imove AS Anmeldelser

4,1

Litt vanskelig å finne lokasjonen når jeg skulle hente bilen. Manglende skilt ? Det var gjenglemt papirer i hanskerom (sensitive) som burde vært fjernet. Det var også et brukt kjøkkenglass i midtkon... Vis mer

Jeg er meget fornøyd med mitt kundeforhold hos iMove. Hver eneste gang jeg har hatt behov for å kontakte dem, har jeg møtt på serviceinnstilte og høflige medarbeidere. Vi har vært på utkikk ette... Vis mer

Jeg benytter imove til å leie bil. Jeg er kjempe fornøyd med bilen, tjenesten og servicen. Jeg har alltid opplevd en fantastisk kundeservice og de svarer raskt. I tillegg har de ingen skjulte utgifter... Vis mer

Sendte forespørsel på varebil, som hyttebil. Fikk beskjed om at de skulle sende saken videre til Oslo-teamet for å se etter mulig løsning. Her fikk jeg kun tilbakemelding på at det per dags dato ikke... Vis mer

1. Billeasing
  2. Bilforhandler
  3. Bilutleiefirma
  4. Bildeling
  5. Leasing

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje. imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å forenkle mobilitetshverdagen din. Bestil din neste bil her; https://secure.imove.no/postcode

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig praktisk og enkelt

Veldig praktisk og enkelt. Kommer til å anbefale det til andre. Greit å få vite på forhånd at det er forventet at man vasker bilen innvendig og utvendig ved tilbakelevering når man inngår en avtale, siden det ikke er vanlig ved annen billeie. Skulle også ønske man kunne bytte bil "på impulsen" og ikke forhåndsbestille to uker i forveien. Forståelse for at det ikke alltid er mulig.

6. april 2022

Enkelt og greit og en god løsning for å…

Enkelt og greit og en god løsning for å kunne leie bil til en grei pris . Litt minus for dårlig oppfølging når noe er feil hos meg eit blink lys som ikkje fungerer. Litt vanskelig å komme i kontakt med dere kunne vert lettere å hatt en fast kontakt

21. mars 2022

Fleksibelt og enkelt

Fleksibelt og enkelt! Lett å hente og levere bil. Rask service ved spørsmål. Gunstig avtale, med gode priser og kort bindingstid. 👍Anbefales!

15. mars 2022

Høy grad av service og god fleksibilitet

Vi har vært på utkikk etter ny bil, men med fleksibiliteten som vi får med iMoves abonnement, er sannsynligheten lav for at vi går til innkjøp. Hvertfall basert på vårt behov for bil.

10 av 10!

10. mars 2022

Det er veldig vanskelig å snakke på…

Det er veldig vanskelig å snakke på chatt. Hver gang snakket man med ny person og forteller problem på nytt. Har ikke god opplevelse

21. februar 2022
Logoen til imove AS

Svar fra imove AS

Hei,

Så kjedelig å lese at du ikke var fornøyd med kundeservicen. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og vi skal se på hva som har skjedd i ditt tilfellet.

Vårt mål er å tilby den beste kundeservicen og har derfor åpen chat alle dager i uken med rask svartid og løsningsgrad.

Vi kontakter deg for å rette opp i dette

Lite strøm og hvor bilen sto parkert

Fikk bilen levert med 26 km strøm (ikke fulladet) og jeg hadde 22 km til enebolig. Var heller ingen forklaring på hvor eksakt nøkkelutlevering var og måtte ringe support til dem som håndterte nøkkel boks (ikke dere) så måtte jeg starte jakten på å finne bilen etter å ha gjennomgått utenfor parkeringshus, så gjennomsøke parkeringshus i 1,2 for endelig finne dem i 3 etasje. 🤔

31. januar 2022
Logoen til imove AS

Svar fra imove AS

Hei Kim,

Takk for tilbakemelding

Dette er ikke i henhold til vår standard og det har skjedd en feil fra vår side her. Dette beklager vi på det sterkeste og vi ønsker å rette opp i den dårlige starten du fikk som kunde hos oss.

Vår kollega i Stavanger kontakter deg