Super blij met mijn aankoop
Super blij met mijn aankoop! Snel ontvangen en fijne communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar :)
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Fijne communicatie! Snelle verzending en mooie kleding. Echt een aanrader.
Super snelle reactie via de klantenservice en kon echt super snel het pakketje afhalen!
Fijn contact met de eigenaresse en snelle levering. Kleren van goede kwaliteit.
Ik heb hier een super mooie pantalon besteld! Super service die ook heel snel is, en de pantalon was van hele mooie kwaliteit! Net zoals op de foto’s! Ik ga zeker nog vaker hier bestellen!
Super service en goede kwaliteit!
Ik heb meermaals bestellingen geplaatst bij Innoé. Altijd onwijs goede en snelle service. Eigenaresse reageert super snel op vragen. De kwaliteit van de kleding is erg goed. Ik ben er zeer tevreden over. Super leuke online webshop!!!
Super snelle levering, de producten zijn altijd naar verwachting!
Al meerdere dingen besteld bij deze leuke webshop. Contact en verzending is super goed en snel! Items komen in goede staat en netjes verpakt aan. Wanneer je iets wil retourneren, kan dit snel en makkelijk. Al met al top service en een super lieve eigenaresse!! Zeker een aanrader!