ICANIWILL Anmeldelser 9 342

4,2

Elsker alle produktene + at det var snabb frakt og bra priser! Bestilte en gang til direkt etter jeg fikk første pakken fordi jeg var så fornøyd!

Raskt frakt, men manglet ett plagg i pakken. Sendte mail til dem for 5 dager siden, men har enda ikke fått svar på den, selv om det står at man får svar innen 24 timer.

Litt liten i størrelsen, men stoffet er fantastisk. Kommer nok til å bestille større str neste gang.

1. Butikk med sportsklær
  2. Butikk med treningstøy
  3. Herreklesbutikk
  4. Streetwearbutikk
  5. Dameklesbutikk

At ICANIWILL, we place a strong emphasis on the quality of our clothing. Our goal is not only to provide products you love but to ensure our apparel supports you in reaching your training goals and accompanies you on your personal fitness journey. In recent years, ICANIWILL has not only grown as a company and a brand but has also inspired and motivated thousands of people worldwide to take a chance and fight for their life goals. We want our clothing, our brand, and our mantra to empower you to realize that everything you need to achieve your dreams and goals already exists within you. Whether it's in fitness, health, or work, you’ve got what it takes. You're on your way to achieving your goals!

ICANIWILL.se & ICIW.com

Sportswear Online
Our goal is to see you succeed and we want to be a part of your journey. We create limited edition fitness apparel with focus on quality and design. We want our customers to wear our apparel with pride and use them over and over again on their journey.
International shipping
Our ambition is to ship your order as soon as possible, often the same day! Orders above 500SEK / 69$ / 49€ have free shipping.
Customer service
We are proud of our Customer service and want to help you the best way possible! Need help with your order or have any questions regarding your purchase? Feel free to contact us at support@iciw.com and we will get back to you inside 24 hours on business days. :) (If you have already emailed us, and not gotten a answer, please check your Spam folder)

4,2

Bra

9k anmeldelser

ventet 19 dager på pakke og fikk ikke med alt.

Jeg bestilte en pakke for 19 dager siden. Først da jeg selv tok kontakt fikk jeg høre at forsinkelsen skyldtes høyt salg. Dette er en dårlig unnskyldning fra en så stor aktør, særlig når de bruker Autostore-roboter som skal effektivisere plukk og pakking. Hvis man vet at et salg gir stor pågang, setter man inn flere folk for å sikre at kundene får varene sine i tide.

Etter nesten tre uker ble pakken endelig sendt, men da fikk jeg beskjed om at en av varene var utsolgt. Det er uakseptabelt å vente i 19 dager for så å få vite at man ikke får hele bestillingen. Som “kompensasjon” fikk jeg en rabattkode gyldig i kun 10 dager, noe som åpenbart er et forsøk på å presse frem et nytt kjøp fremfor å rette opp feilen.

Jeg handler aldri her igjen.

12. august 2025

Hei Mikela!

Takk for din review.

Jeg beklager at leveransen av bestillingen din tok lengre tid enn forventet!

Våre leveringstider er vanligvis mellom 1–5 virkedager, men på grunn av vårt sommer-salg har det vært stor pågang på lageret, og vi har dessverre litt lengre behandlingstid enn vanlig.

Takk for din forståelse 💛

Vi tar selvfølgelig din tilbakemelding videre til riktig avdeling, da vi alltid streber etter å bli bedre!

Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer; du når dem på e-postadressen support@icaniwill.se.

Vi ønsker deg en fortsatt fin dag og en herlig start på høsten 🤗️

Med vennlig hilsen // ICIW-teamet

Returen min ble aldri behandlet

Returen min ble aldri behandlet, slik at Klarna avviste returen og ba meg betale. Måtte ta kontakt med kundeservice til icaniwill (noe som nesten var umulig å finne), slik at de kunne ordne opp i det. Brukte dessuten veldig lang tid på å sende pakkene også. Kundeservice svarte derimot fort, så det var et lite pluss.

25. september 2024

Hej Andreas,

Tack för din review.

Jagg vill börja med att be om ursäkt över att hanteringen av din retur tog lång tid.

Vi kommer givetvis att ta din feedback vidare för att förbättra vår returprocess.

Jag kan se att vi har varit i kontakt med dig via mail och att din retur nu är hanterad. Jag har även skickat dig ett nytt mail med en kompensation för detta.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Trevlig dag!

//ICIW-team

Helt håpløs på retur

Jeg returnerte flere varer for over en måned siden og valgte klarna som betalingsmetode. Jeg har vært i kontakt med de flere ganger, og fikk i dag Mail om at returen var behandlet. Og da er det helt feil artikler som står i mailen

13. august 2024

Elendig

Elendig, skal aldri bestille noe fra Icaniwill igjen. Jeg skulle bytte en bukse i annen størrelse, men fikk aldri tilsendt buksen. De gangene de svarte på e-post, svarte de ikke på det jeg spurte om. Etter mange måneder med tomme ord fra kundeservice måtte jeg likevel betale for en vare jeg aldri fikk.

28. juni 2024

Gode treningsklær men helt fraværende…

Gode treningsklær men helt fraværende kundeservice.
De bruker flere uker på å levere klærene selv om det står at klærne er sendt.

4. desember 2023

Hej Mats,

tack för din review!

Jag beklagar för att du inte mottagit din order från ICANIWILL.

Vänligen kontakta vår kundservice och uppge ditt ordernummer så ska vi självklart hjälpa dig vidare med detta. Du når oss här: support@iciw.com.

Önskar dig en fin kväll!

//ICIW-team

Scam, fikk ikke varene. Tok pengene mine

Kjøpte klær fra her den 25. Juli, pengene ble trukket men fikk ikke varene.

På sporings appen sto det at pakken ble
returnert av sender, men grunnen på det vet jeg ikke og tror ikke de tenker å sende de ut igjen siden det står "siste hendelse" nå på sporings appen.
Jeg har sendt dem 2 meldninger til kunde service anngående dette, men de svarer ikke.

25. juli 2023

Raskt frakt, men mangel

29. juni 2023

liten i størrelsen

29. september 2022

Svar fra ICANIWILL

Thank you for your review🙏
If you would like to change your product to another size, please, contact our Customer Service!

Får aldri svar ifra kundeservice

Får aldri svar ifra kundeservice. Returnerte 2stk tightser men fikk aldri pengene tilbake. Forsøkt flere ganger å kontakte dem uten å få svar. Svært misfornøyd!

31. juli 2021

Svar fra ICANIWILL

So sorry for the wait! I don't have any info regarding your order or you so i can not look into it so if you haven't had help yet, please get back to us!