imove AS Anmeldelser

4,1

Litt vanskelig å finne lokasjonen når jeg skulle hente bilen. Manglende skilt ? Det var gjenglemt papirer i hanskerom (sensitive) som burde vært fjernet. Det var også et brukt kjøkkenglass i midtkon... Vis mer

Jeg er meget fornøyd med mitt kundeforhold hos iMove. Hver eneste gang jeg har hatt behov for å kontakte dem, har jeg møtt på serviceinnstilte og høflige medarbeidere. Vi har vært på utkikk ette... Vis mer

Jeg benytter imove til å leie bil. Jeg er kjempe fornøyd med bilen, tjenesten og servicen. Jeg har alltid opplevd en fantastisk kundeservice og de svarer raskt. I tillegg har de ingen skjulte utgifter... Vis mer

Sendte forespørsel på varebil, som hyttebil. Fikk beskjed om at de skulle sende saken videre til Oslo-teamet for å se etter mulig løsning. Her fikk jeg kun tilbakemelding på at det per dags dato ikke... Vis mer

1. Billeasing
  2. Bilforhandler
  3. Bilutleiefirma
  4. Bildeling
  5. Leasing

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje. imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å forenkle mobilitetshverdagen din. Bestil din neste bil her; https://secure.imove.no/postcode

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Klar og enkel kommunikasjon

Klar og enkel kommunikasjon. Service-omstilling hos alle jeg er i kontakt med og klare og lettforståelig oppfølging av p-kostnader.

8. januar 2023

Svar fra imove AS

Hei, og takk for denne hyggelige tilbakemeldingen. Det er gledelig å høre at du er fornøyd med kundebehandlingen hos oss!

Begynte sløvt, verre nå

Jeg har anmeldt de en gang tidligere, rett etter start av forholdet (BMW ix 40). Da var det ikke helt greit for de rotet mye. Det er det samme nå, det verste er at det ikke går an å få svar, de svarer ikke på e-post og på chat gir det heller ingen resultater. Bilen har nå stått på verksted siden 21.12.2022, dvs 14 dager, etter at den brøt sammen på veien og måtte transporteres inn via NAF. Hos BMW sier de at den ikke blir ferdig før om tidligst 1 uke. Samtidig fortsetter iMove å fakturere fullpris. Prøver å komme i dialog med dem, men det er håpløst. Med slik kundeservice har de ikke noe i Premiumsegmentet å gjøre.

4. januar 2023

Står til stryk

Konseptet er jo genialt - men gjennomførelsen står til stryk.

Selve bilen er grei nok, men skulle man være uheldig å få fakturert en parkeringsbillett (automatisk skilt-gjenkjenning) så legger imove på nesten 300 kroner! Pr faktura! Det er et uforholdsmessig høyt gebyr!

For min del startet problemene etter innlevering av bil, med ekstraregning for påstått lakkskade. En skade som ikke kan sees med det blotte øye, og uten at man som forbruker/kunde blir hverken hørt eller trodd.

31. august 2022

For et mareritt…

Gledet meg til å prøve en premium bil (BMW IX40) og en sømløs opplevelse, men endte opp med å betale fullpris for et mareritt av en opplevelse. Etter 6 dager begynte diverse feil med bil. 2 helger/hytteturer ødelagt og 1 måned med sikkert over 100 mail, chat, telefoner, koordiering med Imove, verksted, leiebil firma, bergningsbil, Bmw veihjelp, m.m. Håpløs support hvor man må purre på svar/ikke holder hva som loves, forskjellige personer, ikke et nr å ringe til… Fikk ingen form for kompensasjon utover leiebil selv om jeg hadde betalt for en bil/tjeneste jeg ikke fikk og i tillegg måtte bruke min tid på å koordinere at Imove sin bil hadde feil. Utrolig misfornøyd, les betingelser om feil med bil/verksted!

8. desember 2022

Hei,

Vi beklager at du hadde en dårlig opplevelse som kunde hos oss. Det er viktig for oss å sikre at alle kundene våre har en positiv opplevelse når de abonnerer på bil fra oss, og vi beklager at vi ikke klarte å levere på dette denne gangen.

Vi tar kontakt for å diskutere saken videre og komme til en god løsning.

Med vennlig hilsen
imove

Jeg har ikke fått hjelp og informasjon

Jeg har ikke fått hjelp og informasjon, og bedriften er håpløs å få hjelp fra. Jeg måtte benytte annen bil opp på fjellet x 2 i oktober, da vinterdekk ikke ble skiftet som avtalt. I løpet av 1 måned måtte jeg selv ringe til Imove og Dekkmann mange ganger for å purre, uten å få noen svar tilbake. Det var null oppfølging og service fra Imove.

10. oktober 2022

Stort sett fornøyd

Stort sett fornøyd med bilen, og har fått rask hjelp i chat ved spørsmål. Helhetsinntrykket blir likevel trukket litt ned av at det ikke var noen tilstede i lokalet da jeg skulle hente bilen, selv om jeg hadde informert på forhånd om at det var viktig for meg å få bilen til avtalt tidspunkt, og jeg ble ventende i et kvarter i et utrivelig parkeringshus med en del søppel og rotter før kontaktpersonen dukket opp. Bilen var heller ikke fullstendig ryddet, og jeg fant etterhvert en del søppel/emballasje som lå igjen i setelommer og lignende.

3. oktober 2022

Leverte bilen tilbake og avsluttet…

Leverte bilen tilbake og avsluttet abonement i går pga at bilen jeg kjøpte endelig ble produsert.
Jeg hadde leid en fin ioniq fra Imove som jeg var veldig fornøyd med. Det var både enkelt overtakkelse og hyggelig levering av bilen. Spesielt takk til Robin som var rask til å svare og komme med løsning når jeg mente jeg var i "krise situasjoner".
Var ikke helt fornøyd med chatt, men den har stort sett fungert t.o.m på en søndag og sent på dagen...
Fin firma. Anbefales!

1. oktober 2022

Fikk ikke riktig bil og når den ble…

Fikk ikke riktig bil og når den ble byttet fikk jeg en 3 år gammel bil med dårlig batterikapasitet

13. september 2022

Svar fra imove AS

Hei Øyvind. Veldig kjedelig å lese at du ikke har vært fornøyd med starten på ditt bilabonnement. Vi ønsker veldig gjerne å få rettet opp i dette. En av våre medarbeidere vil ta kontakt med deg. Ønsker deg en fin ettermiddag!