Er skiftet til Idealshop fra min tidligere webshop og jeg er meget tilfreds. Et virkelig flot gennemarbejdet webshop system som kan alt det jeg ønskede mig. En support der er utrolig venlig og som... Vis mer
Se hva andre synes
Virkelig godt koncept, helt fantastisk support, som svare hurtigt og venligt. Opsætning af shop hos dem er superlet, og ved spørgsmål bliver de hurtigt besvaret, ellers ligger der ofte videoer derinde... Vis mer
Godt system,nemt at arbejde i, søde til at hjælpe, rimelige priser. 😊👍🏻👍🏻👍🏻 hilsen Christina, KulörKjoler.dk
Vi er 2 gutter der lige har startet tvshopping.dk og har efter flere forsøg, endelig fundet STEDET hvor vores webshop skal lægge fremover. Vi er absolut ikke teknisk funderet, men med deres løsning... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Mere end 400 virksomheder bruger allerede vores webshopløsning. Vi har fokus på nem og effektiv administration, moderne teknologi og stabil drift.
Kontaktopplysninger
Jyllandsgade 4, 7400, Herning, Danmark
- 42 90 02 03
- support@ideal.shop
- ideal.shop
Fantastisk profesionelt og godt produkt!
Er skiftet til Idealshop fra min tidligere webshop og jeg er meget tilfreds.
Et virkelig flot gennemarbejdet webshop system som kan alt det jeg ønskede mig. En support der er utrolig venlig og som svarer virkelig hurtigt så henvendelse.
Pernille/Dummyshoppe.dk
Super god platform der er nem at…
Super god platform der er nem at arbejde i, flinke folk i supporten der altid er klar. Kun godt herfra
Hilsen Sportsmoto.dk
Super web system
Super web system, fantastisk support. Gennemført, stabilt og bare helt igennemt godt. Tak for jer :-)
STOP - det er her din webshop eller site skal være
Kan kun sige - skal du starte og ik ved eller kender til alle de tricks der er omkring bosswords som SEO mv. så tegn trygt et abon. her fordi der er taget hånd om ALT den slags bare du "bygger" din webshop eller webside så klare de resten for dig udfra hvad du opretter - supporten kan ik beskrives den er så super som noget kan være så tøv ik, her er man virkelige godt hjulpet
Fantastisk god service og rådgivning
Fantastisk god service og rådgivning.
Jeg henvendte mig i går til leverandøren og talte med Bitten, og allerede i dag modtog jeg reservedelen til vores Børma Idealrain T125.

Svar fra ideal.shop
Super fedt shop-system.
Super fedt shop-system.
Skiftede fra Wordpress/Woocommerce til denne komplette shopløsning og må sige at jeg er vildt tilfreds med skiftet. Et virkelig gennemarbejdet og omfangsrigt system der for en relativ billig penge levere et meget professionelt værktøj. Driver det meste af mit salg i udlandet og at have sider på lokale sprog og valuta er super nemt at arbejde med.
Onboarding og support er helt i top og man finder hurtigt ud af hvordan systemet fungerer.
En stor anbefaling herfra ti kommende ecommerce ejere.
Altid hjælpsomme
Ideal.shop har overgået mine forventninger! Der er altid hurtigt hjælp og rådgivning at hente, uanset hvad det vedrører! De sender gode råd ud og tilbyder at hjælpe med opsætninger uden mer pris. De fornyer sig og tilføjer nye muligheder løbende, og har man problemer er de meget villige til at gøre hvad de kan for at løse det. Alt i alt er jeg meget tilfreds med jer :)
Stor ros til Ideal.shop.
Efter at have arbejdet lidt med flere forskellige webshop tjenester, prøvede vi ideal.shop. Og efter vores mening er de klart de bedste, af dem vi har arbejdet med. Utroligt nemt at have med og gøre, især hvis man ikke er de store “nørder” inden for programmering osv. men har nogen kreative ideer man gerne vil prøve af.
Så dem holder vi fast i.
De kan varmt anbefaldes. Stor ros til Ideal.shop. Fra Rebellion Tech.
Nu har jeg været kunde hos ideal.shop i…
Nu har jeg været kunde hos ideal.shop i 4 år, og jeg har lige haft et MEGA problem i forhold til min hjemmeside, som egentlig ikke har noget med ideal.shop at gøre. Alligevel blev jeg hjulpet af deres sublime support, og det er jeg super taknemmelig for. Man ser bare ikke sådan en service nogen steder i dag, så når det sker, er det noget, man sidder og smiler over hele dagen.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, og så en fantastisk nem software!
One of the ABSOLUTE best webshop…
One of the ABSOLUTE best webshop company, i have never had such attention to customers and really customizable solutions. well done. P.S. Det er fordi jeg er en udlandning ;)
Svarer hurtigt og er altid hurtige til…
Svarer hurtigt og er altid hurtige til at hjælpe med fejl, problemer eller opsætning på webshoppen.
Tak for det🤗
En nem og intuitiv webportal - uovertruffen support
En nem og intuitiv webportal.
Jeg har ikke den store erfaring, men oplever en platform som er nem at navigere i og få et godt resultat til sin egen webshop.
Udover dette, har jeg sjældent oplevet så hurtig og kompetent support, hver gang man har det mindste spørgsmål.
Min største anbefaling herfra.
Super god service og et nemt skifte til…
Super god service og et nemt skifte til Idealshop. Vi har tidligere benyttet en anden større udbyder til vores webshop, men efter meget bøvl og dyrtkøbte erfaringer valgte vi at kaste bolden op i luften og skifte webshop udbyder - og det har vi i den grad ikke fortrudt! Mega god service, svar på alle spørgsmål og hjælp til flytning af varelager m.m. Vi er SÅ glade for vores nye webshop hos Idealshop og kan kun anbefale dem!
Sarah - Fjeldgaardshop.dk
Ideal.shop overgår alle forventninger🙌🏻
Ideal.shop overgår alle mine forventninger som webshop-ejer! 🚀
Deres support er en uundværlig livline, og teamets dedikation er uden sidestykke. Uanset mine udfordringer er de altid lydhøre og ekstremt kompetente. Tryghed, ro og glæde følger med visheden om konstant tilgængelig hjælp.
Ideal.shop's support er mere end en service; det er min uundværlige partner. Deres system er i særklasse, og mit website præsterer teknisk bedre end nogensinde. Min varmeste anbefaling for deres enestående engagement, lynhurtige system og ekspertise! ⭐️
Fantastisk service og løbende udvikling
Jeg har været rigtig glad for at skifte fra shopify til ideal.shop. Det giver mig en tryghed at vide at det er dansk supporteret og lever op til alle danske regler og er kompatibelt med danske betalingssystemer. Selvom backend er lidt gammeldags og til tider svær at navigere i, så er der et fantastisk online-community som er klar til at hjælpe døgnet rundt. Shop-mulighederne udvikler sig løbende og der bliver lyttet til brugernes ønsker og behov.
Design og brugervenlighed er ikke helt i top (endnu) i forhold til moderne og store webshop platforme - men til gengæld får man en service der fortjener 10/10 stjerner.
Nemt at lave en flot webshop/hjemmeside
Ideal shop gør det nemt at få en flot hjemmeside/webshop. Nem opsætning selv uden professionel hjælp, takket være den brugervenlige backend og udførlige vejledninger samt hjælpsom personlig support.
Jeg har haft webshop hos andre udbydere…
Jeg har haft webshop hos andre udbydere før, men har de sidste 3 år været glad og tilfreds hos Ideal.shop.
Jeg har hver gang fået råd og god vejledning, når jeg har efterspurgt hjælp. Og jeg sætter meget pris på den familiære atmosfære der er på deres facebookside
Min bedste anbefaling
Jeg har været med hos Ideal Shop næsten fra starten....
Og jeg har følt mig hjulpet og set alle de gange jeg har haft brug for hjælp. Min webshop er meget enkel og "gammeldags" - men det fungerer for mine kunder hvoraf en del er ældre.
Jeg er afgjort ingen ørn på dette felt - men webshoppen er super nem at bruge og redigere ..
Har for nylig skiftet fra en anden…
Har for nylig skiftet fra en anden platform til Ideal.shop og det gik ret nemt. Opbygningen af siderne er ret intuitive og med mange muligheder. Der er fin hjælp fra supporten på næsten alle tider af døgnet, hvis man sidder fast i noget. Et lille ønske.. det kunne være en fed start hjælp hvis der var en slags opslagsværk til how to do, (ud over det helt basale) der er rigtig mange skabeloner man kan vælge, som ville være lækre at kende. Nice to have... men endnu bedre, hvis man kunne se, hvad man skal bruge det til. Vi håber vi får endnu mere glæde af disse features, når vi er blevet mere dus med shopsystemet.
Mvh. Linda
Living4all.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.