Veldig god kvalitet på anhenget & custom made hvor det er 2 års garanti. Så anbefales videre! Ps: god kundeservice med bra oppfølging..
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Iceyard.no! Alt fra kvaliteten på produktene til kundeservicen var topp. Jeg kjøpte et 5 mm tennis-kjede og to armbånd, og kvaliteten er virkelig perfekt.... Vis mer
Bestilte flow-kjede i 5mm hvit gull. Kvaliteten på produktet er topp! Steinene glinser i lyset og mørket. Veldig proffe, dedikerte og serviceinnstilte ansatte. Anbefaler Iceyard til alle!
- Nr. 5 av de 5 beste virksomhetene i kategorien Smykkeforretning
- Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Smykkedesigner
We are a jewelry business based in Oslo, Norway. We specialize in affordable hip-hop and urban culture jewelry, using VVS1 grade Moisannite and 5A Cz synthetic diamonds for our iced-out jewelry. We are well known in Norway and have made customized pendants for some of the biggest names in Norway. Send us an email at iceyard.business@gmail.com or a message on our Instagram: @Iceyard.no for custom inquiries or any questions you may have
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
AFS / Andre’s Forever Shop custom made anheng.
Veldig god kvalitet på anhenget & custom made hvor det er 2 års garanti.
Så anbefales videre! Ps: god kundeservice med bra oppfølging..
Pene naturtro smykker
Pene naturtro smykker. Rask levering. Prosffesjonell kundeservice.
jeg har kjøpt flere smykker fra iceyard…
jeg har kjøpt flere smykker fra iceyard og er alltid fornøyd.
kundeservice er alltid behjelpelig og løsnings årjentert.
anbefaler
Aldri hatt en dårlig opplevelse
Aldri hatt en dårlig opplevelse, opplevd at pakken har forsvunnet, men da ble det sendt en ny uten problemer.
Seriøs bedrift med rask respons
10/10 kundeservice
Fint smykke ❤️
Kunne ikke vært mer fornøyd
God service. Rask levering ! Og god kvalitet på produktet!
Har ikke fått varene enda
Har ikke fått varene enda. Bestilte 2 smykker og 1 armbånd for 2 måneder siden. Enda ikke fått varene. Skulle være julegave. Men ser ikke ut til jeg får de. Får mails om å gi en anmeldelse, men har ikk fått produktene så forstår ikke helt hva jeg kan gi anmeldelse for, for uten om lang tid.

Svar fra Iceyard
Ekstremt fornøyd
Det var en liten feil på armbåndet mitt, og de sendte meg nytt med en gang. Veldig bra service.
Jeg likte ikke at jeg har bestilt 23cm…
Jeg likte ikke at jeg har bestilt 23cm ,og fikk 20cm, og likker ikke fargen. Jeg har sendtt tilbake armbåndet som jeg har bestilt

Svar fra Iceyard
Produktet komm kjapt diametene skinner…
Produktet komm kjapt diametene skinner som bare det og jeg får masse komplimenter
Jeg synes det var bra
Jeg synes det var bra – bestilte for 3–5 dager siden, og fikk den i postkassen allerede. Armbåndet på 3 mm ser veldig bra ut!”
Fikk et armbånd jeg var veldig fornøyd med i noen dager før lenken begynte å dette av så jeg sendte en mail og fikk fort svar om at jeg skulle få en ny gratis. Veldig god service
Veldig hjelpsomme,hurtig levering,fine…
Veldig hjelpsomme,hurtig levering,fine smykker,hyggelige folk