Alles verliep heel vlot. In nog geen week tijd werd auto opgehaald en onmiddellijk betaald. Heel vriendelijke mensen, zowel aan telefoon als de firma die de wagen kwam halen👍👍

Selskapet har svart
OPGEPAST ! Gegevens niet beheerbaar en telefoon niet bereikbaar alsook geen reactie zelfs niet op mail enkel een link die niet veilig is enz. GEEN AANRADER hebben naar verdacht @safeonweb.be gemaild o... Vis mer
We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Vis mer
Selskapet har svart
Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
My car worth 13000 euro in second hand market, but you gave me 2900. This is a joke.
De contacten met Ali van ikwilvanmijnautoaf verliepen erg vlot. Heldere uitleg en vertrouwenwekkend. Alle afspraken ruim binnen de gestelde termijnen nagekomen. En -niet in de laatste plaats- een erg goede prijs geboden voor de verkochte auto

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Belgocar kwam zijn afspraken netjes na. Zelfs al was de prijs niet wat het eerst was, zelf moet je realistisch blijven, mijn auto had het gehad. Tevreden!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Heel goed contact met Ali de collega van Ikwilvanmijnauto af. zeer goede uitleg en vlot verloop tot verkoop van mijn auto..
Ook vlot en zeer goed contact met koper.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Hoewel een Belgische (.be) website en Belgische telefoonnummer en blijkbaar vestiging in Haasrode, vermoed ik dat het hier gaat om een Nederlands bedrijf. Na ontvangen van offerte kreeg ik bijna onmiddellijk een persoon die Nederlands (Hollands) sprak. Binnen het uur had hij een opkoper gevonden voor de afgesproken prijs. Het was wel een opkoper uit Nederland want -blijkbaar- was er voor mijn wagen geen interesse bij de Belgische dealers. Ik ging akkoord en krijg verkoopscontract opgestuurd. Hier bleken bij de beschrijving van het voertuig een aantal zaken niet helemaal juist te zijn; bv het jaartal van inschrijving was 2009 daar waar ik duidelijk 2008 had aangegeven. Wanneer de opkoper komt (Volar auto's Breda) komt begint er een discussie o.m. jaartal inschrijving klopt niet, er zou onderdruk zijn,... De opkoper haalde alles uit de kast om de afgesproken verkoopsprijs te drukken. Het is echter zaak om voet bij stuk te houden want de medewerker van 'ikwilvanmijnwagenaf' had uitdrukkelijk gesteld dat er geen prijsonderhandelingen meer zouden zijn.
Ik heb uiteindelijk afgesproken prijs gekregen maar het was onaangenaam te moeten discussieren daar waar de prijs gewaarborgd was. Dit is misschien niet automatisch de fout van de medewerker van "ikwilvanmijnautoaf" maar van de uiteindelijke opkoper.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
De samenwerking verliep veel vlotter dan verwacht. Toen ik mijn auto online aanbod, ontving ik dezelfde dag nog telefoon om alles in detail te bespreken. Daarnaast werd ook zeer uitvoerig uitgelegd wat hun werkwijze was.
Eens mijn dossier volledig in orde was (ik moest nog foto's toevoegen), contacteerde ik deze site opnieuw met de vraag hoe het verder moest. Opnieuw dezelfde dag telefoon: mijn dossier was ok en zij zouden een verkoper zoeken. Ik ging binnen de twee uur telefoon krijgen, werd beloofd. Maar ik ontving eerlijk waar na amper 5 minuten telefoon dat er een koper was. Alle info werd me opnieuw binnen de tien minuten per mail bezorgd. Een dag later stond de verkoper bij ons thuis en was ik 'vanmijnautovanaf'.
Nooit gedacht dat dit echt zou werken!!! Maar een aanrader van jewelste!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Na het indienen van de gegevens werden we meteen gebeld. Het was een zeer vlotte en snelle ervaring. Voor eens eerste maal was dit hoe ik het mij had kunnen voorstellen. Zowel Ikwilvanmijnautoaf.be als Belgocar waren extreem professioneel en behulpzaam in het proces rond de verkoop, ophaling en betaling. Dit is zeker een aanrader!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Vlotte en correcte afhandeling van de verkoop van mijn auto

Goede ervaring
Mijn auto is verkocht voor mij wel een beetje met verlies
Maar ze hebben hun best gedaan om de hoogste prijs er uit te krijgen
Enkel de terugkoppeling naar de klant kon iets beter

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Zowel het aanmelden als het verkopen gaat hier supervlot! Ze nemen je het verkopen uit handen. Beetje chaotisch maar wel netjes en met respect. Kan het aanraden!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Via de telefoon werd de verkoop geregeld.
Auto werd op afgesproken dag en uur afgehaald. Betaling werd geregeld via overschrijving. Vlotte verkoop op correcte manier

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Eerste keer een auto verkocht via deze site. Op quasi 10 minuten verkocht door Stefaan die belde met verschillende autohandelaars. We wilden er zelf niet te veel energie in steken om te verkopen dan is dit de perfecte site. Uiteraard krijg je wss minder geld voor je auto dan prive. Diezelfde dag nog is de dealer langsgeweest om te auto te kopen en cash betaald.Aanrader qua snelheid en afhandeling verkoop van je auto A+++

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Snel vriendelijk en behulpzaam zijn afspraken worden goed nagekomen er wordt echt wel moeite gedaan om je de beste prijs te geven

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Gisteren avond heb ik mijn auto ingeschreven via ik wil van mijn auto af (be). Nog geen 15 minuten later werd ik al gebeld door Coen vanuit dit bedrijf.
Coen heeft enorm de tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen/verwachtingen. Gezien dit mijn eerste auto was wist ik nog niet zo goed wat ik kon verwachten. Hij heeft een eerlijk gesprek met mij gevoerd en ook duidelijke tips gegeven, alles in het belang van mij. Kortom: super ervaring gehad waarin ik me enorm gehoord en geholpen voelde en ik heb mijn auto binnen 30 minuten kunnen verkopen.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Heel goede service en heel vriendelijke meneer die de auto aankoopt ,
Komen hun afspraken heel goed na,
En ook een correcte aankoop waarde van uw auto

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.