Πολύ απογοητευτική και απαράδεκτη πρώτη εμπειρία.
Έκανα παραγγελία από το site της Ideato στις 24 Αυγούστου, για μια προστατευτική θήκη στρώματος. Στο site αναφερόταν χρόνος παράδοσης 3–6 εργάσιμες ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, η παραγγελία μου δεν παραδόθηκε ποτέ και μέχρι σήμερα δεν έχω καμία σαφή ενημέρωση για το πού βρίσκεται.
Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να επικοινωνήσω τηλεφωνικά για να μάθω τι συμβαίνει. Η γραμμή είτε έπεφτε είτε δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν.
Στη συνέχεια προσπάθησα να ελέγξω την πορεία της παραγγελίας μέσω του site, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο που είχα δηλώσει στην παραγγελία, αλλά εμφανιζόταν σφάλμα και δεν μπορούσα να έχω καμία ενημέρωση.
Έστειλα επίσης email. Η απάντηση που έλαβα ήταν ακόμη πιο ανησυχητική, καθώς μου στάλθηκαν στοιχεία παραγγελίας που αφορούσαν άλλον πελάτη. Μετά από αυτό έστειλα αρκετά ακόμη email, χωρίς να λάβω καμία απάντηση.
Το αποτέλεσμα; Δεν έχω παραλάβει την παραγγελία μου, δεν μπορώ να μάθω πού βρίσκεται και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία.
Για πρώτη εμπειρία, ήταν πραγματικά πολύ απογοητευτική και απαράδεκτη. Μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να ενημερώνει τον πελάτη για την παραγγελία του και να απαντά όταν υπάρχει πρόβλημα.
Με βάση τη δική μου εμπειρία, θεωρώ την εξυπηρέτηση αναξιόπιστη και προσωπικά δεν θα ξαναέκανα παραγγελία.