IDA har nok Danmarks længste opsigelsesvarsel👎 Løbende måned plus 3 måneder er da helt forrykt og vanvittigt. Jeg ville skifte fagforening og troede, at man havde løbende måned plus en enke... Vis mer
Se hva andre synes
Vil gerne udmelde mig da jeg grundet fondsansøgning skulle indmelde mig andetsteds. Får fortalt der er 3 måneders opsigelse, hvilket er meget frustrerende at skulle betale når man går ledig (får forta... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har haft æren af at have Bo F. som sagsbehandler i en meget lang og kompliceret udstationeringssag, med tilhørende andre opgaver. Bo har selv tildelt sig ansvaret og fuldt med fra start til slut,... Vis mer
Jeg forstår absolut ikke den lave score og de mange dårlige anmeldelser. Jeg har kun været prøvemedlem hos IDA i knapt tre måneder, men allerede i denne korte periode har jeg været imponeret over de m... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
IDA er et fagligt fællesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 175.000 medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer arbejder primært inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniører. IDA er kåret til Danmarks bedste fagforening i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025. Som medlem af IDA kan du få hjælp og rådgivning til alt hvad der omhandler dit arbejdsliv, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
Kontaktopplysninger
Kalvebod Brygge 31-33, 1780, København V, Danmark
- 33 18 48 48
- ida.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tilbyder intet og dyre fagforeningskontinigent!
Som arbejdsløs ingeniør føler jeg ikke at IDA kan tilbyde noget som helst. Den hjælp som IDA kan tilbyde er ikke meget anderledes end den hjælp som IAK eller jobcenteret kan tilbyde.
IDA lever på deres forsikringer, fagtekniske netværk og avisen Ingeniøren. Som arbejdsløs er det ikke lige det man har brug for, man har brug for et job.
Deres fagtekniske netværk er decideret latterlig fordi at det koster penge og så tilbydes de rette kurser ikke til deres kandidater. Udover det, så er disse kurser fyldt med pensionister, så det gavner ikke ligefrem netværket.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.