Tout s’est parfaitement passé du conseil à la commande. Je vous conseille quand même d’aller choisir vos cailloux au préalable sur le site de Wevelgem (par exemple ) pour ne pas vous tromper. La livra... Vis mer
Se hva andre synes
Levert zonder contactname op verkeerde plaats ! Ik had een duidelijke leverinstructie gegeven van twee bigags grond op mijn logistieke oprit, en was de ganse dag daar terplaatse in de buurt aan het we... Vis mer
Heel duidelijke goed gestructureerde website waarop je alle informatie gemakkelijk kan terugvinden. De online bestelprocedure verliep vlot(bij een 1ste krijg je ook 5% korting). Je kan kiezen uit vers... Vis mer
Wij zijn helemaal onder de indruk van jullie service, en dan vooral ook van de chauffeur (widem logistics) die de stenen vandaag is komen leveren. Er was iets misgegaan (ondergrond onstabiel,... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Jatu vind je alles om je tuin aan te kleden. Een tuin waarin je kan leven. Groeien. Openbloeien. Gecreëerd met respect voor de natuur. Onze specialisten inspireren en gidsen je. Zij ontdekken samen met jou hoe je je tuin nóg mooier maakt met ecologisch verantwoorde en waterdoorlaatbare materialen. Van grind tot afboording. Van potgrond tot meststoffen. Wij helpen jou met het creëren van mooie buitenruimtes, waarbij we producten aanbieden die de tuinbeleving op een duurzame manier optimaliseren. Dit gaat van het opbouwen en aanleggen van een tuin tot de afwerking en het uiteindelijk genieten van je buitenruimte. Met ons duurzame assortiment kunnen klanten nu al bewuste keuzes maken.
Kontaktopplysninger
Groenestraat 141, 8210, Zedelgem, Belgia
- 050 36 77 20
- info@jatu.be
- jatu.be
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lavasteen voor aanleg vijverfilter.
Ik bestelde onlangs 1M3 (+- 1300kg) lavasteen kaliber 16/32. Bij levering blijkt de lading minstens 100kg gruis te bevatten waardoor ik verplicht was om de volledige lading manueel te gaan filteren om het gruis te verwijderen. Absoluut niet tevreden dus !

Svar fra Jatu
Eigenlijk geen negatieve punten.
Eigenlijk geen negatieve punten.
Vlotte communicatie en snelle levering
Vlotte communicatie en snelle levering
Zeer goede transporteur gehad met levering op de gevraagde plaats(achteraan op de oprit)
Bonne communication avec l'équipe mais…
Bonne communication avec l'équipe mais j'ai été surpris de devoir décharger moi même les 45 sacs de la palette déposée par le transporteur devant mon garage. C'est pourtant la seule raison pour laquelle j'ai commandé mes graviers en petits sacs et non avec un gros sac de 1000 kg. Le transporteur a refusé de m'aider car il a un problème au dos. Je trouve cher payé, 120 € pour une livraison et devoir tout décharger moi même pendant 20 minutes devant le transporteur qui me regardait...

Kwaliteitsvolle producten
Gevonden wat ik zocht. Boordstenen waren per stuk te verkrijgen en op voorraad. Goede en vriendelijke service.
tres bien respecte les délais
tres bien respecte les délais
goede service
goede service, direct geholpen bij afhaling
Echte aanrader
Netjes geleverd waar wij het wensten. Kwaliteit van parkgoud uitmuntend
Sterk aanbevolen voor je tuinproject
Geweldige service bij het plaatsen van de bestelling en een perfecte levering. Wat moet een mens nog meer hebben? Thanks Jatu!
Super goeie service!
Super goeie service!
Heb bij Jatu een lading teelaarde besteld, het contact verliep heel vlot en vriendelijk.Deze moest onder heel moeilijke omstandigheden worden geleverd, in de diepe Belgische Ardenne, smalle, hellende en dalende wegen, overhangende bomen, met andere woorden een niet alledaagse situatie voor een transportbedrijf, niettemin is de levering vlekkeloos verlopen, de heel vriendelijke chauffeur heeft zijn werk buitengewoon goed uitgevoerd en de aarde gestort precies op de plaats waar ik hem had gevraagd. “10/10 voor de firma Jatu”
Super solution pour un toit vert
L'installation a été facile et la livraison bien dans les temps. C'était parfait pour un toit vert DIY.
Gode en vlotte service
Goed materiaal en een correcte behandeling
Bij een probleem met de bestelling is er goed gereageerd door iemand van de klantendienst en is alles in orde gekomen , van het gene besteld is zeer tevreden
Client service was very flexible and…
Client service was very flexible and helpful. They kindly accepted to do a delivery in two days without extra charges.
Livraison et pose de deux pierres Bleu Belge (Namur)
Bonjour,
Parfait, livraison et pose de 2 pierres Belge bleu.
Qualité / prix SUPER
Contact & Service excellent
Merci
De persoon die ons moest helpen liep…
De persoon die ons moest helpen liep absoluut niet over door enthousiasme. En dat is nog voorzichtig uitgedrukt!
Vorige week hadden we van jullie een thuislevering en we namen de palet en zak terug mee vandaag en hij wou ze niet terugnemen. Voelden ons niet echt welkom.
Over het product zelf zijn we wel echt tevreden.wij zijn zelf al 38 jaar zelfstandig en wij doen toch echt wel wat meer inspanning voor ons klantjes, en zo hoort het ook. Wou dit gewoon even kwijt .

Vriendelijk onthaal.
Vriendelijk onthaal.
Best wachten aan de weegschaal.
Dan sta je niet in de weg 🙂
Grenailles pour jardin zen
Livraison en avance!(8.40 au lieu de 12.00)
Placement avec la grue effectué avec beaucoup de soin car il ne fallait pas toucher les fils électriques.
Chauffeur très gentil.
Marchandises au top(très belle qualité)
Heel vriendelijke en vlotte service
Heel vriendelijke en vlotte service
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.