Jacob Jensens Electronic parking disk Dette produkt har kostet mig over 3000,- i diverse p bøder, et så dårligt produkt burde være strafbart at sælge det. P skiven nulstiller ikke om man SKAL køre ru... Vis mer
Electronic Parking Disc. Skinnet bedrager. Umiddelbart virker uret, som er radiostyret, solidt og med tydelige tal udefra. .....Men parkeiringsfunktionen kan ikke aktiveres! Dvs. jeg nu har... Vis mer
Jeg er den heldige vinder af en parkeringsbøde, da vores p-skive fra Jacob Jensen virkede, da vi gik fra bilen. Belejligt, da p-vagten dukkede op, manglede dele af et tal, som udløser en p-bøde. Endnu... Vis mer
Jacob Jensen Design er et designfirma med tegnestuer i Danmark, Shanghai og Bangkok. Vi leverer løsninger inden for industrielt design, produktdesign, UI og UX, branding og kommunikation, indretning samt kurser og workshops. Se mere på www.jacobjensendesign.com
Hejlskovvej 104, 7840, Højslev, Danmark
- hq@jacobjensendesign.com
- jacobjensendesign.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Dette møg ur virker ikke
Vi har 2 p-ure. Dette møg ur der kun virker hver anden gang og det andet fra Park One der virker HVER gang..
Vi havde idag kørt i 40 min og parkeret 2 gange + da vi kom hjem. Men IGEN i dag satte det sig ikke og vi fik en p-bøde. SKOD ur..
Nu har jeg taget det ud og bestilt et Park One mere - det virker nemlig HVER gang...
P-Skive virker ikke
Ja, vi melder os så også i skaren af folk der synes at P-skiven er noget bras, efter at den gentagne gange har sat sig til forkert tid og dermed givet en bøde.
Vi har henvendt os til dem for at forhøre om de vil betale bøden - det vil de selvfølgelig ikke.
Køb den ikke.
Dårlige P-ure ... KØB ALDIG!
Har nu kasseret mit Jacob Jensen P-ur nr. 2 efter først en bøde pgra. det gl.- ur og nu senest, fordi uret ikke satte P-tiden overhovedet men blot virkede som ur. Henvendelsen til firmaet d.d. gav følgende svar: Vi hverken erstatter eller yder hjælp pr. kulance til et ur med fejl, når det er over to år gammelt. Konklusion: køb aldrig disse P-ure, de er meget upålidelige og går hurtigt i stykker ... 2 ure + bøde = 2000,- , det kostede dette eventyr mig.
Jacob Jensen Design virker bare ikke
Design er en ting, men pålidelig funktionalitet er en absolut en betingelse for at købe Jacob Jensen Design. Nu har jeg haft en telefon og senest en p-skive. Generelt for dem begge har været at de virker i starten, men at de efter nogen tid har fejlet. Telefonen fik jeg byttet tre gange på to år herefter stod opladeren af umiddelbart efter garantiens udløb.
P-skiven har mange gange svigtet mig, så jeg har måttet stille den manuelt. Havde også en væsentlig billigere P-skive, som bare har virket upåklageligt hele tiden og altid.
Og jeg er ikke den eneste. Mange andre i familien har haft lignende oplevelser og med andre produkter også.
Ja, man får byttet og ja, P-skivens virken er for eget ansvar og P-afgifter bliver ikke refunderet. Ligegyldig information, når det giver besvær og unødvendige udgifter. Der findes så mange andre der ude, som kan.
Gider bare ikke Jacob Jensen mere!
Jacob Jensen's elektronisk parkeringsskive FS04
Nu har har fået nok af jeres P-skive. Jeg har fået flere parkeringsbøder. Den parkeringsskive duer simpelthen IKKE. Den sætter ikke den ret parkeringstid selvom alt er indstillet korrekt. Bare lad være med at bruge MANGE penge på et uduelig produkt. Jeg har i hvert fald fortrudt købet og har smidt den lang ude i skoven.........
Hold dig langt væk fra deres produkter!!!!
Takket være de en defekt pakrings skive står jeg nu med bøder for 1300kr!
Spar dig selv for udgiften og hold dig langt væk fra Jacon Jensens produkter!
Ubrugelig Jacob Jensen FS-04 P-Watch
Ubrugelig, fik parkeringsbøde efter korrekt "bip" ved parkering fordi p- skiven viste en time for meget på trods af radiour. Burde trækkes tilbage fra markedet og køberne få deres penge tilbage. Imerco som solgte denne P-Watch henviser blot til brugsanvisningen, hvor der står at man hver gang skal kontrollere at den står korrekt - men hvorfor skal man så bruge penge på produktet der jvf. Imerco sælges under sloganet ’Undgå ubehagelige overraskelser'
Electronic Parking Disc Cannot Stand the summer!
Jeg har anvendt en p-disk siden juni 2011. Den parkerer jo alle mulige steder, i kryds for rødt og hvis man holder i kø.
Nu er den stoppet i varmen, den stiller ikke tiden og reagerer ikke på knapperne når man skal parkere.
Ind i mellem kommer den til at fungere, men det kostede lige 650,- kr at finde ud af det.
Tidligere er den faldet af flere gange indtil jeg fandt den nye front.
Alt i alt et dårligt produkt
Steffen Colding