korrupt fagforening
korrupt fagforening. meget dårligt forberedte advokater og konsulenter. Jeg anbefaler ikke 3f. 0 stjerner🤢🤢🤮🤮🤮
3F, Fagligt Fælles Forbund, er med godt 365.000 medlemmer Danmarks største fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag i medierne.
Har svart på 44 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De støtter at molslinjen opsiger folk med 14 dages varsel.
Svarer ikke på henvendelser.

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
sammenholdet og den gode behandling man får i afdelingen

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Dårlig services, hvis man ikke er medlem , kan man ikke få et svar , selv om det firma man er ansat i , har en overenskomst med 3f

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Jeg har været i 3F Åbenrå, som jeg lige meldt mig ud af, og nu er jeg blevet ringet op af en medarbejder derfra, som var virkelig truende, og virkelig ubehagelig, hvordan kan man som fagforening tillade dette, det forstår jeg virkelig ikke.

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Kyndig og venlig behandling,- hver gang!
De ved, hva de snakker om!

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Teist hotel og resturant afd kbh du er god hurtig sagsbehandling 😀
Vil helt kart ikke anbefalede dårlig service i alt

Det kan gøres bedre 3F

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
3F er virkelig dårlig som fagforening til at styrke sammenhold og forhandle bedre vilkår, og vil hellere forringe arbejdsvilkår end at stå fast på medlemmernes krav.

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Har helt mistet forbindelsen til de reddere de burde passe på.

Svar fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.