Iqbrain Anmeldelser 16

2,7

2,7

Under middels

BONDEFANGERI

Jeg har samme oplevelse som mange andre her.

Jeg klagede over at blive trukket 12 $ oveni de 2$ som en IQ test kostede, - og fik sørme 7$ retur!
Nu ser jeg så, at der en uge efter pludselig er hævet 29 $ på min konto af IQ Brain !

20. januar 2026

Lad være med at lave deres iq test og…

Lad være med at lave deres iq test og betale et lille beløb for at få svaret på testen. Efterfølgende har du nemlig tegnet et abonnement, selv du ikke selv har gjort det eller sagt ok til det. Efterfølgende bliver man pludselig trukket næsten 200,- kr. som de ikke vil betale tilbage. Har derfor måttet spærre mit kort i banken og bestille et nyt. Så svindel og bedrag!!

15. januar 2026

A fuir

Faites un test de QI et c'est parti pour l'arnaque légalement encadrée (abonnement forcé).
Le premier prélèvement (somme modique) est OK, vous avez donné vote accord, mais les autres qui suivent, non!
Les annonceurs sont complices!
L'argent n'a pas d'odeur...

29. desember 2025

SVINDEL !! .... FRAUD !!

Faldt over deres annonce da jeg læste avisen.
Efter at have taget deres test, skulle jeg betale 1,98 $ for at se mit resultat. Beløbet fremgår af kvittering modtaget på mail.
Næste morgen modtager jeg en sms fra min bank at mit kort er spærret. Finder frem til at det er spærret som følge af en transaktion på 11,96 $
Bankrådgiver opfordrer til at mit kort forbliver spærret, da det er et velkendt trick at forsøge at hæve mere end aftalt, for at se om der er hul igennem, hvorefter der eventuelt kan hæves større beløb.
Dette er, uanset hvad der ville være sket efterfølgende,
SVINDEL !! .... FRAUD !!

Btw. scorede 132 - så har aldrig været klogere LOL

23. desember 2025

Svindel!

Udfyldte en test på 20 spørgsmål, og først ved afslutningen af denne, kunne man bede om resultatet. Man skulle oplyse sin mail adresse, og give samtykke til ca. 20 sider på engelsk, hvor jeg bemærkede at “No fee usually required”.
Da jeg havde givet mit samtykke skulle jeg pludselig vælge hvilket abonnement jeg ønskede mig. Nu fremgik det desuden, at man har samtykket i en sådan kontrakt, og at man ikke slipper for betaling. Som tilsyneladende bare vokser.
Hold jer fra denne hjemmeside,
Det er ren svindel.

5. desember 2025

Attenzione: sitto/app truffa

Attenzione: si tratta di sito/app truffa!
Ti chiedono 2 dollari per vedere i risultati di un test di intelligenza molto succinto (20 domande), ma poi ti addebitano 10 dollari per il report completo, senza avvisare dell'addebito. Dopo altri pochi giorni di addebitano 29 USD per un non meglio precisato abbonamento, mai sottoscritto (a cosa poi?).

Attenzione anche al fatto che, se foste incappati in questa truffa, pagando con PayPal, PayPal non dà più le garanzie che dava un tempo. E' diventato difficilissimo aprire una contestazione per addebito non dovuto: si gira a vuoto tra mille menu e sotto menu, sia che si proceda alla contestazione tramite app, che tramite chat, che per telefono.
Non si trova neanche un indirizzo di mail a cui fare una segnalazione fuori dalle tassonomie da loro previste. In pratica sembra che sia tutto concertato per rendere difficili, se non impossibili, le contestazioni, i rimborsi e anche le segnalazioni, di cui si potrebbero peraltro avvantaggiare i loro stessi clienti.

4. august 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis