PrivatRevision Anmeldelser 581

4,9

Informasjon om virksomheten

1. Skatterådgiver

Skrevet av virksomheten

PrivatRevision tilbyder skatterådgivning, regnskab, forældrekøb, rådgivning om køb og salg af fast ejendom og juridisk rådgivning til private og ejerledere.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utrolig rask behandling og alltid klar…

Utrolig rask behandling og alltid klar til å svare på spørsmål. Veldig fin opplevelse

4. juli 2024

Kære Gro,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse af os.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og hjælper meget gerne igen en anden gang.

Line Bækmark

Godt

Godt. Responsive.

23. april 2023

Svar fra PrivatRevision

Mange tak for den pæne anmeldelse.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårlig kvalitet og service

Meget dårlig kvalitet og service, flere måneders tavshed i kommunikation

28. februar 2023

Hej Tina

Jeg må desværre konstatere, at du føler, at du har fået en meget dårlig service, og at du vælger at dele dette her.

Set fra vores bord har vi første gang i november forsøgt at hjælpe dig i en sag vedr. skattemæssige spørgsmål. Der er tale om spørgsmål, hvor vi på daglige basis bistår kunder i lignende situationer og med meget tilfredsstillende forløb for vores kunder og for os.

Da vi indledte din sag, bad vi meget konkret om en række oplysninger. Set fra vores side af bordet fik vi ikke de nødvendige oplysninger. Vi forsøgte flere gange på baggrund af det fremsendte at komme med oplæg til godkendelse, men hvor der var ubekendte forhold, der enten måtte bekræftes eller belyses.

Vi prøvede i oktober-november 2022, hvorefter sagen måtte henlægges grundet manglende levering af oplysninger.
Derefter gik der til begyndelsen af februar 2023, hvor du igen spurgte til sagen. Jeg fulgte derfor op på sagen d. 6. februar 2023, hvor jeg (igen) bad om de oplysninger, der var nødvendige.
I den efterfølgende dialog har vi udført beregninger, fået supplerende oplysninger m.v.

Jeg kan dog sammenfattende konstatere, at vi trods omfattende korrespondance, flere delberegninger m.v. ikke har kunnet få de tiltrækkelige oplysninger, sådan som vi har forespurgt både ved din første henvendelse i november og igen i februar.

Efter at have brugt over 8 timer på sagen - resultatløst og uden at kunne få de tilstrækkelige informationer - har vi set os nødsaget til at fokusere på andre opgaver.

Da du gav udtryk for, at du var utilfreds, krediterede vi dertil den fremsendte faktura, som i øvrigt var noget mindre end den burde have været. En gang imellem går tingene ikke som ønsket, og da kan det være fint blot at skilles uden at være hinanden noget skyldigt.

Status er således, at at vi trods gentagne forsøg på at hjælpe dig og betydeligt tidsforbrug, men hvor vi ikke har kunnet få den tilstrækkelige information fra dig, krediterer fuldt ud for dermed at skilles i god ro or oden. Alligevel finder du det rimeligt at bedømme os som her.
Dermed står vi med den oplevelse, at det er os, der er blevet dårligt behandlet af dig.

God og stabil

God og stabil service

8. juni 2022

Kære Anders

Tak for den pæne bedømmelse. Det gør os rigtig glade, når vores kunder har den oplevelse.

Christian Bækmark

Vis anmeldelser på alle språk. (581 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv