Alle varer som beskrevet. Forsendelse lidt langsom men inden for rimelighedens grænser. Pris ok. Kvalitet matcher pris. Lille gave vedlagt, sød gestus, mange tak. Generelt mange valgmuligheder i websh... Vis mer
Se hva andre synes
Super fin kvalitet. Fineste burkini med super detaljer til fæstning af stoffet så det ikke skrider op. Eneste minus skulle være at der mangler forring i overdelen
I liked that it was as good as my expectations. but i've heard that you get a undercap with it but i didn't get it with mine. But i don't if it was because of the different material or you guys just d... Vis mer
Selskapet har svart
Virkelig flot og lækkert islamisk tøj! Søsteren bag er så sød Masha’Allah, og står altid klar med at hjælpe/besvare spørgsmål❤️ Her vægter man kunden højest! Mine største anbefalinger her til 🌺
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Velkommen til ilovemyhijab.com. I Love My Hijab er skabt med kærlighed til hijaben og respekt og omtanke for dem, der bærer den. Vi udvælger vores varer med fokus på kvalitet, komfort og holdbarhed. For os er det vigtigt, at du ikke bare er tilfreds med dit køb, men føler dig tryg gennem hele oplevelsen – fra du besøger vores side, til du modtager din ordre. God service og pålidelige produkter er ikke noget ekstra for os. Det er grundlaget for alt, vi laver.
Kontaktopplysninger
Finlandsvej 35,3th , 7100, Vejle, Danmark
- Kontakt@ilovemyhijab.com
- ilovemyhijab.com
Pålidelig shop og kvalitet der matcher pris
Alle varer som beskrevet. Forsendelse lidt langsom men inden for rimelighedens grænser. Pris ok. Kvalitet matcher pris. Lille gave vedlagt, sød gestus, mange tak. Generelt mange valgmuligheder i webshoppen.
Kom hurtigt og var virkelig fint pakket…
Kom hurtigt og var virkelig fint pakket ind.

Svar fra I love my hijab
Kvalitet til gode priser.
Jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg bestilte 3 abayas, og alle er virkelig smukke samt i god kvalitet. Oven i købet fik jeg en gratis khimar. Tusind tak for den.
Super fin kvalitet
Rigtig fin oplevelse!
Rigtig fin oplevelse - desværre var abayen ikke lige mig. Det er svært for mig at finde noget der sidder pænt på mig, da jeg ikke er særlig høj.
Men super service og kvalitet. Vil klart lave et nyt køb :)
Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering. Søsteren svarer med det samme, en sød sælger.
Hurtig levering. Fin produkt, dog kunne det nævnes at ærmerne var lige lidt for korte ift kjolerne. Jeg ville dog ønske at udvalget var endnu større.
Alt i alt et fint sted at handle.
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet af tørklæde og nåle og hurtig levering. God og nem hjemmeside, hvor der er større udvalg end forventet og til god pris, anbefaler dem gerne til andre.

Svar fra I love my hijab
Rigtig god og hurtig kundeservice
Rigtig god og hurtig kundeservice. Virkelig flinkt og forstående. Derudover er tøjet rigtig godt og passende..

Svar fra I love my hijab
Tak for handlen det er god kvalitet…
Tak for handlen det er god kvalitet khimar jeg blev glad for dem og tak for den søde gave😊
Kvalitetstøj
Kvalitets khimar dog forsendelsen var langsom ellers alt er godt
Rigtig god kvalitet hijabs<33
Virkelig flot og mega god kvalitet 😍…
Virkelig flot og mega god kvalitet 😍 det er ikke sidste gang jeg bestiller.
Virkelig god service
Virkelig god service! Hurtigt levering og lækre produkter 👍🥰🥰
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.