Alles verliep heel vlot. In nog geen week tijd werd auto opgehaald en onmiddellijk betaald. Heel vriendelijke mensen, zowel aan telefoon als de firma die de wagen kwam halen👍👍

Selskapet har svart
OPGEPAST ! Gegevens niet beheerbaar en telefoon niet bereikbaar alsook geen reactie zelfs niet op mail enkel een link die niet veilig is enz. GEEN AANRADER hebben naar verdacht @safeonweb.be gemaild o... Vis mer
We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Vis mer
Selskapet har svart
Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Per toeval op de site gekomen. Andrew van ikwilvanmijnautoaf volgde de zaken zeer efficiënt en nauwgezet op om tot een billijke vergoeding te komen. Volare pinkte toch nog 100 EUR van de verkoopprijs na inspectie wagen maar kwam afspraken na en was heel vriendelijk, constructief en bereikbaar. Ik ben Andrew zeer dankbaar want zelf had ik dit niet zo snel geregeld want ikwilvanmijnautoaf heeft heel groot netwerk van dealers en is zeer efficiënt en transparant. Zeker een aanrader !!!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Alles verliep zeer vlot en het contact met de opkoper was zeer aangenaam en vriendelijk

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Vriendelijk onthaal, snel en effectief resultaat, komen de afspraken na. Een aanrader.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Waardeloos. Mailtje ontvangen dat je moet bellen voor een bod. 3x meer dan 12 minuten in de wacht hangen zonder response. 4e keer krijg je iemand eraan zeggen ze je terug te bellen, vervolgens nooit meer wat gehoord. Eens maar nooit meer.
Update: nee ik kan echt wel begrijpend lezen dat het om ikwilvanmijnautoaf.be gaat, dus probeer niet van die random reacties te geven. Waren jullie maar zo alert per mail en telefoon ipv op trustpilot negatieve reacties proberen te maskeren.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Persoonlijk contact met ‘ikwilvanmijnautoaf’. Gaat actief op zoek naar de bieder die het dichtst bij de vraagprijs komt en geeft binnen enkele dagen op basis van bod gegarandeerde verkoopprijs aan. Persoonlijk contact met de koper.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Snelle, correcte en vriendelijke afhandeling van de verkoop. Er werden verschillende opkopers gecontracteerd om de beste/hoogste prijs te verkrijgen. Een aanrader!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Volgens afspraak de auto opgehaald. De twee personen waren correct, vriendelijk en zeer professioneel, met duidelijke uitleg werd alles afgehandeld.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Volledige beschrijving met foto's gestuurd. 's Anderendaags morgen telefoon, maar als ik opneem wordt ingelegd en krijg ik onmiddellijk een sms, met het verzoek om hetzelfde nummer te bellen (inleggen en sms volgen zo snel dat het waarschijnlijk automatisch gegenereerd wordt, geen telefoonkosten). Ik probeer - gespreid over 2 dagen - 3 keer te bellen maar krijg telkens tot 5 minuten wachtmuziek. Geen nieuw contact van het bedrijf. Geen stijl.
Vriendelijke man.
Is voor rede vatbaar en maakt duidelijke afspraak.
Wel eens moeten herinneren maar geen probleem om de afspraak na te komen

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
De operator Stefan die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik was aangenaam verrast hoe snel de verkoop afgehandeld was. Binnen de 20 minuten had ik een deal met een geïnteresseerde koper.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
4 Sterren krijgen ze voor de afspraken na te komen qua afgesproken dag , uur , betaling , afhandeling , vriendelijkheid.
Ook het contakt via de telefoon verliep best vlot.
1 Ster minder dan 5 omdat ze toch iets minder betaalden dan afgesproken maar dat dacht ik wel.
Zou ik ze aanraden: Ja

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Alles goed gegaan maar voor ons een beetje te rap en wat vergeten uit te halen jammer

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Heel vlotte verkoop, op 1week tijd alles netjes afgehandeld. Eerlijke prijs, vriendelijke mensen en aan de deur afgehaald, zelf geen verplaatsing moeten doen. Handje contantje en weg was onze wagen👍

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Zeer soepele, eerlijke ervaring. Komen zeer professioneel en geloofwaardig over. Hou na afhandeling een goed gevoel over van de deal.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
De voorlichting, de medewerking en goede-snelle bereikbaarheid van het hoofdkantoor is een compliment waard. Ga zo door.
Het contact met de dealer was ook okay, door een fout van ons had de overdracht wat meer voeten in aarde maar verliep verder ook prima alleen was de bereikbaarheid (telefonisch en via app) vanwege drukke werkzaamheden aldaar niet optimaal maar.. ook daar een compliment voor het meedenken en tot een prima overdracht kunnen komen. Zal zeker deze website en betreffende dealer bij iedereen aan bevelen.!!!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Zeer snelle reactie en opvolging van ikwilvanmijnautoaf.be.
Dag nadat ik mijn zoekertje online had gezet werd ik opgebeld en tijdens dat gesprek was er al verkoopsovereenkomst!
Randy overliep netjes alles om overeenkomst op te stellen en legde perfect het verdere verloop uit.
Sels Auto's V.O.F. reageerde ook snel en kwam twee dagen later de auto al ophalen en betaalde contant.
Ik ben zeer tevreden! Nog nooit zo snel een auto verkocht!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.