Tout s’est parfaitement passé du conseil à la commande. Je vous conseille quand même d’aller choisir vos cailloux au préalable sur le site de Wevelgem (par exemple ) pour ne pas vous tromper. La livra... Vis mer
Se hva andre synes
Levert zonder contactname op verkeerde plaats ! Ik had een duidelijke leverinstructie gegeven van twee bigags grond op mijn logistieke oprit, en was de ganse dag daar terplaatse in de buurt aan het we... Vis mer
Heel duidelijke goed gestructureerde website waarop je alle informatie gemakkelijk kan terugvinden. De online bestelprocedure verliep vlot(bij een 1ste krijg je ook 5% korting). Je kan kiezen uit vers... Vis mer
Wij zijn helemaal onder de indruk van jullie service, en dan vooral ook van de chauffeur (widem logistics) die de stenen vandaag is komen leveren. Er was iets misgegaan (ondergrond onstabiel,... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Jatu vind je alles om je tuin aan te kleden. Een tuin waarin je kan leven. Groeien. Openbloeien. Gecreëerd met respect voor de natuur. Onze specialisten inspireren en gidsen je. Zij ontdekken samen met jou hoe je je tuin nóg mooier maakt met ecologisch verantwoorde en waterdoorlaatbare materialen. Van grind tot afboording. Van potgrond tot meststoffen. Wij helpen jou met het creëren van mooie buitenruimtes, waarbij we producten aanbieden die de tuinbeleving op een duurzame manier optimaliseren. Dit gaat van het opbouwen en aanleggen van een tuin tot de afwerking en het uiteindelijk genieten van je buitenruimte. Met ons duurzame assortiment kunnen klanten nu al bewuste keuzes maken.
Kontaktopplysninger
Groenestraat 141, 8210, Zedelgem, Belgia
- 050 36 77 20
- info@jatu.be
- jatu.be
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top team
Heel vriendelijk en correct! Zeker aan te bevelen!
Vriendelijk
Vriendelijk, behulpzaam en vlotte service.
Suivi clair
Suivi clair. Réponse rapide aux questions par mail
Correcte en stipte levering!
Service rapide et de qualité
Qualité et sérieux
Terre de qualité, livraison rapide et soignée: bravo!
Iedereen was supervriendelijk en…
Iedereen was supervriendelijk en behulpzaam
Toffe service!
Handige site; what you see is what you get. Toffe bediening en vlot.
Respect du prix
Respect du prix, du délai de livraison, du jour et de l'heure de la livraison. Accueil agréable du bureau et
du livreur. Tout est correct.
Levering gebeurd zoals gevraagd
Levering gebeurd zoals gevraagd, goed op tijd, artikelen zoals beschreven en ook goede kwaliteit.
Jatu heeft een vlotte levering bezorgd
Jatu heeft een vlotte levering bezorgd
De zakken op de gepaste plek gezet
Vraiment top
Prix compétitifs, service rapide et grande facilité de livraison. Top !
prima service !!
prima service, goede opvolging, behulpzaam
Makkelijk kunnen kiezen dmv gebruik te…
Makkelijk kunnen kiezen dmv gebruik te maken van de gratis staaltjes. Vlotte service, goeie prijs!
Snel besteld en snel geleverd
Snel besteld en snel geleverd! Top service!
Aanrader
Snelle service, super communicatie ik raad dit bedrijf aan!
Zeer tevreden van de service bij Jatu
Zeer tevreden van de service bij Jatu, Henri volgt alles netjes op!
Snelle levering en goeie communicatie
Snelle levering en goeie communicatie , een klein misverstandje snel uit de wereld geholpen met één telefoontje
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.