your money’s worth.

100% recommended! ❤️

11. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Positieve coach ervaring bij lean bulk

Ik ben begonnen bij Jellefit met als doel om spiermassa aan te komen. Met name had ik behoefte aan een stok achter de deur om de eerste onzekere periode door te komen als beginnende lifter. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doel heb bereikt door de begeleiding van Jelle.

Ik heb mijn traject gevolgd bij Jelle, en heb hem ervaren als een gemotiveerde en ook motiverende coach. Met name voelde ik mij altijd gehoord als ik ging twijfelen en mijn zorgen deelden. Jelle kon mij altijd gerustellen en wijze op de feiten die wel progressie lieten zien. Daarnaast waren er ook digitale lessen beschikbaar, waarvan ik tot op heden tactieken toepas in mijn persoonlijk leven. Ook vond ik Jelle voldoende flexibel om afspraken mee te plannen, ondanks mijn drukke planning.

10. august 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het creëren van een betere levensstijl

Ik heb de afgelopen drie maanden coaching gevolgd bij Jellefit met Keanu als coach, en ik kan het iedereen aanraden. Dankzij zijn begeleiding ben ik in totaal 8 kilo afgevallen én heb ik een veel gezondere levensstijl ontwikkeld.

Het voedingsschema en trainingsschema waren duidelijk en goed vol te houden. Wat voor mij echt het verschil maakte, waren de wekelijkse check-ins. Die zorgden ervoor dat ik gemotiveerd bleef en gaven precies de stok achter de deur die ik nodig had om consistent te blijven en resultaat te boeken.

Ik ben ontzettend blij met wat ik in deze drie maanden heb bereikt en zou het iedereen aanraden!

27. juli 2026

Super fijne coaching!

Jelle is een super fijne en kundige coach met persoonlijke aandacht voor de cliënt. Sluit aan op jouw situatie en denkt actief met je mee. Jelle leert je hoe je je levensstijl het best kunt veranderen en progressie boekt, en het resultaat mag er zijn!

25. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jelle heeft mij niet alleen geholpen…

Jelle heeft mij niet alleen geholpen sterker en fitter te worden, maar ook meer discipline op te bouwen. Hij denkt met je mee, geeft duidelijke uitleg en motiveert je om door te zetten. Ik kijk met een goed gevoel terug op de coaching en kan Jellefit zeker aanbevelen. Bedankt voor alle hulp!

23. juli 2026

Zeer goede fitnesscoaches

Erg tevreden. Ik heb mijn cut hier gevolg en het kon niet beter. Ik volg binnenkort ook mijn lean bulk hier.

Aan te raden!

22. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jelle is een super goede coach

Jelle is een super goede coach! Hij is erg betrokken bij je voortgang. De wekelijkse check-ins neemt hij serieus en past de trainingen en voedingsschema's naarmate het traject aan om optimaal resultaat te boeken. Maar hij leert je vooral hoe je gewoontes en ritmes in kan bouwen in je leven, zodat het ook allemaal goed vol te houden is. Super blij met het resultaat!

30. april 2026

1,5 jaar topcoaching met zichtbaar resultaat 💪

Na ruim 1,5 jaar coaching bij Jelle kan ik niet anders dan enorm tevreden terugkijken. Dankzij zijn begeleiding ben ik flink afgevallen in gewicht en vetmassa, voel ik me veel beter in mijn vel en zie je nu ook echt de resultaten van al het sporten terug.

Wat ik vooral sterk vond aan Jelle is zijn betrokkenheid, duidelijke feedback en de tijd die hij echt in je steekt. Hij motiveert je op een fijne manier en zorgt ervoor dat je blijft werken aan je doelen. Ondanks dat ik mijn uiteindelijke doel van onder de 100 kilo nog net niet heb gehaald, blijft mijn gewicht nu stabiel rond de 102 kilo, iets wat zonder zijn hulp nooit was gelukt.

Voor nu stop ik met de coaching omdat ik via een andere route begeleiding krijg en daardoor te weinig gebruik maak van zijn app en feedback. Maar ik ben Jelle ontzettend dankbaar voor alles van de afgelopen periode en sluit zeker niet uit dat ik in de toekomst weer bij hem aanklop.

Absolute aanrader voor iedereen die serieus aan zichzelf wil werken! 👊🏼

13. mai 2026

Top coach!!!

Na lang twijfelen had ik besloten met een coach en voedingsdeskundige te werken. Via social media kwam ik bij Jelle terecht. Het klikte meteen bij het eerste contact. Jelle is een top coach, maakt goede trainingsschema’s, goede voedingsschema’s, is goed in dingen uitleggen, nooit te beroerd om extra uitleg te geven, heel open en betrouwbaar. Ik ben in 4 maanden tijd in mijn beste shape ooit gekomen! Wil je werken aan je droomfysiek en heb je daar hulp bij nodig van een betrouwbaar persoon, dan zeg ik: Jelle! 💯

13. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jelle is een top gozer om mee samen te…

Jelle is een top gozer om mee samen te werken. Is oprecht geïnteresseerd en helpt je bij iedere stap om je doelen te behalen. Gedurende het traject is hij erg goed bereikbaar en daarnaast zijn er ook wekelijkse check-in momenten met standaard een video met feedback op maandag. Ook is er een maandelijkse call om te checken hoe alles gaat.

Geen moment spijt gehad en super blij met het resultaat!

29. april 2026

Top coaching!

Vorig jaar zomer de stap gemaakt om de coaching van Jelle te nemen om mijn doel te behalen. Geen enkel moment spijt van gehad. De wekelijkse check-ins en de betrokkenheid heb ik als zeer fijn ervaren. Jelle is duidelijk en is precies het zetje wat ik nodig had om vol te houden!

23. april 2026

Topper!

Zojuist een halfjaarlijks cut-traject afgerond met Jelle. De persoonlijke begeleiding, het tweaken van het programma als dat nodig was en de wekelijkse feedback op de checkins waren superfijn en waardevol. Ik had nooit zo ver gekomen zonder hem. Topper!

14. april 2026

Top coaching

De begeleiding die je nodig hebt om echt progressie te boeken. Niets op aan te merken. Professioneel en duidelijke tips. Zeker een aanrader.

6. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De coaching van Jelle was zeer prettig

De coaching van Jelle was zeer prettig. Zijn open en eerlijke manier van communiceren zorgt ervoor dat je op de juiste manier naar je doel toe blijft werken. Jelle is niet bang om kritisch te zijn, maar staat ook open voor feedback en wensen vanuit de klant. Een aanrader!

11. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv