Ibsen Venning Brixius - IVB Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service, uvurderlig research i markedet og området, og hjælp hele vejen igennem. Vi havde en virkelig god oplevelse med Mille Venning som købers mægler, og hun vejledte os i det hele. Tusin... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionel, kompetent og generelt behagelig oplevelse i forbindelse med vores køb af fastejendom i Silkeborg. Mille har ydet os grundig køberrådgivning, hvoraf hun med rolig hånd har ledet os tr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der er virkelig meget at holde styr på ved et huskøb, som jo er en stor investering, og derfor var det en kæmpe tryghed at have Mille Venning som køberrådgiver ved vores side. Hun gennemgik alle... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har brugt IVB 2022 ifm. forældrekøb. Vi har altid følt os meget trygge ved den rådgivning og vejledning, som vi har modtaget. Vi får altid fyldestgørende svar på vores spørgsmål. Vi oplever yde... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skattekonsulent
  2. også i
  3. Eiendomskonsulent
  4. Eiendomsmeglere

Skrevet av virksomheten

Hos IVB har vi fokus på den personlige dialog med klienten i centrum. Vi bygger vores relationer på et højt tillidsniveau og gør altid vores yderste for at levere et solidt og professionelt stykke arbejde baseret på højeste faglighed.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kompetent og venlig rådgivning

Min viv og jeg har nu brugt Sebastian Brixius/IVB i nogle år, både til selvangivelser, forældrekøb og alm. rådgivning. Ikke bare kompetent, meget professionel og venlig rådgivning, men også hurtig til at agere og dejligt kommunikerende. Det giver sådan ro, og min tid er så meget bedre brugt på alt muligt andet. Jeg er ret overbevist om, at det også er en god forretning for os, at bruge denne specialiserede rådgivning.

17. mai 2023

Tak for god rådgivning

Jeg har nu søgt jeres rådgivning ad flere omgange:
- Forældrekøb
- Salg af lejlighed tilbage til barnet
- Køb af bolig.

I tager jer så fint af rådgivningen og vi har oplevet at få kompetent, hurtig og vedkommende rådgivning.
I er transparente i jeres priser, og er ikke super-sælgere.

Tak og på gensyn.

Nicolaj

28. april 2023

Kompetent.

Jeg har nu brugt IVB de sidste 2 år til at hjælpe med selvangivelsen vedr bla udlejning af lejlighed. Her får jeg bedste service af en meget kompetent medarbejder (Sebastian Brixius). Jeg kan kun anbefale IVB.

PS : Sebastian tog tog også telefonen på en for ham feriedag og tog sig tid til at besvare et spørgsmål jeg havde 😉

8. februar 2023

5 stjernet oplevelse

Har benyttet IVB ifm. opstart af personlig virksomhed, herunder skatterådgivning, selvskabskonstruktion, regnskabsafvikling samt anden sparring. Har været yderst tilfreds og giver mine varmeste anbefalinger. Rådgivning er skarp og præcis, trods store kompleksister og for mig uundværligt!

26. januar 2023

Uovertruffen rådgivning fra IVB

Uovertruffen rådgivning fra IVB
Jeg har fået hjælp til den jungle det er at få beskattet er hussalg rigtigt, når man ikke selv har boet i det.
Og jeg er næsten faldet bagover over hvor træfsikre de er. Tusind tak herfra.
VH

5. januar 2023

Excellent køberådgivning

In 2022, my girlfriend and I decided to buy a flat in Aarhus and contacted IVB as a køberådgiver. Mille is extremely competent and helpful. She guided us throughout both the negotiation and purchase. As foreigners, we always need some explanation to understand the Danish system. Mille was always extremely kind and clear, and we could move every single step forward confident of our choice.

26. desember 2022

Fantastisk rådgivning og service

Det har været en fornøjelse at få hjælp og vejledning af Alexander i forbindelse med mit første boligkøb. Alexander har været professionel, højt kompetent, hurtig til at svar og hjælpsom gennem hele købsprocessen, gav mig rigtig gode råde undervejs, præcist og letforståeligt. Det har været et meget trygt og fantastisk forløb med Alexander. Efterfølgende Alexander sørgede for at sende de korrekte oplysninger til Skat og jeg har valgt ham til at lave årlige regnskaber mm. Jeg er meget tilfreds for service og vil stærkt anbefale ham til andre. Takker herfra og sikkert 5 -stjerne!

20. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Strong team - competent and responsive

I worked with the team at IVB to set up and manage the calculations and procedures for managing a newly purchased property. They are extremely competent and were very quick to respond and provide answers to the most simple of questions. I highly recommend them.

24. august 2022

UDLEJNINGSEJENDOM

I forbindelse med et projekt køb, hvis formål var udlejning har vi kontaktet IVB. Min kontaktperson var/er Mille. Jeg kan kun sige at det har været et helt igennem fantastisk forløb med Mille. Vi har fået rådgivning fra start til slut - også i områder Mille ikke var forpligtet til at vejlede om. I modsætning til andre virksomheder har vi kunne sparre med Mille uden at blive bonet for alt.
Mille og IVB har kørt en proces, hvor vi inden kontakten var nervøse ig havde uro i maven. Nu har vi det hele på plads, og beløbet IVB har sendt regning på var en dråbe i havet ift. de beløber vi har sparret efter deres rådgivning.

Vi har i familien valgt Mille og IVB til at lave vores årlige regnskaber mm. Der er fuld tillid og vi er super glade for samarbejdet 👍🏼

VARMESTE anbefalinger. Og Nej. Jeg er hverken ven eller familie af nogen fra IVB. Anmeldelsen er blot for at udtrykke vores tilfredshed.

18. juli 2022

Super rådgivning og sparring

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sebastian og resten af teamet.
I forbindelse med udlejning af min ejerlejlighed, har jeg søgt råd og sparring i hvordan det hele skal sættes op og hvordan det bliver sat korrekt op.

der må man sige at man bliver taget seriøst og alle mine spørgsmål blev taget hånd om, så selv om man ikke er den skarpeste inde for dette område at man er godt klædt på.

Over top karakter herfra.

31. august 2022

Udlejning af bolig

Vi har været meget glade for at bruge IVB i forbindelse med udlejning af vores lejlighed. Super service og dygtige folk. Vi kan varmt anbefale dem.

5. august 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rådgivning og hjælp til forældrekøb

Jeg har fået hjælp af Sebastian i forbindelse med forældrekøb gennem de sidste 6 år. Han har også guides mig gennem en super løsning i forbindelse med afvikling af de 2 lejligheder. Sebastian er virkelig dygtig og meget professionel, dertil kommer en god portion kundeorientering. De varmeste anbefalinger herfra.

5. august 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv