3F - Danmarks stærkeste fagforening Anmeldelser 1 306

Informasjon om virksomheten

1. Fagbevegelse
  2. Inntektsforsikring

Skrevet av virksomheten

3F, Fagligt Fælles Forbund, er med godt 365.000 medlemmer Danmarks største fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag i medierne.

Kontaktopplysninger

3,7

Middels

TrustScore 3.5 av 5

1k anmeldelser

Har svart på 44 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dårlig services

Dårlig services, hvis man ikke er medlem , kan man ikke få et svar , selv om det firma man er ansat i , har en overenskomst med 3f

30. september 2022

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Jan. Hvis du har et spørgsmål til overenskomsten, kan prøve at spørge din tillidsrepræsentant. Hvis der er tale om et spørgsmål af personlig karakter eller sagsbehandling, så forbeholder vi os ret til at prioritere vores betalende medlemmer. Mvh Laura

Jeg har været i 3F Åbenrå

Jeg har været i 3F Åbenrå, som jeg lige meldt mig ud af, og nu er jeg blevet ringet op af en medarbejder derfra, som var virkelig truende, og virkelig ubehagelig, hvordan kan man som fagforening tillade dette, det forstår jeg virkelig ikke.

6. januar 2022

Kære Charlotte,
Vi har været i kontakt med din lokale afdeling, som er kede af at høre om din oplevelse. Der har ikke været en intention om en truende adfærd.

Vi bestræber altid efter at behandle alle vores medlemmer ordentligt. Hvis du har brugt for at uddybe din oplevelse vil vi meget gerne høre fra dig og få redt trådende ud.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vil helt kar ikke anbefalede dårlig…

Vil helt kart ikke anbefalede dårlig service i alt

1. april 2020

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Kære Albert. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil gerne se om vi kan gøre det bedre, hvis du har lyst. Du kan eventuelt beskrive dit forløb via denne mail kommunikation.secure@3f.dk, så skal vi se, om der kan gøres noget anderledes.
De bedste hilsner til dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlige forhandlere og manglende sammenhold

3F er virkelig dårlig som fagforening til at styrke sammenhold og forhandle bedre vilkår, og vil hellere forringe arbejdsvilkår end at stå fast på medlemmernes krav.

24. mars 2017

Hej Henrik
Tak for din respons. Vi er meget kede af, at du har den oplevelse af os. Vi håber, du stadig støtter os.
Venlig hilsen 3F

Ude af trit med nutiden

Har helt mistet forbindelsen til de reddere de burde passe på.

22. mars 2017

Hej Henrik
Tak for dit input. Vi er kede af, at du har den oplevelse af os.
Vi håber, at vi stadig har din støtte.
Venlig hilsen 3F

Vis anmeldelser på alle språk. (1 306 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv