Islam inspired Anmeldelser

4,9

Mijn vrouw was heel blij met de giftbox en de gepersonaliseerde geschenktas. Ook heel erg bedankt voor de gratis extraatjes die erbij zaten. Moge Allah uw bedrijf zegenen.

Ik bestelde gisteren en kreeg het vandaag binnen! Top service en goede communicatie. Ik krijg ook heel snel reactie op instagram.

Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om... Vis mer

Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Vis mer

1. Gavebutikk
  2. Bagasjebutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Takkekortbutikk
  5. Håndarbeid

Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

23 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

10/10!

Wauw, zo netjes en leuk verpakt. Ik had stickers besteld en ze waren 2 dagen later al binnen. Zelfs nog een tasje bij gekregen!✨🤍 Heel erg bedankt. Aanrader!

1. mars 2024

Assalamu Alaikoum

Assalamu Alaikoum. Ik heb van deze geweldige bedrijf stickers gehaald voor Palestina 🇵🇸, ik ben super blij, ik kreeg ook gratis totebags van free Palestine 🇵🇸♥️, top bedrijf alles netjes ingepakt, ik raad iedereen aan.

23. februar 2024

Pareltje

Eerste bestelling binnen en de producten zien er werkelijk prachtig uit. Mooi afgewerkt en verzorgd. Zoek je iets wat echt mooi en uniek is dan raad ik je aan hier een kijkje te nemen. Dit bedrijf is een pareltje.

21. februar 2024

Heel blij met mijn stickers en tags

Heel blij met mijn Palastina stickers en tags🇵🇸, beide van super goede kwaliteit! Als bonus ook nog een mooie tote bag ontvangen, dankjewel Ellen ❤️!! + een super snelle service! Mocht je ooit ook nog T-shirts gaan bedrukken, dan ben ik er als eerste bij.

21. februar 2024

Een top bedrijf

Een top bedrijf! Alles netjes gekregen binnen drie dagen, plus als extra een gratis totebag bovenop mijn bestelling. Enige wat er niet bij zat, waren de gratis boekenleggers maar dat is geen probleem! Verder was alles netjes ingepakt en zorgvuldig afgewerkt met een Palestina sticker, heel leuk! Leuke spulletjes en van goede kwaliteit!

13. februar 2024
Logoen til Islam inspired

Svar fra Islam inspired

Dankjewel voor de mooie review Sara! We zullen de boekenleggers begin volgende week nasturen, want deze hadden er uiteraard wel bij moeten zitten. Onze excuses voor deze vergetelheid!

Uniek

Vriendelijke, vlotte, goede service. Prachtige unieke exemplaren ook de Palestina collectie is knap doordacht en omgezet. Aanrader voor verschillende gelegenheden! Allahoumma Bariek

24. oktober 2023

In love 😍

Mijn pakketje is binnen 2 werkdagen geleverd. De producten zijn heel mooi en het was ook erg leuk ingepakt! Ik ben er super blij mee. Bedankt!

26. januar 2024

Service was above and beyond!

Alles was netjes en heel zorgvuldig verzorgd (en precies zoals op de foto's!). Hiervoor zou ik al 5 sterren geven :)

Ook de bezorging was super snel + Ellen ging above and beyond door geschenken er bij te doen ♡

Lekkere chocolatje, een super mooie #FreePalestine tote bag en creative educational bookmarks over Palestine (heel nodig in deze tijd!)

Al in al, ben ik super tevreden met de service en kwaliteit.
Allahuma baraak

16. januar 2024