Vandaag met de Audi A5 coupé vanuit België naar Spijkenisse, om deze te laten voorzien van Android/Apple Carplay. Upgrade 2026. Communicatie, advies alles TOP. Inbouwservice heel mooi en goed ingebouw... Vis mer
Se hva andre synes
In mijn mercedes e klasse w211het dynavin 10 inch scherm laten plaatsen Hele mooie navigatie en loepzuiver beeld. Montage was ook snel en vakkundig. Mensen zijn vriendelijk en je kan wel 100 keer bell... Vis mer
Dynavin N7 hier gekocht: AANRADER! Super vriendelijk, duidelijke uitleg, keurig ingebouwd. Wil je meer weten ook dat kan after sales is prima op orde bij dit bedrijf. Kortom hardwerkende mensen met... Vis mer
Na veel speurwerk bij Inbouwnavigatie een systeem gekocht voor onze bmw x5 Telefonisch prima geïnformeerd en daarna de bestelling geplaatst. Inbouw was zoals beloofd plug n play echter bleef er 1... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dynavin, uw partner in zorgeloos reizen. Autoradio navigatie inbouw systemen voor alle automerken
Kontaktopplysninger
Oberonweg 262, 3208pg, Spijkenisse, Nederland
- 0181674004
- verkoop@inbouwnavigatie.com
- inbouwnavigatie.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Levering en product navigatie systeem…
Levering en product navigatie systeem was tijdig en werkt goed.
Beschrijving bij het product komt overeen met werking.
Maar helaas werd er bij de dab + een module niet geleverd. Ondanks weken geduld en via mail contact met medewerker geen reactie, late reactie en vragen om fotos die gestuurd zijn,ook geen reactie laat staan nazending van de module.
Voel mij redelijk bedrogen, vandaar 1 ster.
Vandaag bericht dat module wordt gestuurd, mogelijk komt het nog goed.
Heeft dan ongeveer 6 weken geduurd met trage antwoorden etc
Module aangekomen, heeft langgeduurd veel gemaild. Lijkt vooral interne communicatie die niet op orde is.
Toch nog goed gekomen 5 sterren product aftersales kan dus beter 2 sterren totaal 3 sterren daarom
Top bedrijf met zeer goede service!!!
Heb een navigatiesysteem gekocht voor de Mini Cooper D R56. Apparaat ingebouwd en kreeg het niet werkend door een software probleem. Aardige dame, Sylvia verschillende keren aan de lijn gehad, en dankzij haar goede uitleg een Sd kaartje met nieuwe update software welke ze me hadden toegestuurd, geïnstalleerd en alles werkt nu perfect. Prima service en ik ga jullie zeker aanbevelen!!! Roland
Vermijden, ten alle tijde !
Ik kan een lang verhaal schrijven, maar ik houd het kort.
Autoradio bij hun gekocht, echter de aansluitkabel welke ik nodig had ontbrak (stond wel op de foto met meegeleverde accessoires). Met een eigen standaard Iso-kabel kon ik hem tijdelijk aansluiten, maar zonder stuurwielbediening.
E-mails werden genegeerd en pas toen ik na weken een 1 ster review plaatste zeiden ze dat ze me zouden helpen als ik de review weghaalde. Ik heb de review weggehaald, weken gewacht, maar helemaal noppes.
Toen ik informeerde naar de status zeiden ze dat ze een e-mail hadden verstuurd (dit is nooit gebeurd!!) waarin ze vroegen of ik even naar Spijkenisse wou komen (110 km bij mij vandaan).
Om een lang verhaal kort te houden; Nu,10 maanden later heb ik nog steeds de aansluitkabel niet waar ik recht op heb.
Ik zal het er dus mee moeten doen, en aangezien ik uiteraard wel wil dat mijn stuurwielbediening werkt, gaat deze radio er uit en bestel ik ergens anders een nieuwe. Weggegooid geld.
Nog nooit zo'n extreem slechte ervaring met een bedrijf meegemaakt.
Dynavin N7 bij inbouwnavigatie
Dynavin N7 hier gekocht: AANRADER!
Super vriendelijk, duidelijke uitleg, keurig ingebouwd. Wil je meer weten ook dat kan after sales is prima op orde bij dit bedrijf. Kortom hardwerkende mensen met de juiste ondernemers instelling. Service First Profit Follows.
heel veel succes in de toekomst.
Goede kennis van zaken…
Goede kennis van zaken supervriendelijke mensen Mercedes cla 2016 systeem in laten bouwen helemaal perfect
In deze zaak krijg je goede service en…
In deze zaak krijg je goede service en leveren goede spullen heb radio met navigatie gekocht werkt prima en is mooi en netjes afgewerkt
I need more stars!!!
I need more stars!!!!
Ik kocht vorige week een gps inbouw voor mijn c-crosser, heb hem zelf geplaatst. Ik kan enkel dit bedrijf een grote pluim toesturen, de hulp die ik kreeg via chat, via wathsapp, alles correct en snel, met bovendien zeer goede kwaliteit geleverd. Danny
Autoradio Besteld voor Dodge Caliber
Autoradio Besteld voor Dodge Caliber
Mooie en nauwkeurige navigation
Vakkundige inbouw en goede service
Geen gezeig Als je hulp of service nodig heeft
Slechter dan dit kun je niet krijgen
Slechter dan dit kun je niet krijgen. Als je dan probeert het systeem terug te sturen (wat natuurlijk mag!?) dan krijg je een discussie en een grote mond.Nu wilde ik er langs gaan om alles persoonlijk terug te geven en mijn geld terug te eisen, echter heb ik geen zin om gearresteerd te worden. Lang verhaal kort: het is een bagger systeem, zeer slecht (als het al werkt) slechte graphics en men beweerd te leveren aan Pon...... euhhhh Als dit in een VW standaard zou zitten, kocht ik hem niet, zo slecht is dit systeem.
android navigatiesysteem gekocht
android navigatiesysteem gekocht en laten installeren voor de mercedes c klasse w204
super mooie afwerking en vakkundige inbouw door de monteurs. systeem werkt naar volle tevredenheid.
zo mogen er wel meer winkels wezen. Top
Ik voel mij bedreigt, geïntimideerd, bedrogen en gestalkt
Geachte lezer(s),
Door de imponerende manier van doen, agressieve manier van handelen, stalken via mijn mobiele nummer, ongevraagd SPAM berichten sturen via SMS, dominantie manier van de gang van zaken, valsheid in geschriften en bedreigingen heb ik besloten de review te verwijderen. Echter, Deze muis krijgt een staart, ik wil alle medewerking verlenen en zoveel mogelijk instanties aanschrijven. Dit bedrijf MOET worden gestopt voordat er meerdere slachtoffers vallen. Lees alle review als u negatieve reviews inbouwnavigatie.com intypt via GOOGLE.
Geachte Trustpilot ik hoop dat u mijn e-mail en klacht in behandeling wilt nemen en dat ik van u mag horen
Hartelijke groet
Mike
Hartelijke groet
Mike
Nieuwe androidradio voor mijn Skoda Fabia
Zaterdag 1 december heb ik hier een android radio gekocht. Ik was nogal op het verkeerde been gezet door enkele negatieve reactie's die er over dit bedrijf geschreven zijn. Maar dat was gelukkig niet nodig.
Ik ben prima geholpen en de radio is keurig netjes ingebouwd. De radio werkt naar volle tevredenheid.
autoradio navigatie peugeot 5008…
autoradio navigatie peugeot 5008 gekocht en zeer tevreden.
de radio moest vervangen worden door de dealer blauwendaal omdat deze kort na aanschaf van de auto defect raakte. de dealer heeft een inbouw afspraak bij inbouwnavigatie geregeld. op de dag van de inbouw stond de radio plus camera klaar voor inbouw . echter wij hoefden geen camera en hebben het bedrag van de camera netjes terug ontvangen. Daarna nog een aantal keren langs geweest om wat vragen t stellen. keurig geholpen met een lekkere bak koffie. Het toestel werkt super. Wij zijn zeer tevreden over inbouwnavigatie.
Loze beloftes & slechte communicatie
Afgelopen jaar bij inbouwnavigatie een navigatiesysteem gekocht waarbij verteld was dat alles goed zou functioneren en er prima service zou zijn vanuit hun en de fabrikant. Na het melden van het probleem waarbij de weergave van de parkeersensoren niet klopte bij inbouwnavigatie zouden hun contact opnemen met de fabrikant. Diverse keren er zelf achteraan moeten bellen voor de status, maar dan waren het feestdagen in het buitenland, dan vakantie tijd en zo steeds allerlei excusessen.
Na 3 maanden te horen gekregen dat er een software update zou zijn en die werd opgestuurd van de fabrikant naar Inbouwnavigatie... maar ook dit duurde weer weken lang zonder enige communicatie vanuit Inbouwnavigatie met de status. Na vele malen zelf erachter aan te bellen was na 2 maanden de software eindelijk "gearriveerd".
Uiteindelijk hebben ze de software geupdated in de auto, is mijn navigatiesoftware er af. Gelukkig heb ik mijn eigen navigatie software nog terug kunnen zetten.
Afijn; probleem nog niet opgelost na de update. Nu moest er weer nieuwe canbus in komen, na vele weken verder en weer zelf moeten zeuren om status updates te krijgen, vertelde ze mij opeens dat deze al opgestuurd was 3 weken geleden met DPD, nooit wat ontvangen! En volgens de track & trace wel van POST NL vertelde inbouwnavigatie... Uhhh Post NL??? Het was toch DPD. Afijn, nieuwe poging waarbij ze nu mijn adres hebben genoteerd wel de canbus ontvangen. Wederom geen oplossing....
Afijn, na een moedeloos verhaal nog steeds niet opgelost, en ben er nu ook wel klaar mee om erachter aan te zeulen... De navigatie kosten maar 500euro... dus we kunnen helaas niet alles verwachten voor dat geld :)
Conclusie: loze beloftes en slechte communicatie
perfecte ervaring!
Mooie plek om je autoradio navigatie te kopen. Ik heb een radio gekocht voor de Volkswagen met Android . Van aankoop tot aftersales helemaal dik in orde
En dus ook een dikke 10 !
Koop hier niet
Koop hier niet! Erg slechte winkel. Geen service en niet reageren op mails. Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar en als ze opnemen dan is het totaal geen productief gesprek en halen ze het bloed onder je nagels vandaan. Mijn probleem is nog steeds niet opgelost na een half jaar. Ook reageren ze niet op mijn rechtsbijstandsverzekering, maar ben ik nu gelukkig schadeloos gesteld door mijn rechtsbijstandsverzekering.
Edit voor reactie van inbouwnavigatie:
Leuke reactie om te proberen jezelf in een beter daglicht te stellen, maar zowel ik als jij weten allebei hoe het zit.
En nee, ik heb niet verzuimd om te reageren, dat heb ik altijd netjes gedaan. Jullie reageren niet.
En nee, ik heb niet 2x een canbus van jullie gehad. En nee, jullie hebben niet gevraagd die retour te sturen. Ik heb geen info gehad hoe ik die moet gebruiken, ook daar wacht ik nog steeds op een reactie van jullie.
En nee, ik gebruik jullie systeem niet meer omdat hij niet werkt. Waarom heb ik het recht niet om het systeem te houden? Aan wie moet ik hem dan geven? De rechtsbijstandverzekering? Nee hoor, daar hebben zij niet om gevraagd. En aan jullie ga ik hem al helemaal niet geven, want jullie hebben mij mijn geld niet teruggegeven.
En nee ik hoef mij ook niet te schamen. Ik maak geen misbruik van het verzekeringssysteem, zij boden mij dit aan, ik wilde eigenlijk doorgaan met de deurwaarder en de rechtbank, maar op advies van de rechtsbijstandverzekering toch maar de schadeloosstelling aangenomen.
Maar neem vooral contact op met mijn rechtsbijstandverzekering, dat zal het eerste contact van jullie kant zijn. Zij hebben 1x een aangetekende brief verstuurd en 3x een mail, maar jullie hebben gewoon het fatsoen niet om erop te reageren. Jullie moeten je echt schamen voor jullie omgang met klanten. Ik weet dat ik niet de enige ben met problemen met jullie!

Svar fra Dynavin Benelux
ik heb een prima ervaring met…
ik heb een prima ervaring met inbouwnavigatie. een autoradio navigatie gekocht voor een mercedes ML. Ondanks dat er een fiber optical aansluiting in mijn auto zat heeft de monteur het systeem keurig aan de praat gekregen. Ik moest later nog een software update hebben maar was niet in de gelegenheid om langs te gaan aar spijkenisse. Was geen probleem,
monteur kwam bij me thuis en heeft het prima geregeld. TOP service
Waarschuwing voor allen die een…
Waarschuwing voor allen die een navigatiesysteem willen laten inbouwen bij inbouwnavigatie.com in Spijkenisse
Hierbij wil ik u oprecht waarschuwen , ga naar een erkend bedrijf die garant staat voor hun producten.
Dit is zeker niet dit bedrijf want ze zullen alles doen om het product aan u te verkopen maar geven niet thuis als er iets fout mocht gaan.
Ze beloven van alles houden u zelfs maanden aan een lijntje maar doen vervolgens echt helemaal niets om tot een oplossing te komen.
Er zijn genoeg erkende bedrijven die behoorlijk omgaan met hun klanten en er alles aan doen om u als tevreden klant graag terug zien komen.
Niet inbouwnavigatie.com deze interesseert het werkelijk niets. Kijk maar is op hun reviews op hun site hier staan alleen maar positieve berichten wat u gelijk argwanend zou moeten maken.
Ik kan u slechts op deze wijze nog waarschuwen.
Neem een mooi en goed systeem ergens anders en trap niet in dit bedrijf.
Krijgt u toch problemen met hun ( wat ik u kan garanderen) denk dan toch maar eens terug naar dit review .
Lees ook maar eens radar of kassa er op na en lees u goed in op dit bedrijf via internet u zult verast staan .
Elke klant die hier niet heen gaat is er een klant die slim is en gered is voor veel ellende met dit bedrijf.
Hier nog even een reactie op uw reply,
U belt niet... anders zou ik dat zien in mijn telefoon bij gemiste bij gesprekken . U kent mijn mail adres ook kon u eerder ook goed vinden.
Niets van dit alles. U beweert dit telkens weer opnieuw . Er komt geen einde aan van uw valse beloftes, hier geloof ik niets meer van. Het enigste wat van belang is dat mensen gewaarschuwd dienen te worden voor uw bedrijf en uw maanden lang rekken van zogenaamde oplossingen. Elke toekomstige klant die afziet om bij u iets te bestellen wordt een hoop ellende bespaart. Daar is waar het nu om gaat. En nee ik wil geen ander nieuw of wat voor navigatiesysteem dan ook van u . Daar trappen we niet meer in.

Svar fra Dynavin Benelux
Deze mensen weten wat service is !!!
Deze mensen weten wat service is !!!! navigatiesysteem besteld voor mijn Jeep hierbij aangeven dat ik het apparaat graag voor het weekend wilde ontvangen. Toen bleek dat de zending bij de vervoerder mis was gegaan (ik werd door een medewerker van inbouwnavigatie gebeld) was het heel duidelijk voor deze medewerker, ik moest worden geholpen !! De medewerker vroeg waar ik woonde dan kon hij eventueel een systeem bij mij afgeven. Omdat de afstand groot was gaf ik zelf aan ergens in het midden af te spreken. Keurig op de afgesproken tijd kwam de medewerker met een systeem aan !! Toch een stukje vertrouwen om het systeem kosteloos mee te geven. Toen het bestelde eerst systeem alsnog bij mij binnen kwam op de zelfde manier het systeem weer aan de medewerker overhandigd. Dit bedrijf is echt een aanrader !!
Prima winkel voor navigatie in de auto
In de winkel geweest voor de aanschaf van een navigatie systeem voor mijn vw polo. Mijn oog is gevallen op de dynavin n7
Fantastisch systeem mooie integratie
Ben er erg blij mee- goede winkel met vriendelijke mensen en goed advies
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.