En dejlig aften, hvor jeg fik lavet nogle flotte kort at tage med hjem
Selskapet har svart
Super kvalitet og lækkert dansk design. Jeg har flere gange handlet hos AMOODE både i det fysiske studio i Kolding og via Instagram. Jeg har været meget tilfreds og kun mødt god service og mange... Vis mer
Selskapet har svart
Lækre varer og flotte designs i høj kvalitet. Har handlet hos Amoode mange gange og kan kun anbefale denne fine butik, som tænker bæredygtighed i produktionen. Nemt at handle via Insta.
Selskapet har svart
Limited & exclusively produced womenswear made to last ♡ Designed from sustainable principles of making styles according to your mood from deadstock fabrics produced in Portugal. Made to make you feel your best and intended as wardrobe favourites ✦ After 20 years of working in the fashion industry Anne Mette Bjerre Hansen vision is to make creative and limited collections used as favourites for all seasons ✦ In a mix of bold graphic statements and casual silhouettes she aim for the women who likes to set apart and enjoy exclusive and limited designs ✦ All the styles are designed with the fabric in mind. As a trained textile designer Anne Mette selects fabrics of high quality and in a beautiful finish ✦ This focus in the design process is part of her sustainable mindset to give longer life to your clothes ♻ The studio is based in Kolding, Denmark and is open for appointments. Feel free to visit and explore the collection firsthand ♡
Farverstræde 5, 6000, Kolding, Danmark

Svar fra amoode
Hurtig ekspedering og levering. Sødt personale. Lækkert tøj af god kvalitet.

Svar fra amoode
Nemt at handle via Insta.

Svar fra amoode
Amoode har fantastisk kvalitet og lækkert design - udover det har de virkelig god kundeservice og vildt søde.

En dejlig aften, hvor jeg fik lavet nogle flotte kort at tage med hjem

Svar fra amoode
Var på den hyggeligste workshop hos Amoode - vi lavede julekort og små kort med linoleumstryk. Anne-Mette er så god til at inspirere og lære fra sig og vi gik derfra med så fine ting.

Svar fra amoode
Det er en meget spændende forretning med et anerkendelsesværdigt tankesæt.
Der anvendes rester fra tekstilproduktion til at lave designs, der holder længe.

Svar fra amoode
Hurtig fremsendt og super fin vare.
Yderst tilfreds 😃

Svar fra amoode
Meget fin kundeservice. En personlig butik, som ved hvad de sælger. Håber at kommer forbi butikken fysisk en dag.

Svar fra amoode
Super service både ved køb og da jeg skulle bytte - og så er tøjets design og kvalitet i top!
What's not to like?

Svar fra amoode
Hyggelig butik gemt lidt væk fra gågaden i Farverstræde i Kolding. Et besøg værd, hvis du ønsker at shoppe lækkert tøj til konen. 😉

Svar fra amoode
Hvis du kommer forbi Kolding midtby vil jeg anbefale dig at tage et smut forbi Amoode. Her finder du et lækkert udvalg af indehaverens eget tøjmærke. Comfy og ufattelig lækker kvalitet. Anne Mette er meget hjælpsom og hjælper gerne med råd og vejledning. Hyggelig lille oase, som absolut er et besøg værd. Kæmpe 5 stjerner herfra

Svar fra amoode
Jeg har erhvervet mig en smuk hvid skjorte fra AMODE, som nu er en af mine absolutte yndlingsskjorter. Den er flot under et jakkesæt og fungerer perfekt med et par jeans. Den er tidløs, men med et tvist - og dermed super anvendelig for mig.
AMODE er smukt dansk design i toplækker kvalitet.
Glæder mig til at besøge butikken i Kolding. Jeg har set mig lun på et par lækre sorte bukser, der formodentlig kan bruges til ALT.

Svar fra amoode
Jeg er vild med at besøge Amoode i Kolding. Butikken er smukt indrettet, og det fine udvalg af tøj gør det nemt at finde noget til enhver lejlighed. Det, der virkelig gør denne butik unik, er den lille ekstra service, Anne Mette altid yder – her bliver du budt på en kop kaffe eller et glas vin, mens du shopper, og der er ofte kreative events, man kan deltage i. 😍

Svar fra amoode
Lækre stoffer og mønstre i et utroligt flot snit!

Svar fra amoode
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.