Første gang jeg handlede hos Japebo og er meget tilfreds. Vil bestemt handle hos dem igen, hvis det bliver nødvendigt :) Alt var absolut i orden og modtog ordren hurtigt.
Selskapet har svart
Hurtig til at pakke og få det sendt : Men det er ikke så godt at sende med post nord da pakken ikke kunne gå i min postkasse og de ligger ikke bare pakken ::
Selskapet har svart
God og god er så meget sagt,det kunne godt være bedre oplyst om hvormange der var i pakken,men der var også dårlig information fra høreklinikken
Selskapet har svart
Da det er første gang jeg handler hos JAPEBO,er jeg meget godt tilfreds med min handel hos japebo,og det vil fortsat gøre når får brug for det. venlig hilsen... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Japebo forhandler reservedele, trådløst tilbehør og plejeprodukter til høreapparater fra alle førende mærker. Vi tilbyder originale dele fra blandt andet Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound – så du nemt kan finde alt til dit høreapparat ét samlet sted.
Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit høreapparat fungerer optimalt i hverdagen. Derfor har vi sammensat et bredt og specialiseret sortiment, der gør det nemt at vedligeholde og pleje dit udstyr – så du får den bedst mulige lydoplevelse og stabil funktion over tid. 🔊
🛒 Brugervenlig webshop
Vores hjemmeside er bygget med fokus på overskuelighed og enkel navigation.
Produkterne er tydeligt opdelt efter mærke og type, og med søgefunktion,
klare produktbilleder og detaljerede beskrivelser hjælper vi dig med at finde
præcis de reservedele og det tilbehør, der passer til dit høreapparat.
🚚 Hurtig levering og pålidelig forsendelse
Bestiller du før kl. 15, sender vi samme dag –
5 dage om ugen. De fleste pakker leveres allerede næste hverdag,
og du modtager altid et trackinglink, så du kan følge din forsendelse hele vejen.
💬 Kundeservice med produktkendskab
Har du spørgsmål? Vores kundeservice står klar på mail og hjælper gerne med at finde
de rigtige produkter til netop dit høreapparat. Vi kender vores sortiment indgående
og vejleder både før og efter dit køb.
🔒 Tryg og sikker handel
Japebo er en e-mærket webshop, hvilket sikrer en tryg købsoplevelse med
30 dages returret. Vi kombinerer bredt udvalg, brugervenlighed
og faglig ekspertise i én samlet løsning.
⭐ Vi værdsætter al feedback og bruger anmeldelserne her på Trustpilot aktivt til løbende at forbedre vores service og kundernes oplevelse.
Fabriksvej 9A, 4200, Slagelse, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Første gang jeg handlede hos Japebo og er meget tilfreds.
Vil bestemt handle hos dem igen, hvis det bliver nødvendigt :)
Alt var absolut i orden og modtog ordren hurtigt.

Svar fra Japebo.dk
Der var ingen valentinsdag rabat som lovet, har skrevet til japebo men intet svar

Svar fra Japebo.dk
Hurtig til at pakke og få det sendt :

Svar fra Japebo.dk
det hvide plastikilter dur ikke til f.eks. Wiedex høreapparater, der er ingen "krave" på dem-

Svar fra Japebo.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.