I.Ma.Gi.N. Jewels Anmeldelser

2,4

achat d'un collier au mois de septembre 2025 bijou sous garantie de deux ans, sauf qu'à l'achat le collier est bleu est quelques mois après il deviens blanc. retour au magasin qui reprends le c... Vis mer

We gingen 5 september 2026 rond 16u in gent. We werden enorm onvriendelijk behandeld door de uitbaatster. Ook de kwaliteit van de service is te betreuren. Beter iemand in de zaak zetten die met mensen... Vis mer

Vandaag, samen met m’n dochter, voor de 1e keer naar de winkel in Antwerpen gegaan. Mijn dochter koos nieuwe oorbellen, ik liet mijn piercings vervangen. Maar wat ons alle twee zó hard opviel, was hoe... Vis mer

Ik had een bestelling gedaan (tijdens Black Friday) voor oorbellen. Door mijn eigen fout, omdat op de website in kleine letters staat vermeld dat ze per stuk worden verkocht, slechts 1 oorbel ontvang... Vis mer

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mooi merk!

Draag al zo'n twee jaar oorbellen van deze zaak, gekocht op de negen straatjes, nog steeds in originele staat. En dat voor een leuke prijs. Mooi merk!

17. november 2022

Heb een aantal piercings laten zetten…5

Heb een aantal piercings laten zetten in gent en Antwerpen werken steriel en proper en heel vriendelijk en behulpzaam en voor achteraf nog email gekregen voor de nazorg.
Heel mooie juwelen ik kom zeker nog terug .
Ook online besteld en heel mooi verpakt.

16. desember 2022

commande 1978 non livrée

J'ai commandé (commande 1978) un bijou le 11/11/2022 qui devait être livré entre le 28 et le 30 novembre.
Nous sommes le 01/12/2022 et toujours pas de livraison et l'anniversaire de ma fille est dimanche 04/12/2022.
Pouvez-vous me dire ou en est ma livraison... car sur le site elle est toujours en route avec une date butoir de livraison au 30/11/2022.
Merci de votre réponse.
Mme RUDANT SYLVIE

10. november 2022

Voor de eerste keer een bestelling…

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij I.Ma.Gi.N. Jewels & wauw! De verpakking was zeer goed & mooi ook, ik ben zo verliefd op mijn nieuwe halsketting! Ik heb mijn nieuwe juwelen winkel wel gevonden. Bedankt!♥️

14. november 2022

Een aanrader

Zowel de verkoopsters als de piercer zijn enorm vriendelijk. Ze stellen je op je gemak en nemen echt de tijd voor jou als klant.
Het plaatsen van de piercing gebeurde ook zeer hygiënisch.
Een aanrader!

5. april 2022

Svar fra I.Ma.Gi.N. Jewels

Dankjewel voor je lieve woorden!

Excellent piercer!

Excellent piercer! Please send him the message that i am very grateful for his service. His hygienic and sterility measures were excellent.

5. april 2022

Svar fra I.Ma.Gi.N. Jewels

Thank you so much for your kind words! We've send your message to our piercer Pedro

bad service

slechte service met betrekking tot een tegoedbon

18. mars 2022

Svar fra I.Ma.Gi.N. Jewels

Dag Marie, bedankt voor je review. Het spijt ons dat te horen. We proberen steeds een zo goed mogelijke klantenservice te garanderen. Mogen we je vragen wat er juist is misgegaan?
Groetjes I.Ma.Gi.N. Jewels

Es kam nur ein Ohrring an

Es kam nur ein Ohrring an, obwohl ich ein paar bestellt hatte und 8€ für den Versand bezahlt habe. 🤷‍♀️

14. mars 2022

Svar fra I.Ma.Gi.N. Jewels

Hi! Thank you for your feedback.

Most of our earrings are sold by the piece.

"Mix and match" is kind of the concept of our earrings. We like to give our customers the option to play with the earrings and make different combos.

Thank you for your understanding.

Take care

Engraved jewelry

I ordered an engraved bracelet and I was pleasantly surprised! Lettering was fine and perfect!

9. mars 2022

Svar fra I.Ma.Gi.N. Jewels

So happy to hear! Thank you for your kind words

Bediening top

Bediening top , was nochtans een jobstudent. Zeer goed. Zeer vriendelijk en professioneel

9. mars 2022

Svar fra I.Ma.Gi.N. Jewels

Zo blij dat te horen! Bedankt voor de lieve woorden

Goede service

Hele goede service in Antwerpen. Ik liet een 3e gaatje piercen, na enkele dagen kwam ik erachter dat er iets mis was met het juweeltje. Het bleek een fabrieksfout en werd zonder problemen opgelost in de winkel! Ik kom nog terug :)

5. mars 2022

Svar fra I.Ma.Gi.N. Jewels

Super blij om te horen. Erg veel plezier met je nieuwe gaatje! 🌸

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis