Islam inspired Anmeldelser

4,9

Mijn vrouw was heel blij met de giftbox en de gepersonaliseerde geschenktas. Ook heel erg bedankt voor de gratis extraatjes die erbij zaten. Moge Allah uw bedrijf zegenen.

Ik bestelde gisteren en kreeg het vandaag binnen! Top service en goede communicatie. Ik krijg ook heel snel reactie op instagram.

Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Vis mer

1. Gavebutikk
  2. Bagasjebutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Takkekortbutikk
  5. Håndarbeid

Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

23 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle service

6. juli 2026

Top service & kwaliteit!

Moge Allah uw bedrijf zegenen.

4. juli 2026

Hart voor haar producten

Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om het strooisel eraf te halen. Voor wie het kado was, vond het geweldig en wilde meteen weten waar ik het had besteld dus zeker een succes!

23. april 2026
Logoen til Islam inspired

Svar fra Islam inspired

Dankjewel voor jouw mooie review en ook voor de geweldige tip met betrekking tot het slabbertje. Dat is iets waar ik niet eerder heb bij stilgestaan. Voortaan wordt deze verpakt in een transparante folie zodat de houtwol er niet aan blijft kleven. :)

Enorm tevreden

Enorm tevreden over de service en mijn bestelling. Vind alle producten echt enig Allahoemabarek! ♥️

8. februar 2026

Leuke winkel!

Ben op zoek gegaan naar een kado voor een collega die op umrah zou gaan. Elhamdulilah kwam ik deze site tegen! Echt leuke unieke kadootjes. De collega was er erg blij mee!! En is inmiddels op umrah geweest. Als er weer een kado nodig is kom ik zeker weer terug! Goede service en netjes op tijd pakket geleverd.

13. november 2025

Ik ben erg tevreden over mijn…

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De producten kwamen precies zoals het beschreven stond. De bestelling verliep kei goed en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Zeker een aanrader, ik bestel hier zeker en vast nog!

10. november 2025

Nog veel winst te behalen

De ideeën zijn mooi en leuk, maar de producten zijn beschadigd en gekreukeld aangekomen (cadeautassen). Theelabels slordig en los, chocolaatjes ook erg klein. Hier valt nog veel winst te behalen!

6. oktober 2025
Logoen til Islam inspired

Svar fra Islam inspired

Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat de producten niet helemaal naar wens waren.

Ik begrijp dat het vervelend is als de cadeautassen beschadigd aankomen. Eind deze week komen er nieuwe en stevigere tassen in het assortiment die beter geschikt zijn voor transport. Ik had je deze graag opgestuurd maar ik vrees dat ze er niet tijdig zullen zijn.

Het klopt dat de theezakjes met label aan vastgeniet, los in het bokaaltje worden gedaan, maar het is uiteraard niet de bedoeling dat de labels loskomen van de theezakjes. Ik weet niet of dit effectief gebeurd is, maar ik zoek in elk geval naar een oplossing hiervoor.

Wat betreft de chocolaatjes: de afmetingen staan vermeld in de productomschrijving, maar ik neem je opmerking graag mee om dit nog duidelijker te communiceren.

Mijn excuses voor het ongemak en nogmaals bedankt voor je feedback. Ik heb zonet een terugbetaling in gang gezet

Met vriendelijke groeten,
Ellen van Islam Inspired