VARNING! Jag satte en stjärna bara för jag måste egentligen så vill jag sätta ett jätte- eller boxningshanske, detta är det största scam jag varit med om. Blivit tvärlurad av detta företag, sida... Vis mer
Selskapet har svart
Det är en värdelös tjänst ! Det går inte att ringa någon och fråga saker kring objekten , verkar som ett helt oseriöst företag , ett seriöst företag kan man ta kontakt med vilket det inte går på något... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har varit supernöjd..stort urval av bostäder som gav mig en riktigt bra överblick och gjorde det enkelt att jämföra olika alternativ. Allt fungerade utan problem, och jag kunde snabbt filtrera... Vis mer
Selskapet har svart
På Hyrenbostad.se får du varje månad tillgång till tusentals nya hyresbostäder. Vi har flest hyresbostäder per besökare jämfört med andra hyressidor, vilket betyder fler val för dig. Vi förser sökande dagligen med lediga hyresbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i resten av Sverige och Köpenhamn.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helt ok sida. Dock går det att hitta de flesta annonser om en bara letar lite på nätet. Men som sagt, helt ok och användarvänlig.
Effektivt men lite krångligt
Samlar ihop lediga lägenheter från andra sidor. Många nya tips dagligen vilket är stort plus för aktivt sökande av ny bostad! Dock kan det vara så att du ändå behöver betala en ny avgift på en annan sida, ex. hyresrättsförening trots att du redan betalar på Hyrenbostad.
Inte så jätte bra sajt. De skickar mig till andra sajter för att görs en intresseanmälan eller ta kontakt med nån angående bostaden. Dessutom vill de ha betalt (för att anmäla sitt intresse på andra sajter).
Bra och lättillgänglig information om lediga bostäder.
Lite krångligt men helt ok. Har varit roligare med mer relevanta bilder.
I have very recently purchased the plus package and to my surprise while I received so many emails about new rentals, the search agent returned very few results. Most of them from one agency which does not even rent to private party. Buying this service is a waste of money, You can easily search blocket and other choices from a google search to arrive at what will be shown on this site. Very disappointing and feel cheated!
En mycket bra samlingsplats och överblick över vad som finns ledigt
Tjänsten har gjort vårt sökande enklare efter en bostad på helt annan ort än vi är bosatta på nu. Uppdateringar och kontakter fungerar bra vilket för att man kan hitta nya objekt snabbt och följa upp med hyresgivaren. Uppskattar också att det var enkelt att säga upp tjänsten när man inte behöver den mer. Känns seriöst.
Att hitta någonstans att bo i Stockholm kan vara knepigt och man vet liksom inte var man ska börja. Man googlar/bingar och får upp en djungel av olika bostadssökportaler. Det fina med hyrenbostad.se är att det samlar ihop annonser från alla de andra och gör den sökbar på ett enda ställe, enkelt och behändigt. Jag började leta på en söndag och på torsdag var hyreskontraktet påskrivet. Det som kunde göras ännu bättre är om det räckte med en inloggning på hyrenbostad så man inte behövde logga in på de olika webbtjänsterna skilt för sig, men det kan säkert vara svårt att genomföra. Sammantaget är hyrenbostad en kanontjänst och jag vet var jag ska börja leta nästa gång jag behöver leta bostad.
Fik hurtig kontakt med en som ville udleje sin lejlighed. Det er et virkeligt professionelt site og jeg har ikke set alle mulige mærkelig annoncer for alt muligt andet end det som du leder efter.
Site kan virkelig anbefales til alle som søger efter en bolig.
Fungerade kanon!
Blev kontaktad av en uthyrare efter två dagar som hade ett rum att erbjuda mig i närheten där jag jobbade, precis vad jag eftersökte.
Their customer service is really good and they helped me out so much.
They are nice, caring and so helpful.
The service they provided was overall a nice experience! Thank you for connecting me with a landlord - I have now gotten the flat I needed!
Känner mig lurad av sidan alla annonser jag ser länkas över till Blocket.
Skulle gärna se en knapp så man tar bort blocket annonser.
Man länkas över till en annan sida tar massa onödig tid vill gärna veta mer om objekten innan jag behöver lämna sidan.
Jätte svårt att sortera även när man sorterar att man vill max ha 7000 i hyra dyker objekt för 10000 kr upp.
Har inte lyckas sortera all skriver bara Stockholm så dyker Umeå upp
Står att man får hyra lägenhet medans det är rum på blocket.
Ser inge intresse att behöva betala premie då man kan titta på nästan allt på blocket.
Hittar inte ens hur man tar bort blocket annonser i sökning.
Enda positiva är att man kan se på kartan var boendena är någon stans.
Om premie priset var billigare skulle det vara intresant men inte värt det priset med denna tjänst.
It redirects to blocket, so you basically pay for free information!

Svar fra Hyrenbostad
Det verkar att jag hittat ett boende för mig!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.